drevo pre prísavníky (ryby)
drevo pre prísavníky (ryby)
Doma chovam v akvariu dvoch prisavnikov a mensie klbko neoniek. dopocul som sa vsak ze pre prisavniky by bolo vhodne nejake drevo na ktore by som im mal hadzat potravu a na ktorom by mali byt aj prisate. Poradite mi niekto pls kto ma skusenosti s chovom tychto ryb, kde take drevo zozeniem a aka je asi cena? vopred dakujem.
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: drevo pre prísavníky (ryby)
podla mna to je hovadina,prisavniky sa zivia vsetkym co najdu v akvariu alebo zvyskami spadnutej potravy...mal som akvarium asi 8 rokov a nikdy som o tom nepocul a to som mal prisavnikov dost a darilo sa im dobre...aj ked to spominane drevo som mal...a to zozenies v kazdej dobrej akvaristike ale najprv si ho vyvar vo vodepawuciak napísal:Doma chovam v akvariu dvoch prisavnikov a mensie klbko neoniek. dopocul som sa vsak ze pre prisavniky by bolo vhodne nejake drevo na ktore by som im mal hadzat potravu a na ktorom by mali byt aj prisate. Poradite mi niekto pls kto ma skusenosti s chovom tychto ryb, kde take drevo zozeniem a aka je asi cena? vopred dakujem.
dakujem vam
ja mam akvarium uz asi 4 roky a prisavniky mi ziju v pohode a nikdy som im nehadzal tam ani specialnu stravu ani dreva nekupoval vzdy sa zivili tym co spadlo z hladiny vody na kamienky (zradlo pre ryby) ale radili mi ze by som im mal zabezpecit lepsie prostredie (aj ked si myslim ze toho vydrzia vela
). ajtak ale dakujem 
EDIT: nema este niekto skusenosti s rozmnozovanim ? tie ancikristy (ci ako sa to vola) sa musia nejak rozmnozovat a chcel by som aj nejake mlade .. dik
EDIT: nema este niekto skusenosti s rozmnozovanim ? tie ancikristy (ci ako sa to vola) sa musia nejak rozmnozovat a chcel by som aj nejake mlade .. dik
tie drevene prvky dostaneš v každom akvaristickom obchode... bud su to hocijake kraviny proste korene a tak.. alebo to ma nejaky tvar.... že proste lodička potopena domček a tak no domček zrovna nie ale ta lod jo...
ceny sa pohybuju od 150 za male tvarovo nezmyselne kusky
cez 300 vacsie tvarovo nezmyselne kusky
az po 700-1000 lodičky a ine kraviny....
ceny sa pohybuju od 150 za male tvarovo nezmyselne kusky
cez 300 vacsie tvarovo nezmyselne kusky
az po 700-1000 lodičky a ine kraviny....