drevo pre prísavníky (ryby)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pawuciak
Novice
Novice

drevo pre prísavníky (ryby)

Príspevok od používateľa pawuciak »

Doma chovam v akvariu dvoch prisavnikov a mensie klbko neoniek. dopocul som sa vsak ze pre prisavniky by bolo vhodne nejake drevo na ktore by som im mal hadzat potravu a na ktorom by mali byt aj prisate. Poradite mi niekto pls kto ma skusenosti s chovom tychto ryb, kde take drevo zozeniem a aka je asi cena? vopred dakujem.
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: drevo pre prísavníky (ryby)

Príspevok od používateľa djxtreme »

pawuciak napísal:Doma chovam v akvariu dvoch prisavnikov a mensie klbko neoniek. dopocul som sa vsak ze pre prisavniky by bolo vhodne nejake drevo na ktore by som im mal hadzat potravu a na ktorom by mali byt aj prisate. Poradite mi niekto pls kto ma skusenosti s chovom tychto ryb, kde take drevo zozeniem a aka je asi cena? vopred dakujem.
podla mna to je hovadina,prisavniky sa zivia vsetkym co najdu v akvariu alebo zvyskami spadnutej potravy...mal som akvarium asi 8 rokov a nikdy som o tom nepocul a to som mal prisavnikov dost a darilo sa im dobre...aj ked to spominane drevo som mal...a to zozenies v kazdej dobrej akvaristike ale najprv si ho vyvar vo vode :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

budu to mat v hocakom akvaristickom obchode a ak nie, tam ti poradia skor. a stat to bude par korun
pawuciak
Novice
Novice

Príspevok od používateľa pawuciak »

dakujem vam :D ja mam akvarium uz asi 4 roky a prisavniky mi ziju v pohode a nikdy som im nehadzal tam ani specialnu stravu ani dreva nekupoval vzdy sa zivili tym co spadlo z hladiny vody na kamienky (zradlo pre ryby) ale radili mi ze by som im mal zabezpecit lepsie prostredie (aj ked si myslim ze toho vydrzia vela :D ). ajtak ale dakujem :)

EDIT: nema este niekto skusenosti s rozmnozovanim ? tie ancikristy (ci ako sa to vola) sa musia nejak rozmnozovat a chcel by som aj nejake mlade .. dik :)
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

ja si myslim ze to je uplny nezmysel ale na druhej strane to drevo doda akvariu na estetickosti :wink:
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

no a ked bude zle tak aj hnedej vody
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

tie drevene prvky dostaneš v každom akvaristickom obchode... bud su to hocijake kraviny proste korene a tak.. alebo to ma nejaky tvar.... že proste lodička potopena domček a tak no domček zrovna nie ale ta lod jo...

ceny sa pohybuju od 150 za male tvarovo nezmyselne kusky
cez 300 vacsie tvarovo nezmyselne kusky
az po 700-1000 lodičky a ine kraviny....
Napísať odpoveď