Predstavte si, že máte možnosť cestovať v čase... Čo by ste si vybrali? Cestu do minulosti? A aj by ste niečo zmenili? Alebo by ste si pozreli budúcnosť a ako sa Zem zmení?
Vážení, načo sa rozčuľovať minulosťou či budúcnosťou...... Minulosť sa už stala a nedá sa ovplyvniť, a budúcnosť sa pre zmenu ešte nestala, ale človek ju má možnosť svojimi rozhodnutiami ovplyvniť....... Treba sa radšej sústrediť na prítomnosť a veci z nej vyplývajúce.......
Ako to povedal už George Orwell:
"Kto ovláda prítomnosť, ten ovláda aj minulosť. A kto ovláda minulosť, ten ovláda aj budúcnosť."
Filipito napísal:myslim ze skor by som posiel do buducnosti po roku 2012, ci naozaj nieco bude alebo nie
JJ, ja tiez.
Bolo by strasne lakave ist do minulosti a zmenit niektore veci, no ako môzem vediet, ze keby som nieco zmenil nebolo by to este horsie?
Myslim, ze ma svoj zmysel, ze sa od prirody nedokazeme presuvat v case. A okrem toho, najprv by sme sa mali naucit plnohodnotne zit v pritomnosti a az potom sa starat o to druhe...
isiel by som do minulosti a cekol ci v kryte hitler naozaj zomrel, ak nie, odstrelil by som ho. tiez by som isiel do obdobia alexandra velkeho, zistil by som, kde je pochovany a urobil by som najvacsi archeologicky nalez v dejinach, tiez by som chcel zazit obdobie prvej republiky
Asi by som taku moznost cestovania v case nevyuzil....treba zit v pritomnosti.....nechcel by som vediet co sa so mnou bude diat v buducnosti.....naco....
A sice mozno este ta minulost, ale to len cisto koli historii.....
súhlasím s lubosom .... ani som nad tym nikdy neuvazoval ... ved keby ste zmenili co i len jednu vec tak by sa mohlo zmenit vsetko ... a mozno by sa stali daleko horsie veci ...
urcite minulost - cista priroda, neposkvrnene zivotne prostredie, ludia sice museli manualne tvrdo pracovat ale boli jednoduchy a stastny mat tak niekde chalupku v lese na samote toby bolo fain.
No ja by som celkom urcite zobral kameru a isiel sa pozriet na mr. Jezisa ci bol fakt taky kewl ako sa o nom hovori.
A potom asi klasiky, cisla do sportky, stretka s mrtvymi osobnostami a panak v bluesovom podniku v Amerike 30-tych rokov
Ak by bola možnosť vrátiť sa pár rokov dozadu, využil by som to. Nemal by som 95 kg, nechodil by som na odbornu automobilovu školu, atd atd... Vela veci si vyčítam a vela by som toho zmenil.
Do buducnosti, to ma nijak nelaka lebo ajtak sa tam dostaneme, iba pomalšie... No to, čo sa stalo už nevrátime