Digi TV ZADARMO
-
mirak2
Hardcore addict
http://www.najmsat.com/
ja ich mam odtial
ja ich mam odtial
toto je dobra stranka na keye http://www.netkeysat.net/
Ano presne tak, digi vysiela na tých najhorších (najslabších) družiciach, preto je potrebné mať dobre nastavenú parabolu, aby sa pri nepriaznivom počasí obraz nerozpadal.Fabo napísal:Ono podla vsetkeho ani nejde o uzivatelske paraboly, ale o maly vykon druzic...
A inak digi dáva aj tie najlacnejšie prijímače
pre vsetkych ktorym to nejde, prehodte si firmware z 5.38 na 5.14, je to stary system ktory nema autoupgrade, budete si musiet samy prepisovat kluce ale je to spolahlive totiz podla informacii co mam, Digi TV nieakym sposobom zrusila autoupgrade na 5.38 a teraz si to odmieta stiahnut nove kluce pretoze to nieako prerobili
btw: plati to pre tych co maju openbox, neviem ako je to u inych prijmacoch
btw: plati to pre tych co maju openbox, neviem ako je to u inych prijmacoch
Nazdar,
som z toho vsetkeho totálny jelen, z tých vasich odkazov som uplny idiot( same písmenka a cisla) ale kam a ako tie kody zadavať?
Manželka započula že sa da HBO na DIGITV pozerat zadara, ale ako?
Vedel by mi niekto podrobnejsie opísať čo stiahnut alebo čo spraviť aby bola moja nežná polovička aspon na chvílku spokojnejšia?
Dakujem
som z toho vsetkeho totálny jelen, z tých vasich odkazov som uplny idiot( same písmenka a cisla) ale kam a ako tie kody zadavať?
Manželka započula že sa da HBO na DIGITV pozerat zadara, ale ako?
Vedel by mi niekto podrobnejsie opísať čo stiahnut alebo čo spraviť aby bola moja nežná polovička aspon na chvílku spokojnejšia?
Dakujem
staci ti parabola k tomu prijmac (box) par kablov, tu stranka kde pravidelne aktualizuju kody http://kody-digitv.okamzite.eu/index.php
a mozes pozerat je tam toho dost presne to c oma aj digitv v ponuke tda aj HBO
funguje to uplne pohode
//autoeditácia príspevku ( 09 Jan 2009, 16:29 )
kamarat ma dream box ide cez net a tez to je spoko, teda vsetko je spoko ked to je zadarmo
a mozes pozerat je tam toho dost presne to c oma aj digitv v ponuke tda aj HBO
//autoeditácia príspevku ( 09 Jan 2009, 16:29 )
kamarat ma dream box ide cez net a tez to je spoko, teda vsetko je spoko ked to je zadarmo
Máme 10 eur, čo by sme nemali, ale oproti tebe môžem tie peniaze hodiť do potoka, lebo keď tak píšeš si u nich asi viazaný. Používam opticum, beží na tom ešte niekto?
ako môj bývalý analog mascom.
ja som to len spomenul ako jedno z riešení, veď o tom je celá táto téma. Inak s metličkou nebehám keď sneží i keď máš pravdu, že celý tento digitálny komplet je omnoho citlivejšíMartin44 napísal:Nejsom nikde viazany mame UPC digital a som spokojny.
Nepotrebujem vsivavy satelit, kde ked snezi musim behat s metlickou a zametat sneh aby som mohol kukat film.
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nejsom nikde viazany mame UPC digital a som spokojny.matus87 napísal:Máme 10 eur, čo by sme nemali, ale oproti tebe môžem tie peniaze hodiť do potoka, lebo keď tak píšeš si u nich asi viazaný. Používam opticum, beží na tom ešte niekto?
Nepotrebujem vsivavy satelit, kde ked snezi musim behat s metlickou a zametat sneh aby som mohol kukat film.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak sme sa do tohoto pocinu pustili aj my doma 
Prijimace su nejake Ortony, parabola aj s tou krabickou od ukrajincov (Variant Charkov) - ale nechali sme namontovanu staru od Digi. Sliape to fajn, tak pripisem niekolko stranok na kody:
www.laurals.com (vpravo dole Nagravision a najst providera DigiTV)
kody.huu.cz
novekody.webnode.cz
zadej-kody.webnode.cz
Prijimace su nejake Ortony, parabola aj s tou krabickou od ukrajincov (Variant Charkov) - ale nechali sme namontovanu staru od Digi. Sliape to fajn, tak pripisem niekolko stranok na kody:
www.laurals.com (vpravo dole Nagravision a najst providera DigiTV)
kody.huu.cz
novekody.webnode.cz
zadej-kody.webnode.cz