Prerusenie beziaceho programu v Pascale

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
picuge
Expert
Expert

Prerusenie beziaceho programu v Pascale

Príspevok od používateľa picuge »

Prosim vas da sa nejako prerusit zacykleny prorgam v Turbo pascale? ..konkretne pri generovani matice sa mi program zacyklyl a ostal bezat a nema ho ako prerusit. Ide mi hlavne o to, ze ho nemam ulozeny a nemam sa ako dostat k zdrojaku. Niekde som nasiel na prerusenie CTRL+C, ale u mna to akosi nefunguje ;) ..Pripadne neuklada si Pascal niekde zdrojaky autmaticky pri kompilovani? ..dakujem za kazdu pomoc
Anti
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Anti »

Ctrl + Break tusim
neutronmind
Expert
Expert

Príspevok od používateľa neutronmind »

Zdrojaky sa ukladaju tusim niekde do C:\BP\EXE, alebo nejak tak, tu cestu si uz moc nepamatam...
picuge
Expert
Expert

to Anti: CTRL+Break tiez nefunguje, break mi len pauzne a CTRL neovplyvni vobec,...generuje dalej

to neutronmind: mam tu len zlozky BIN,BGI,DOC,EXAMPLES,SOURCE,UNITS ;)

btw jedna sa o Turbo Pascal 7.0
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BX »

No TP7 si pokial viem nikde zdrojaky neuklada... neutronid so zlozky EXE sa ukladaju exe aplikacie programu, z tych nic nedostanes (aj to si ale mozes nastavit kde sa ti ukladaju, to je rozne) :)
Ja som tento problem nijak nevyriesil, aj mne sa to stava, lenze ja ked napisem tak 200 riadkov programu a niekde mam chybu a takto sa mi zacykli, tak mi je strasne luto stlacit ten blby krizik (minule sa mi to stalo pri 200 riadkoch a zacinal som niekde od 50tky :cry: )
Od vtedy som si zvykol pred kazdym kompilovanim (aj 2riadkoveho programu) stlaci F2 (save) a az potom CTRL+F9 :) Mas istotu :)
rackom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa rackom »

no tak Ctrl + Break ako bolo spominane ... len bacha na bookoch kde mas Break cez Fn ... mne to furt hodi bluescreen ked to chcem breaknut :D tak uz mam tik ze F2 stale stlacam :D:D (aj teraz)
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Ale CTRL+BREAK niekedy nepomoze to je ten problem :)
picuge
Expert
Expert

no aj som hodinku robil na jednom programe a akosi som nic neukladal proste som siuz zvykol na visual studio a na to, ze nic ukladat nemusim, ze to proste nepadne :D inakdocital som sa, ze sa da prerusit iba vtedy ked v tej casti kde sa to zacyklylo nacitava nejake udaje, lebo CTRL+break vtedyvlozi exit code a zhodi ten program alebo daco v tom zmysle. takze nakoniec som to vypol a spravil odznovu, aj ked je to tak hnusne nedoriesene a fakt to nastve ist uplneod zaciatku...Aj tak vdaka vsetkym ;) Tu proste asi pomoci nebolo :D
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Nabudúce si nastav, aby sa pred kompilovaním všetky súbory uložili. ;)
Napísať odpoveď