Tichy mikrofon

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Tichy mikrofon

Príspevok od používateľa juslik »

prosim vas odkedy som si kupil zvukovku creative x-fi extreme audio tak mi ide strasne potichu mikrofon mam ho aj naboostovany ale je tam len +20% a stale je tichy .. nebude to tym ze zvukovka nema vstup na mikrofon? a ide to cez nejaky iny konektor ? aj ked chcem nieco nahrat pomocou recorderu co je vo windose tak nejde nic tam nepocut..pomozte :)

dakujem
Vlado6230
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

je to celkovo ci len na Skype alebo podobnych programoch :?:
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

celkovo aj v hrach vo vsetkom..
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

no moze to byt tym ze nema vstup na mikrofon, pretoze ked nema vstup tak nieco ako "mikrofon" karta ani nepozna :) (podla mojho skromneho nazoru/nebrat uplne vazne :-D)
Pozri typ karty a skus nejaky driver
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

BX napísal:no moze to byt tym ze nema vstup na mikrofon, pretoze ked nema vstup tak nieco ako "mikrofon" karta ani nepozna :) (podla mojho skromneho nazoru/nebrat uplne vazne :-D)
ty vis vobec co si teraz napisal ? na co sa zapajas do konverzacie ked nevis o com vypravas ?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

BX napísal:no moze to byt tym ze nema vstup na mikrofon, pretoze ked nema vstup tak nieco ako "mikrofon" karta ani nepozna :) (podla mojho skromneho nazoru/nebrat uplne vazne :-D)
lool, videl si ty už zvukovku bez vstupu? to by bolo rovnako užitočné ako klávesnica iba s medzerníkom. A keď už dajme tomu že "nepozná mikrofon" tak by nešiel vôbec, a nie potichu
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

audiotrack napísal:lool, videl si ty už zvukovku bez vstupu? to by bolo rovnako užitočné ako klávesnica iba s medzerníkom. A keď už dajme tomu že "nepozná mikrofon" tak by nešiel vôbec, a nie potichu
no dobre ja potrebujem vede preco mi ide potichu
jedna sa o tuto zvukovku ako vidite nema vstup pre mikrofon a mam to teraz napojene v modrom
Prílohy
Creative Labs XFi Extreme Audio.jpg
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

No dobre tak som len tak trochu no, pisal som ze to netreba brat vazne :)
Inak to K- beriem, ale patri sa aspon podpisat...
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Lebo ten modry sa vola Line-In a je to vstup vytvoreny pre prehravanie hudby z MP3ky, Hranie na hudobny nastroj atd....neviem si predstavit mikrofon v tom. Slaby zvuk asi neodstranis, bohuzial...
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Coze...zvukova nema vstup na mikrofon??? Napadama len to ,ze kup si dalsiu nejaku lacnu zvukovu za 200sk do PCI portu, ktora bude vyuzivana len ako vstup pre mikrofon/hlas. Alebo USB sluchatka s mikrofonom.

UPDATE:

A preco nepouzijes integrovanu zvukovku na doske pre mikrofon?
Vo Windowse pekne mozes nastavit ake zariadenie ma byt pouzite na vstup a vystup.
CrazyFroger
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa CrazyFroger »

Skús zapojiť mikrofón , v nastaveniach ho daj naplno a cez skype zavolaj na echo123 a tam ti ho nastavia :wink:
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Skusil si Ovladacie panely->Zvuky a zvukova zarizeni->Zvuk->Zaznam zvuku->Hlasitost ???
Alebo Ovladacie panely->Sound Effect Manager [neviem ci tam ty nieco take mas]->Speaker Configuration
V prilohe je vidiet ze sa da nastavit co bude kde a kde je vstup pre mikrofon :D
A ked mas uz samostatnu zvukovu kartu, nie je k tomu nejaky program kde sa to da nastavit ? [napriklad aj ci mas 2.0 2.1 5.1 alebo 7.1 repro ???]
Prílohy
Zvuk.JPG
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

MakeFake napísal:Coze...zvukova nema vstup na mikrofon??? Napadama len to ,ze kup si dalsiu nejaku lacnu zvukovu za 200sk do PCI portu, ktora bude vyuzivana len ako vstup pre mikrofon/hlas. Alebo USB sluchatka s mikrofonom.

UPDATE:

A preco nepouzijes integrovanu zvukovku na doske pre mikrofon?
Vo Windowse pekne mozes nastavit ake zariadenie ma byt pouzite na vstup a vystup.
ZASE JEDEN Z TYCH MUDRYCH
asi preto ze chcem lepsi zvuk..a nehraju dobre repraky na integrovanej...

DejmiJohn napísal:Skusil si Ovladacie panely->Zvuky a zvukova zarizeni->Zvuk->Zaznam zvuku->Hlasitost ???
Alebo Ovladacie panely->Sound Effect Manager [neviem ci tam ty nieco take mas]->Speaker Configuration
V prilohe je vidiet ze sa da nastavit co bude kde a kde je vstup pre mikrofon :D
A ked mas uz samostatnu zvukovu kartu, nie je k tomu nejaky program kde sa to da nastavit ? [napriklad aj ci mas 2.0 2.1 5.1 alebo 7.1 repro ???]
mikrofon je na plne .. hentake nic tam nemam a mam 2+1 logitech Z2300
Napísať odpoveď