Boj a najlepsi film !!VYSLEDKY!! = The Shawshank Redemption
-
lekoklatik
VIP
Neboj, budem sem davat novy prispevok vzdy ked skonci kolo.ColdRain napísal:nebolo by dobre vypychnut temu ako "dolezitu" aspon do chvile kym skonci cele hlasovanie? lebo ked sa sem prestane prispievat niekto ju moze prehliadnut
A fakt uz stacilo spamu o tom, komu ktora patica vyhovuje
Filmy, ktore postupili do finale:
The Butterfly Effect
The Shawshank Redemption
The Green Mile
Forrest Gump
The Godfather
Nominovane filmy a strucne pravidla.
//autoeditácia príspevku ( 19 Jan 2009, 21:55 )
Hlasovanie o najlepsi film bolo spustene ( 19 Jan 2009, 21:55 ) a bude trvat 3 dni.
Oznamujem, ze v hlasovani o najlepsi film podla pouzivatelov fora Hojko.com zvitazil film The Shawshank Redemption.
Velmi ma tesi aj to, ze v tomto hlasovani hlasovalo spolu najviac ludi.
Druhym v poradi je film Forrest Gump a tretim The Green Mile.
//autoeditácia príspevku ( 23 Jan 2009, 7:22 )
Sam ho odporucam kazdemu, kto ho niekto este nevidel a pyta si odporucanie na nieco dobre.
Velmi ma tesi aj to, ze v tomto hlasovani hlasovalo spolu najviac ludi.
Druhym v poradi je film Forrest Gump a tretim The Green Mile.
//autoeditácia príspevku ( 23 Jan 2009, 7:22 )
To by si mal, je to dost dobrewill.i.am napísal:Rakze mame jednoznacneho vitaza... To je jediny film, ktory som z tej patice nevidel.. A budem si ho musiet zohnat cim skor
ja mam taky napad, že dať filmy ktoré boli natočené v jednom roku napríklad 2000 a vytvoriť uvodnu 5tku a ked bude nejake množstvo filmov v sieni slávy(dajme tomu 5-10 tak z tych by sa potom vytvorilo taketo isté hlasovanie), tak hlasovať o ten naj z daneho roku... čo vy na to? mente, inovujte môj návrh... 
Chcel som to zamknut hned, ale nechal som vam este priestor na vyjadrenie. Nove hlasovanie o filmoch by bola imho blbost kedze v tejto teme sa vystriedali asi vsetky najlepsie filmy ake boli kedy natocene a ktore videlo viacero ludi z fora.yazoo napísal:A co teraz?Nejake pokracovanie s novymi filmami?
Buducnost vidim iba v tom, ze by sa rovnakym sposobom hlasovalo este v ramci hier.
A hlasovat o naj film z jedneho roka? Naco by to bolo dobre? Nestaci 25 nominovanych filmov?
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
to je take diskutabilne pretoze si mozes pozriet nejaky undergroundovy film alebo proste neznamy a bude to sh*t a teraz ako budu moct hlasovat ked ho videli mozno dvaja ludia na fore?....realnejsie by som skor videl urcite najlepsi z tu vypadnutych...cize 5 hlasovani + jedno finalne a to bude "zemiakovy" vitazColdRain napísal:no vyhrala to kazdopadne kvalita, aj ked moj hlas isiel inde, ale keby to vyhral ktorykolvek film bol by som spokojny...
a tak dnes je doba zvratena, co takto spravit hlasovanie o naozaj najhorsi film, proste odpad po ktorom ste vazne lutovali, ze ste to dopozerali, co poviete?
//GothaR: sorry za to oznacenie najhorsie
Alebo spraviť hlasovanie o skutocne najhorší film
Napr.taky Plan 9 from Outer space bol skutocne tak zly,amatersky a nedokonaly až som si ho pozrel niekolkokrat,rovnako aj Hercules v New Yorku , Superinframan,vacsina becok s Chuckom Norrisom atd...
Proste uplne nepodarky,ktore su tak otrasne az "su dobre".
A co by take hlasovanie prinieslo? Hm?dudo64 napísal:Alebo spraviť hlasovanie o skutocne najhorší filmNapr.taky Plan 9 from Outer space bol skutocne tak zly,amatersky a nedokonaly až som si ho pozrel niekolkokrat,rovnako aj Hercules v New Yorku , Superinframan,vacsina becok s Chuckom Norrisom atd...
Proste uplne nepodarky,ktore su tak otrasne az "su dobre".
Som uplne proti takemuto hlasovaniu a ak ho niekto bude robit, tak to nebudem ja.
Som ochotny ist iba do hlasovania o najlepsi z vypadnutych filmov v tejto teme, uz som to spominal aj vyssie. Hlasovanie o najhorsi film patri podla mna na pokec.