dakujem
Tichy mikrofon
-
juslik
King
- Kontaktovať používateľa:
Tichy mikrofon
prosim vas odkedy som si kupil zvukovku creative x-fi extreme audio tak mi ide strasne potichu mikrofon mam ho aj naboostovany ale je tam len +20% a stale je tichy .. nebude to tym ze zvukovka nema vstup na mikrofon? a ide to cez nejaky iny konektor ? aj ked chcem nieco nahrat pomocou recorderu co je vo windose tak nejde nic tam nepocut..pomozte 
dakujem
dakujem
-
juslik
King
ty vis vobec co si teraz napisal ? na co sa zapajas do konverzacie ked nevis o com vypravas ?BX napísal:no moze to byt tym ze nema vstup na mikrofon, pretoze ked nema vstup tak nieco ako "mikrofon" karta ani nepozna(podla mojho skromneho nazoru/nebrat uplne vazne
)
Pozri typ karty a skus nejaky driver
-
audiotrack
VIP
lool, videl si ty už zvukovku bez vstupu? to by bolo rovnako užitočné ako klávesnica iba s medzerníkom. A keď už dajme tomu že "nepozná mikrofon" tak by nešiel vôbec, a nie potichuBX napísal:no moze to byt tym ze nema vstup na mikrofon, pretoze ked nema vstup tak nieco ako "mikrofon" karta ani nepozna(podla mojho skromneho nazoru/nebrat uplne vazne
)
Pozri typ karty a skus nejaky driver
-
juslik
King
no dobre ja potrebujem vede preco mi ide potichuaudiotrack napísal:lool, videl si ty už zvukovku bez vstupu? to by bolo rovnako užitočné ako klávesnica iba s medzerníkom. A keď už dajme tomu že "nepozná mikrofon" tak by nešiel vôbec, a nie potichu
jedna sa o tuto zvukovku ako vidite nema vstup pre mikrofon a mam to teraz napojene v modrom
-
MakeFake
Spammer
Coze...zvukova nema vstup na mikrofon??? Napadama len to ,ze kup si dalsiu nejaku lacnu zvukovu za 200sk do PCI portu, ktora bude vyuzivana len ako vstup pre mikrofon/hlas. Alebo USB sluchatka s mikrofonom.
UPDATE:
A preco nepouzijes integrovanu zvukovku na doske pre mikrofon?
Vo Windowse pekne mozes nastavit ake zariadenie ma byt pouzite na vstup a vystup.
UPDATE:
Vo Windowse pekne mozes nastavit ake zariadenie ma byt pouzite na vstup a vystup.
-
CrazyFroger
Amateur
Skusil si Ovladacie panely->Zvuky a zvukova zarizeni->Zvuk->Zaznam zvuku->Hlasitost ???
Alebo Ovladacie panely->Sound Effect Manager [neviem ci tam ty nieco take mas]->Speaker Configuration
V prilohe je vidiet ze sa da nastavit co bude kde a kde je vstup pre mikrofon
A ked mas uz samostatnu zvukovu kartu, nie je k tomu nejaky program kde sa to da nastavit ? [napriklad aj ci mas 2.0 2.1 5.1 alebo 7.1 repro ???]
Alebo Ovladacie panely->Sound Effect Manager [neviem ci tam ty nieco take mas]->Speaker Configuration
A ked mas uz samostatnu zvukovu kartu, nie je k tomu nejaky program kde sa to da nastavit ? [napriklad aj ci mas 2.0 2.1 5.1 alebo 7.1 repro ???]
-
juslik
King
ZASE JEDEN Z TYCH MUDRYCHMakeFake napísal:Coze...zvukova nema vstup na mikrofon??? Napadama len to ,ze kup si dalsiu nejaku lacnu zvukovu za 200sk do PCI portu, ktora bude vyuzivana len ako vstup pre mikrofon/hlas. Alebo USB sluchatka s mikrofonom.
UPDATE:
asi preto ze chcem lepsi zvuk..a nehraju dobre repraky na integrovanej...
mikrofon je na plne .. hentake nic tam nemam a mam 2+1 logitech Z2300DejmiJohn napísal:Skusil si Ovladacie panely->Zvuky a zvukova zarizeni->Zvuk->Zaznam zvuku->Hlasitost ???