Boj a najlepsi film !!VYSLEDKY!! = The Shawshank Redemption

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Jasna
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Jasna »

všetky Nolanove filmy v zelenej skupine ... tak to teda veľmi nevyšlo :cry:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Jasna napísal:všetky Nolanove filmy v zelenej skupine ... tak to teda veľmi nevyšlo :cry:
No je to neprijemne, mne zas celkom nevyhovuje druha patica, mam tam 3 oblubene filmy :) Ale takto mi to vygenerovalo...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

U mna bude zas problem s tretiou a piatou paticou. No uvidime, ktory film vyhra. :)
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

v modrej skupine sú 3 filmy ktoré som nominoval ja :( , to bude ťažké rozhodovanie.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

pre mna je slusny oriesok hned prva skupina, mam vnej tri filmy co som nominoval a teraz babo raď :D no kazdopadne to bude velmi zaujimave
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Nerozumiem na čo tu spamujete. Dajte hlas a prídte zajtra
ColdRain
Addict
Addict

nebolo by dobre vypychnut temu ako "dolezitu" aspon do chvile kym skonci cele hlasovanie? lebo ked sa sem prestane prispievat niekto ju moze prehliadnut
Gothar
Moderátor
Moderátor

ColdRain napísal:nebolo by dobre vypychnut temu ako "dolezitu" aspon do chvile kym skonci cele hlasovanie? lebo ked sa sem prestane prispievat niekto ju moze prehliadnut
Neboj, budem sem davat novy prispevok vzdy ked skonci kolo.
A fakt uz stacilo spamu o tom, komu ktora patica vyhovuje :)
Filmy, ktore postupili do finale:
The Butterfly Effect
The Shawshank Redemption
The Green Mile
Forrest Gump
The Godfather

Nominovane filmy a strucne pravidla.

//autoeditácia príspevku ( 19 Jan 2009, 21:55 )
Hlasovanie o najlepsi film bolo spustene ( 19 Jan 2009, 21:55 ) a bude trvat 3 dni.
Prílohy
hlas1.jpg
hlas2.jpg
Hlas3.jpg
hlas4.jpg
Hlas5.jpg
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Rakze mame jednoznacneho vitaza... To je jediny film, ktory som z tej patice nevidel.. A budem si ho musiet zohnat cim skor :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Oznamujem, ze v hlasovani o najlepsi film podla pouzivatelov fora Hojko.com zvitazil film The Shawshank Redemption.
Velmi ma tesi aj to, ze v tomto hlasovani hlasovalo spolu najviac ludi.
Druhym v poradi je film Forrest Gump a tretim The Green Mile.

//autoeditácia príspevku ( 23 Jan 2009, 7:22 )
will.i.am napísal:Rakze mame jednoznacneho vitaza... To je jediny film, ktory som z tej patice nevidel.. A budem si ho musiet zohnat cim skor :)
To by si mal, je to dost dobre :) Sam ho odporucam kazdemu, kto ho niekto este nevidel a pyta si odporucanie na nieco dobre.
Prílohy
hlas_final.jpg
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

A co teraz? :) Nejake pokracovanie s novymi filmami?
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

ja mam taky napad, že dať filmy ktoré boli natočené v jednom roku napríklad 2000 a vytvoriť uvodnu 5tku a ked bude nejake množstvo filmov v sieni slávy(dajme tomu 5-10 tak z tych by sa potom vytvorilo taketo isté hlasovanie), tak hlasovať o ten naj z daneho roku... čo vy na to? mente, inovujte môj návrh... :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

yazoo napísal:A co teraz? :) Nejake pokracovanie s novymi filmami?
Chcel som to zamknut hned, ale nechal som vam este priestor na vyjadrenie. Nove hlasovanie o filmoch by bola imho blbost kedze v tejto teme sa vystriedali asi vsetky najlepsie filmy ake boli kedy natocene a ktore videlo viacero ludi z fora.
Buducnost vidim iba v tom, ze by sa rovnakym sposobom hlasovalo este v ramci hier.
A hlasovat o naj film z jedneho roka? Naco by to bolo dobre? Nestaci 25 nominovanych filmov?
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

a co tak spravit hlasovanie o najlepsi film z najhorsich,teda resp. vypadnutych?? :)
ColdRain
Addict
Addict

no vyhrala to kazdopadne kvalita, aj ked moj hlas isiel inde, ale keby to vyhral ktorykolvek film bol by som spokojny...
a tak dnes je doba zvratena, co takto spravit hlasovanie o naozaj najhorsi film, proste odpad po ktorom ste vazne lutovali, ze ste to dopozerali, co poviete?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Tak pozor, vypadnute filmy vobec nie su najhorsie. Z vypadnutych by som este bol ochotny spravit hlasovanie, tam by to bolo uz asi menej predvidatelne ako pri hlasovani z postupujucich.
Ale naco je prosimvas dobre hlasovat o najhorsi film? Ak mi toto niekto logicky vysvetli, tak mu budem vdacny.
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

ColdRain napísal:no vyhrala to kazdopadne kvalita, aj ked moj hlas isiel inde, ale keby to vyhral ktorykolvek film bol by som spokojny...
a tak dnes je doba zvratena, co takto spravit hlasovanie o naozaj najhorsi film, proste odpad po ktorom ste vazne lutovali, ze ste to dopozerali, co poviete?
to je take diskutabilne pretoze si mozes pozriet nejaky undergroundovy film alebo proste neznamy a bude to sh*t a teraz ako budu moct hlasovat ked ho videli mozno dvaja ludia na fore?....realnejsie by som skor videl urcite najlepsi z tu vypadnutych...cize 5 hlasovani + jedno finalne a to bude "zemiakovy" vitaz :D

//GothaR: sorry za to oznacenie najhorsie :D ...ale podla mna by sa to hlasovanie mohlo spravit este lebo niekedy v silnej patke vypadol aj film ktory nebol az taky zly,hm? :)
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

no hlasovanie o "najhorsi" film by bolo treba spravit:) ale hlasovalo by sa o najhorsi film z vypadnutych alebo o najlepsi z vypadnutych?
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudo64 »

Alebo spraviť hlasovanie o skutocne najhorší film :) Napr.taky Plan 9 from Outer space bol skutocne tak zly,amatersky a nedokonaly až som si ho pozrel niekolkokrat,rovnako aj Hercules v New Yorku , Superinframan,vacsina becok s Chuckom Norrisom atd... :) Proste uplne nepodarky,ktore su tak otrasne az "su dobre".
Gothar
Moderátor
Moderátor

dudo64 napísal:Alebo spraviť hlasovanie o skutocne najhorší film :) Napr.taky Plan 9 from Outer space bol skutocne tak zly,amatersky a nedokonaly až som si ho pozrel niekolkokrat,rovnako aj Hercules v New Yorku , Superinframan,vacsina becok s Chuckom Norrisom atd... :) Proste uplne nepodarky,ktore su tak otrasne az "su dobre".
A co by take hlasovanie prinieslo? Hm?
Som uplne proti takemuto hlasovaniu a ak ho niekto bude robit, tak to nebudem ja.
Som ochotny ist iba do hlasovania o najlepsi z vypadnutych filmov v tejto teme, uz som to spominal aj vyssie. Hlasovanie o najhorsi film patri podla mna na pokec.
Napísať odpoveď