NEbezpecne PC hry?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Beybo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Beybo »

bvhg
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Beybo:Deti do určitého veku (ca. 12 rokov) preberajú názor od rodičov, snažia sa ich kopírovať. Preto je lepšie zaujať k týmto veciam určitý postoj, opakovať ho, diskutovať o tom s dieťaťom. Ono si tie hodnoty zoberie za svoje a je nutene o tom premyšlať.
Robením zakázaného ovocia z nejakej PC hry sa nič nevyrieši. Práve naopak. (viď diskutovaný prípad).
A tak je to s mnohými vecami, nie len s PC hrami.
^Sn!p2
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Re: NEbezpecne PC hry?

Príspevok od používateľa ^Sn!p2 »

boborko napísal:hry sa stale zlepsuju...o par rokou budu podla mna uplne realisticky spravene...a ty ludia co to budu hrat , nebudu mat problem zabit aj v realite...o takychto pripadoch som uz pocul viac krat...
http://www.hojko.com/rodicia-mu-vzali-p ... 08620.html
podla vas mam len velku fantaziu alebo sa mam obavat o svoje buduce deti?
presne nad tymto som rozmyslal niekedy v buducnosti ze by si bol v ako v realite hral take hry tak by si ani nevedel rozlisit hru od reality
segenica
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa segenica »

No v hrách je to stále dvojako.existuju mnohe teorie, podla ktorých si hraním počítačových hier uvoľnujeme svoje emocionálno, t. j. odžijeme si násielie a všetko, vybijeme emócie, katarzia, a v reálnom živote nebudeme potrebovať, resp. cítiť potrebu vybiť si zlosť...v takomto pripade bud spokojny/a

alee.... druha teoria tvrdi,ze hra moze cloveka nabudiť a sposobiť vacsiu potrebu realneho nasilia...v tomto pripade,pozor
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Opak napísal:fucking asshole
Tebe to uz asi drbe aj z filmov aj z hier dokopy.
olihope
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa olihope »

No, tak ja občas pogemblím ;)
Hry ktoré hrám teraz: gta4 a mario forever, ja viem jedno má grafiku, ako hra 100rokov dozadu a gta4 prekrásnu, ale poviem pravdu, že pri mariovi, kde za nezabíja viem oveľa viac nadávať, podľa mna už len to ako vyzerá hovorí osebe, prečo toľko holohlavých je vždy na súde ?
Môj názor :oops: ospravedlňujem sa ak sa nebude s niekym stotožňovať,
ale chcel som len povedať, že hra nemusí mať až takú realistickú grafiku a nemusí to byť zabíjačka, a môže priniesť hráča do .... :)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Gangy napísal:...
:aasmile27: :blee:
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Ale taketo hry by si naozaj mohli odpustit. To moze len nejaky chory uchyl vymysliet :? To uz rovno v porodnici vystrielat vsetky 'zle' placuce deti. :roll:
http://www.games43.eu/play-games-5367-K ... iller.html
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

ja si nemyslim ze neexistuju nebezpecne hry... kto nevie rozoznat realitu od pocitaca, tak je nebezpecny aj bez hier a mal by sa liecit
Ydeno
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Ydeno »

podla mna je to totalna somarina ze hry ovplyvnuju to aky ste
ja hram hry (rad aj bojove) a nemam vobec sklon k nasiliu, je to len o tom kde clovek vyrasta a co sa okolo neho deje
ked nejaky magor niekoho zastreli tak si nemymslim zeby zavazilo to ci hraje alebo nie (jedine ak hra, tak ma vacsi obzor ako zabit, ale to ma aj z filmov)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Ydeno napísal:podla mna je to totalna somarina ze hry ovplyvnuju to aky ste
ja hram hry (rad aj bojove) a nemam vobec sklon k nasiliu, je to len o tom kde clovek vyrasta a co sa okolo neho deje
ked nejaky magor niekoho zastreli tak si nemymslim zeby zavazilo to ci hraje alebo nie (jedine ak hra, tak ma vacsi obzor ako zabit, ale to ma aj z filmov)
presne tak, tiez mam odohratu peknu statistiku hier s nasilim a nemam sklony k nasiliu v realite, podla mna deti k debilizmu motivuju hlavne miestny mainstream(hip hop), a cesko slovenske video blogy vas tiez naucia ako upalit macku alebo ako lahko mozte zbit jedneho ked vas je 10 a podobne
owned
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa owned »

vojtk napísal:Aj ludia co hraju trebarz airsoft, to maju celkom realne.A ak pozerate filmy kde a dokonale zzijete s hrdinom, ktory vyvrazdi kopu ludi?
Nechcem teraz nikoho oznacovat za potencialneho vraha, ani si nemyslite, ze som paranoidny, ale kazda takato vecicka tu hranicu v nasom vnutri trochu posunie smerom tomu, ze sa nam to zda coraz normalnejsie.
presne... telky robia trapne reportaze ake su pc hry nebezpecne ale hned jak skoncia spravy a sport tak uz tam je nejaky steaven seggal ci jak sa vola ktory zo samopalom beha po vlaku
Napísať odpoveď