Dnes som dal BAN hráčovi POPPY .....
Podľa mňa mal WH pretože len tak chodil hore dole a dával všetkých naokolo. Hlavne cez steny.
Našťastie má asi tento hráč dynamickú IP a tak prišiel na server zas a obhájil si svoj skill. Chcem sa mu ospravedlniť a kcme aby ste všetci vedeli čo som urobil. takže začínajúci admini skutočne skočte do toho spec a točte to demo pred tým než mu dáte ban. Poučte sa z mojej chyby. Alebo chýb.
Že to fakt nie je len také jednoduché chytať cheaterov a občas sa stane to čo sa stalo mne.
Preto prosím netlačte na admin vetami daj mu BAN je to cheater atď. Upozorniť nás môžete a my to overím. I keď teraz sme neurobili chybu my ale ja. Takže ešte raz prepáč a ospravedlňujem sa aj hojkovi že som jeho server takmer preipravil o dobrého hráča.
Hanba mi ale tak čo už
nič si nedosral sme len ľudia .. takže si s toho nič nerob určite sa ti to ešte par krat stane aj mne daly bananik hneť s fleku že by si niekto schopny pozrel demo
PS: bral som to s nadhladom a blazer mi to pekne vysvetlil sa to občas stáva no
lekoklatik napísal:Nechápem
Veď keď si o ňom niekto myslí že je cheater tak ho to musí srať mno a ja som to takto dosral ale tak on to pochopil
Praveze je to kompliment
Mna vzdy potesi, ked mi hovoria, ze som cheater Je to skvely pocit, ked ta obvinuju z cheatovania a ty im mozes s pokojnym svedomim odkazat, nech nahraju demo a poslu ho adminovi.
//blazer:lol
A prave kvoli tomuto hravam omnoho radsej na steam serveroch, tam ta obvinia z cheatovania iba ked si naozaj cheater, pripadne ak je ten co ta obvinuje uplna lama.
Ahoj rád chodím hrávať na váš server. Ale niekto ako Psychos by nemal mať také práva. Dnes na Nuke som ho dal cez dieru ,a on , že mám wallhack ma bannol. Reštartol som modem a idem tam zas. Dá my headshot keď som bol s ním, potom som šiel proti nemu dám ho s awp a on my dá zas ban. Z láskou Poppy Moore. Také deti čo bannujú za to, že je niekto lepší jak oni by nemali byť admini.
ja mam tento server najradsej od kedy ho poznam hravam len tento ine nie ale dnes som dostal ban za cheatovanie no ale nijake cheaty som nikdy nemal a najviac ma stve ze mam staticku ip takze ak mi nedaju unban tak si uz nezahram a navyse mam aj zdielanu ip takze ani moji kamosi si uz tu nezahraju hram tam pod menom
*LaMaS [INTEL]*warrior
//autoeditácia príspevku ( 08 Jan 2009, 20:39 )
Poopy napísal:Ahoj rád chodím hrávať na váš server. Ale niekto ako Psychos by nemal mať také práva. Dnes na Nuke som ho dal cez dieru ,a on , že mám wallhack ma bannol. Reštartol som modem a idem tam zas. Dá my headshot keď som bol s ním, potom som šiel proti nemu dám ho s awp a on my dá zas ban. Z láskou Poppy Moore. Také deti čo bannujú za to, že je niekto lepší jak oni by nemali byť admini.
no a ked som tam hraval som ta zacal sladovat a aj mne sa zdalo ze mas WH lebo ked dal mne cez stenu hlavu a potom hned druhemu za bednou hlavu ktoreho vobec nebolo vidno tak sa mi to zdalo podozrive ale ak vazne nemas cheaty tak potom si ozaj dobry
no mne sa uz parkrat stalo ze mi dali ban za cheaty a nikdy som ziadne nemal ale ani som sa nepokusal im pisat aby ma odbanovali lenze tento server mam ozaj rad
Akoze dobre jeden ban berem ale hned na to za 5 minut mi da dalsi ban a ešte mi da kill ja som T on je T a len tak mi da kill a napiše PROSTE SA MI CHCELO no tak to je vrchol admin nám ma isť prikladom a ne len tak niekomu da hlavu akoze 0bodov umna PSYCHOS alebo ako sa volas si stroj no nevyjadrujem sa a ten server je pre každého nie len pre NS ked date prot 48 tak tam bude vela takych čo podla niektorych budu mať AB alebo podobne ale ja to nebudem riešiť mne je jedno. Dovi dopo
Beybo napísal:no co mozno robim zle ale prihovaram sa za wariora ... nic v zlom ale intel lamas su fakt lamky(neznamena ze ja niesom:D).... ale necituju si mislim
no je to pravda ze sme lamky hravam to uz sice dost dlho a ked som v najlepsom tak mi daju ban a to ma dost nasere a potom na cs kaslem a hravam nieco ine a potom sa mi tazko do toho opet dostava a teraz ked sa mi celkom dari dostanem zase ban uz ma to zacina srat
warrior10 napísal:ja mam tento server najradsej od kedy ho poznam hravam len tento ine nie ale dnes som dostal ban za cheatovanie no ale nijake cheaty som nikdy nemal a najviac ma stve ze mam staticku ip takze ak mi nedaju unban tak si uz nezahram a navyse mam aj zdielanu ip takze ani moji kamosi si uz tu nezahraju hram tam pod menom
*LaMaS [INTEL]*warrior
//autoeditácia príspevku ( 08 Jan 2009, 20:39 )
no a ked som tam hraval som ta zacal sladovat a aj mne sa zdalo ze mas WH lebo ked dal mne cez stenu hlavu a potom hned druhemu za bednou hlavu ktoreho vobec nebolo vidno tak sa mi to zdalo podozrive ale ak vazne nemas cheaty tak potom si ozaj dobry
Akoze kup si poriadne sluchadlá a budes počut ovela viac odporučam ti KOSS SB-45. Uvidiš ked ma dobry sound hra sa lepsie ako na reprákoch napr. Tak ale ja už som si zvykol že mi na NS nadavaju a ked hrám na NS hram len preto lebo mi tam hra spolužiak inak ma uz CS ani nebavi...
Blazer ja viem dnes som daval vela haluznych veci napr 7hs zasebou no ale tak jak chcete pozerajte demká a učte sa niektore dierky a nedobre Begrip lebo ja som sa nan naučil a neviem s nim prestať je to zle kazdy U2 skiller to robi hlavne na awp ale ja neriešim idem sa učiť
//autoeditácia príspevku ( 08 Jan 2009, 21:08 )
OMG daj tam dnesné demo ne snow čo som hral pred 2 dnami ja si chcem pozreť dnešok jak som daval
Ha ja hram bez soundu ked mam sluchatka mam z toho zmatok a lamim... takych ako ja poznam viac inak sluchatka som kupil len kvoli CS a hral som snimi mozno pol hodku.... proste moje druhe meno by mohlo byt no sound
Zovseobecnene nazory na teba = Zacinajuci hrac (nechcel som pouzit vyraz lama,noob)
So zbranami : ak47, awp, m4a1 mas vyssi pomer [kills : headshot] ako hrac m.R.x, ktory ako vidis je prvy v Psychostats (celkove hodnotenie od spustenia)
a teraz mi vysvetli, ako je mozne ze mas lepsiu uspenost ako trafeny hunter m.R.x.... nahoda?
no ked to beres takto jedine co mi celkom ide tak su hlavy inak som lama ako sa patri hlavy mi idu lebo si to trenujem na bratovi a botoch a nikdy som nemal aimbot a ani iny cheat jedine WH ked hrame v skole s kamosmi po sieti
no a asi preto som tolko krat skapal lebo sa snazi stale davat hlavy a kym zamierim vecsinou ma dostanu a nie som az taky zaciatocnik hram to uz skoro pol roka len mavam velke prestavky a potom sa do toho tazko dostavam