poradte mi nejaku gaming mysku

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Jungle »

Ja som mal Razer DiamondBack, je to geniálna myška, jediné s čim som nebol 100% spokojný boli bočné tlačítka, ktoré sa mi nestláčali zrovna najlepšie, zato dve hlavné (ľavé a pravé) sú úplne dokonalé. Presnosť snímania snáď komentovať ani nemusím...

Teraz mám (kedže už nehrávam hry) A4-Tech X-750F, laserový senzor je super vec, zatiaľ som ani raz nezbadal akýkoľvek pohyb kurzora iným smerom než mal ísť. Horšie na tom je s ergonómiou, ale za 500 Sk človek nemôže čakať zázraky.

Čo sa Logitechu týka, nemám s ich myškami žiadne skúsenosti (ak nerátam klasické low-end optické myšky). Nikdy ma totiž neoslovil ani ich dizajn, ani ergonómia (amozrejme každému sedí myška do ruky inak)...

Ja osobne by som šiel do Razeru, aj plánujem nejakú do pol roka kúpiť, hoci vďaka tomu, že už nehrávam tak presnú myš nikdy nevyužijem, je to perfektný komfort pre ruku...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

whisper napísal:Ja som mal Razer DiamondBack, je to geniálna myška, jediné s čim som nebol 100% spokojný boli bočné tlačítka, ktoré sa mi nestláčali zrovna najlepšie, zato dve hlavné (ľavé a pravé) sú úplne dokonalé. Presnosť snímania snáď komentovať ani nemusím...

Teraz mám (kedže už nehrávam hry) A4-Tech X-750F, laserový senzor je super vec, zatiaľ som ani raz nezbadal akýkoľvek pohyb kurzora iným smerom než mal ísť. Horšie na tom je s ergonómiou, ale za 500 Sk človek nemôže čakať zázraky.

Čo sa Logitechu týka, nemám s ich myškami žiadne skúsenosti (ak nerátam klasické low-end optické myšky). Nikdy ma totiž neoslovil ani ich dizajn, ani ergonómia (amozrejme každému sedí myška do ruky inak)...

Ja osobne by som šiel do Razeru, aj plánujem nejakú do pol roka kúpiť, hoci vďaka tomu, že už nehrávam tak presnú myš nikdy nevyužijem, je to perfektný komfort pre ruku...
ved presne ,v podstate aj ked ti staci mys za 200sk proste je to lepsi pocit v rucke :) a myslim ze pri pc je kontakt s mysou trvaly, viac nez s klavesnicou cize si zasluzi ruka aj nejaky ten konfort :)

//autoeditácia príspevku ( 09 Jan 2009, 12:41 )
takze myska dorazila ,podlozka je fajn,cakal som ze bude horsia,myska je fajn len si musim sakra vsetko ponastavovat a hlavne zvyknut na to :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

INDIGOcorp. napísal: takze myska dorazila ,podlozka je fajn,cakal som ze bude horsia,myska je fajn len si musim sakra vsetko ponastavovat a hlavne zvyknut na to :D
ja som presiel z uplne obycajnej Logitech, bezny tvar, optika na Lachesis a kym som si zvykol tak 2 tyzdne.. 3 tyzdne v hrach.. normalne som lutoval kupu novej mysi pocas tych tyzdnov :D pretoze tato mys je odost väcsia ako bola ta logitech
TOTO bola stara :P
vydrzala nadhernych 5 rokov BEZ PROBLEMU... kvalitka. :) stala vtedy 700Sk
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

Šu-Do napísal:ja som presiel z uplne obycajnej Logitech, bezny tvar, optika na Lachesis a kym som si zvykol tak 2 tyzdne.. 3 tyzdne v hrach.. normalne som lutoval kupu novej mysi pocas tych tyzdnov :D pretoze tato mys je odost väcsia ako bola ta logitech
TOTO bola stara :P
vydrzala nadhernych 5 rokov BEZ PROBLEMU... kvalitka. :) stala vtedy 700Sk
ved jasne aj mne ta shita geniuska vydrzala velmi dlho heh ,sice je to uz moj treti alebo stvrty genius ale vzdy to bola myska za cca tych 200sk cize uplny spodok ,ale nemal som s nimy problem,ale co si vsimam na geniusoch ako prve odchadza koliesko :) a jeho mechanizmus
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

INDIGOcorp. : tak ktoru si si nakoniec odjednal ? neviem to akosi vycitat z tvojho prispevku. :)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

MX518 + QcK. Je to na predoslej strane.
DarK_AngeL
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa DarK_AngeL »

(((Microsoft Habu Gaming Mouse))) :P
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jatmz »

kebize citas aj co je v teme napisane a nie len nazov temy tak zistis ze INDIGO uz ma davno mys vybratu a aj doma :wink:
Napísať odpoveď