Miznú vám veci?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Eur0 CS-Ralvi
Zablokovaný
Zablokovaný

Miznú vám veci?

Príspevok od používateľa Eur0 CS-Ralvi »

aj vám sa občas stáva že niečo držíte v ruke, otočíte sa a zrazu to nedržíte? tá vec proste zmizne, neviete kam ste ju dali?
potom ju o niekoľko dní (ak vôbec) nájdete (na nezvyčajnom mieste)

aj hej, napíšte čo vám takto "zmizlo" prípadne kde ste to potom našli
tak mne sa stalo ze som prisiel domou a hodil tel do izby nevedel som ho najst 3 dni bol zaskrinou rozbity :twisted: alebo u babky my zmizlo 500sk tie som us nenasiel asi babka nemala na nakup:D:D
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ked si isiel od babky tak si tam zabudol mozog, mal by si ist po nho.
K teme:Este sa mi tvoj pripad nikdy nestal. :)
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

asi mate doma doma nejake casopriestorove poruchy :)
(Dokonca nie len doma, a nie len casopriestorove :lol: )
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FABi2 »

Ako môžeš niečo držať v ruke, otočiť sa a zrazu to nedržať? Teraz si poprel všetky fyzikálne zákony:]
K+
poi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa poi »

Prečo?:-D podľa mňa ma chlapec pravdu všetko je aj tak iba matrix 8)
foboss
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa foboss »

Spolubývajúcemu na priváte sa raz niečo podobné stalo :D

Celý večer hľadal ovládač na tv, nevedel kam ho položil, nakoniec ho ráno našiel v chladničke :D
(btw. my sme mu ho tam nedali)
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

foboss napísal:Spolubývajúcemu na priváte sa raz niečo podobné stalo :D

Celý večer hľadal ovládač na tv, nevedel kam ho položil, nakoniec ho ráno našiel v chladničke :D
(btw. my sme mu ho tam nedali)
mozno byva namesacny a robi stupid veci o ktorych nevie...ako ja ked som bol maly,tiez som byval namesacny a raz som si vystiskal cely citron do lyzicky a reval som pri tom a rano som o nicom nevedel :lol:
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

k tej chladnicke a ovladacu : On ho tam dal sam ked si siel po pivo :)

Ja som tak stratil nabijacku na baterky (dosnes som ju este nenasiel) vacsinou tak stracam mobil na 10 min :D a podobne je to podla mna sposobene casovim nevnimanim takze nevies co si kam dal
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Preboha ludkovia , spamätajte sa, nahodou je to celkom fajn tema, az na to, ze by do nej mali pisat len ludia, ktorych sa to tyka.

Mne sa take veci stavaju takmer denne,(aj mnohe ine nezvycajne) ale nebudem vas nudit vysvetlovanim teorii, ze veci pre nas existuju len pokial ich mame vo vedomi atd... lebo nechcem dopadnut ako autor temy. :)

Ak to niekoho zaujima( su uz aj trochu filozoficke veci) piste SS
zwolf
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zwolf »

treba si hlavne urobiť poriadok vo veciach, potom v premyslani, nemysliet na sto veci naraz a mozno to prejde..

ked sa clovek sprava zbrklo tak potom jednoducho zabuda, mozog mu vyhadzuje z hlavy informacie, aby stihal naberat nove a potom sa ti stane ze si nieco niekam polozis a na druhy den to ides hladat, lenze si to uz nepamatas, preto treba ist po kroku co si robil a rozpamatavat sa, si myslim. moj nazor.. :mnam:
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

neviem ci to patri sem, ale urcite som si to dodnes nevyjasnil :D

pred par rokmi sa v noci zobudim na to, ze mi je zima - pozeram, nemam paplon... obhliadam sa vsade vokol seba a paplona niet, tak si hovorim, ze kladiem na to a idem spat dalej
rano idem do kupelne a pozeram, paplon na pracke :D neviem, ci som bol namesacny, ale urcite je to zaujimave...

//edit - a casto sa mi stava, ze idem pre nieco, vojdem do izby a pozeram ako tlk, ze co som to vlastne chcel (samozrejme, ze si nespomeniem a otocim sa s5)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

smejo napísal:neviem ci to patri sem, ale urcite som si to dodnes nevyjasnil :D

pred par rokmi sa v noci zobudim na to, ze mi je zima - pozeram, nemam paplon... obhliadam sa vsade vokol seba a paplona niet, tak si hovorim, ze kladiem na to a idem spat dalej
rano idem do kupelne a pozeram, paplon na pracke :D neviem, ci som bol namesacny, ale urcite je to zaujimave...

//edit - a casto sa mi stava, ze idem pre nieco, vojdem do izby a pozeram ako tlk, ze co som to vlastne chcel (samozrejme, ze si nespomeniem a otocim sa s5)
Horsie ked chodis z izby do izby a uz si pripadas ako pako :D Som minule vosiel do izby A pre nieco, zabudol som co som chcel, tak ze idem do izby B pre inu vec, tam som zas zabudol co som chcel ale spomenul som si na vec A a ked som dosiel do izby A, spomenul som si na vec B. :)
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

mne sa raz stalo ze som sedel na posteli a menil simky medti dvoma telfeonmi a jak som ich menil jednu simku som drzal v ruke a segra nieco zozadu namna otocil som sa odpovedal som otocil naspat a uz som tu simku nemal a doteraz som ju nenasiel chvalavohu bola taka nepouzivana bezvyznamna
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

to mate fajn ja som hladal pol hodinu po celom biťe mobil a nakoniec som ho mal vo vrecku :D
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

Zaxman napísal:..biťe..
byt....po byte :P

k teme:
mne sa to stava casto...povedal by som, ze viac ako je zdrave :)
napr. hladal som okuliare, ktore som si pred tym dal na nos :lol:
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FAIL »

No mne sa stava (teda stavalo), ze som nieco hladal a pritom som to drzal v ruke... Nastastie sa mi to uz nestava.

Konkretnejsie k teme: no taketo nieco som este nezazil :)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

s tym zabudanim ze po com to chcel ist mam caste... casto krat pomoze ked sa vratite ne to miesto kde ste si na to spomenuli ze ste to chceli...a vratit sa ze na co ste mysleli, pri com vas to napadlo.

take 10 minutove straty su zvycajne.... ale sranda ze si poviem ze kluce budu tam na stole, a neviem presne ci som ich tram nehal, a ked sa pridem pozret tak su tam, asponze sa uz poznam kde co nechavam :)

Ale viete co je horsie? Ked ste veer unaveny(moc ste nepili) ale unava je hrozna, a rano neviete ze ste mali este aj sex s frajerkou... :cry:
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Mne sa na plaveckom stalo, ze som sa rano zobudil a perina nikde... Nejako ma to rano netrapilo, ale kamos otvoril skrinu zo slovami :"K*rva kto sem dal tento paplon" :D Vtedy sme sa dobre smiali ale ajtak si nepametam, ze by som ho tam dal ani nikto z tych ktori boli somnou na izbe..
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Mne sa občas stane v práci taká drobnosť. Mám napríklad v rukách nejaké podklady k niečomu a sú tam rôzne výpočty alebo len čísla, samozrejme sa mi nechce vláčiť tú predlohu stále so sebou, keďźe treba občas aj niečo zobrať do rúk a tá predloha by mi zavadzala. Tak sa jednoducho na ten papier pozriem a tie čísla si zapamätám. Tie čísla sú väčšinou ľahko zapamätateľné a teda ak to nie je len jedno číslo (najviac len 3-ciferné) tak sú to po sebe nasledujúce čísla (väčšinou násobky niečoho či už smerom hore napr. 2, 4, 6 alebo smerom dole 6, 4, 2). V momente, keď na ten podklad pozerám, viem presne aj z predošlých skúseností, čoho koľko kam mám dať, ale vzdialim sa na pár krokov a už som si nie istý, či som si to správne zapamätal a tak idem k podkladom znovu. Niekedy sa mi stane, že sa k nim vrátim aj 3x alebo jednoducho prídem, zoberiem niečo iné a potom rozmýšľam, prečo som zobral tú vec, keď som chcel vidieť podklady.
Stane sa mi to aj doma alebo na firme, keď odchádzam preč. Samozrejme keď odchádzam vždy zamknem, ale vo výťahu začnem uvažovať, či som zamkol a tak sa vrátim späť a skontrolujem, či som ozaj zamkol a pritom som si takmer istý, že som zamykal.
Občas samozrejme sa aj mne stane, že niečo niekde hodím/položím a neuvedomím si to. Občas to skončí aj tak, že začnem obviňovať niekoho iného, že mi to zobral alebo schválne skryl, pretože to, čo v tej chvíli správim, napr. že kľúče od auta nechám v kúpelni na práčke, nie je možné, pretože kľúče majú u mňa vždy svoje miesto a vždy ich tam dám. Asi je to tým, že v tom momente myslím na niečo iné a neuvedomujem si, kde a čo položím.
Peter15
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Peter15 »

mne tiez furt vsetko mizne...ale nahodou je to vecsinou len to co do skoly treba :D...ale zhruba po mesiaci to vzdy najdem :D
Napísať odpoveď