Prerusenie beziaceho programu v Pascale
Prerusenie beziaceho programu v Pascale
Prosim vas da sa nejako prerusit zacykleny prorgam v Turbo pascale? ..konkretne pri generovani matice sa mi program zacyklyl a ostal bezat a nema ho ako prerusit. Ide mi hlavne o to, ze ho nemam ulozeny a nemam sa ako dostat k zdrojaku. Niekde som nasiel na prerusenie CTRL+C, ale u mna to akosi nefunguje
..Pripadne neuklada si Pascal niekde zdrojaky autmaticky pri kompilovani? ..dakujem za kazdu pomoc
-
neutronmind
Expert
No TP7 si pokial viem nikde zdrojaky neuklada... neutronid so zlozky EXE sa ukladaju exe aplikacie programu, z tych nic nedostanes (aj to si ale mozes nastavit kde sa ti ukladaju, to je rozne) 
Ja som tento problem nijak nevyriesil, aj mne sa to stava, lenze ja ked napisem tak 200 riadkov programu a niekde mam chybu a takto sa mi zacykli, tak mi je strasne luto stlacit ten blby krizik (minule sa mi to stalo pri 200 riadkoch a zacinal som niekde od 50tky
)
Od vtedy som si zvykol pred kazdym kompilovanim (aj 2riadkoveho programu) stlaci F2 (save) a az potom CTRL+F9
Mas istotu 
Ja som tento problem nijak nevyriesil, aj mne sa to stava, lenze ja ked napisem tak 200 riadkov programu a niekde mam chybu a takto sa mi zacykli, tak mi je strasne luto stlacit ten blby krizik (minule sa mi to stalo pri 200 riadkoch a zacinal som niekde od 50tky
Od vtedy som si zvykol pred kazdym kompilovanim (aj 2riadkoveho programu) stlaci F2 (save) a az potom CTRL+F9
no aj som hodinku robil na jednom programe a akosi som nic neukladal proste som siuz zvykol na visual studio a na to, ze nic ukladat nemusim, ze to proste nepadne
inakdocital som sa, ze sa da prerusit iba vtedy ked v tej casti kde sa to zacyklylo nacitava nejake udaje, lebo CTRL+break vtedyvlozi exit code a zhodi ten program alebo daco v tom zmysle. takze nakoniec som to vypol a spravil odznovu, aj ked je to tak hnusne nedoriesene a fakt to nastve ist uplneod zaciatku...Aj tak vdaka vsetkym
Tu proste asi pomoci nebolo