potom ju o niekoľko dní (ak vôbec) nájdete (na nezvyčajnom mieste)
aj hej, napíšte čo vám takto "zmizlo" prípadne kde ste to potom našli
tak mne sa stalo ze som prisiel domou a hodil tel do izby nevedel som ho najst 3 dni bol zaskrinou rozbity
mozno byva namesacny a robi stupid veci o ktorych nevie...ako ja ked som bol maly,tiez som byval namesacny a raz som si vystiskal cely citron do lyzicky a reval som pri tom a rano som o nicom nevedelfoboss napísal:Spolubývajúcemu na priváte sa raz niečo podobné stalo![]()
Celý večer hľadal ovládač na tv, nevedel kam ho položil, nakoniec ho ráno našiel v chladničke
(btw. my sme mu ho tam nedali)
Horsie ked chodis z izby do izby a uz si pripadas ako pakosmejo napísal:neviem ci to patri sem, ale urcite som si to dodnes nevyjasnil
pred par rokmi sa v noci zobudim na to, ze mi je zima - pozeram, nemam paplon... obhliadam sa vsade vokol seba a paplona niet, tak si hovorim, ze kladiem na to a idem spat dalej
rano idem do kupelne a pozeram, paplon na prackeneviem, ci som bol namesacny, ale urcite je to zaujimave...
//edit - a casto sa mi stava, ze idem pre nieco, vojdem do izby a pozeram ako tlk, ze co som to vlastne chcel (samozrejme, ze si nespomeniem a otocim sa s5)