Ja som mal Razer DiamondBack, je to geniálna myška, jediné s čim som nebol 100% spokojný boli bočné tlačítka, ktoré sa mi nestláčali zrovna najlepšie, zato dve hlavné (ľavé a pravé) sú úplne dokonalé. Presnosť snímania snáď komentovať ani nemusím...
Teraz mám (kedže už nehrávam hry) A4-Tech X-750F, laserový senzor je super vec, zatiaľ som ani raz nezbadal akýkoľvek pohyb kurzora iným smerom než mal ísť. Horšie na tom je s ergonómiou, ale za 500 Sk človek nemôže čakať zázraky.
Čo sa Logitechu týka, nemám s ich myškami žiadne skúsenosti (ak nerátam klasické low-end optické myšky). Nikdy ma totiž neoslovil ani ich dizajn, ani ergonómia (amozrejme každému sedí myška do ruky inak)...
Ja osobne by som šiel do Razeru, aj plánujem nejakú do pol roka kúpiť, hoci vďaka tomu, že už nehrávam tak presnú myš nikdy nevyužijem, je to perfektný komfort pre ruku...
poradte mi nejaku gaming mysku
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ved presne ,v podstate aj ked ti staci mys za 200sk proste je to lepsi pocit v ruckewhisper napísal:Ja som mal Razer DiamondBack, je to geniálna myška, jediné s čim som nebol 100% spokojný boli bočné tlačítka, ktoré sa mi nestláčali zrovna najlepšie, zato dve hlavné (ľavé a pravé) sú úplne dokonalé. Presnosť snímania snáď komentovať ani nemusím...
Teraz mám (kedže už nehrávam hry) A4-Tech X-750F, laserový senzor je super vec, zatiaľ som ani raz nezbadal akýkoľvek pohyb kurzora iným smerom než mal ísť. Horšie na tom je s ergonómiou, ale za 500 Sk človek nemôže čakať zázraky.
Čo sa Logitechu týka, nemám s ich myškami žiadne skúsenosti (ak nerátam klasické low-end optické myšky). Nikdy ma totiž neoslovil ani ich dizajn, ani ergonómia (amozrejme každému sedí myška do ruky inak)...
Ja osobne by som šiel do Razeru, aj plánujem nejakú do pol roka kúpiť, hoci vďaka tomu, že už nehrávam tak presnú myš nikdy nevyužijem, je to perfektný komfort pre ruku...
//autoeditácia príspevku ( 09 Jan 2009, 12:41 )
takze myska dorazila ,podlozka je fajn,cakal som ze bude horsia,myska je fajn len si musim sakra vsetko ponastavovat a hlavne zvyknut na to
-
Šu-Do
Redeemer
ja som presiel z uplne obycajnej Logitech, bezny tvar, optika na Lachesis a kym som si zvykol tak 2 tyzdne.. 3 tyzdne v hrach.. normalne som lutoval kupu novej mysi pocas tych tyzdnovINDIGOcorp. napísal: takze myska dorazila ,podlozka je fajn,cakal som ze bude horsia,myska je fajn len si musim sakra vsetko ponastavovat a hlavne zvyknut na to
TOTO bola stara
vydrzala nadhernych 5 rokov BEZ PROBLEMU... kvalitka.
-
cORP.
Addict
ved jasne aj mne ta shita geniuska vydrzala velmi dlho heh ,sice je to uz moj treti alebo stvrty genius ale vzdy to bola myska za cca tych 200sk cize uplny spodok ,ale nemal som s nimy problem,ale co si vsimam na geniusoch ako prve odchadza kolieskoŠu-Do napísal:ja som presiel z uplne obycajnej Logitech, bezny tvar, optika na Lachesis a kym som si zvykol tak 2 tyzdne.. 3 tyzdne v hrach.. normalne som lutoval kupu novej mysi pocas tych tyzdnovpretoze tato mys je odost väcsia ako bola ta logitech
TOTO bola stara
vydrzala nadhernych 5 rokov BEZ PROBLEMU... kvalitka.stala vtedy 700Sk
-
DarK_AngeL
Amateur