Call of Duty 4
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
COD mas ich tu hafo osobne tam tiez hravam47 napísal:caute, pls ak mate dajte mi pls nejake dobre odskusane servery, bo nikde nemozem nic najst thx;-)
//najdes ma pod nickmi HeadhunteR,albo Sphinx_rip a vacsinou hravam TDM,HQ a na servry na ktorom je volny slot
www.game.pb.cz Vyborny server ja hram na HQ 
-
Šu-Do
Redeemer
uplne tam niekto hraMarek99 napísal:skus antik 88.212.10.137:28960 - antik2 a 88.212.10.137:28961 - antik3 - Hardcore, nepotrebujes original
tu mas tieto
[Killing4Fun.NL] 1.7 - TDM#2- #HARDCORE!! - 89.248.163.42:28962 pre 32 ludi
[NL]WWW.GAMERSONLY.NL COD4 #1 [CRACKED] 84.244.177.31:28960 pre 36 ludi
[NL]WWW.GAMERSONLY.NL COD4 #2[CRACKED] 84.244.177.32:28960 pre 52 ludi
vsetky su TDM
90% dna su plne..
Chcel by som si zahrat proti kamaratovi no nedari sa nam spojit.
Mame hamachi vytvorim siet on sa pripoji. Zapneme COD dam crate server zvlim tam LAN server sa vytvori znova spustim cod pripojim sa na server no kamarat ma nevie najist. Dava vkuse refresh a zvoli Local a nic.
Čím to môže byť ?
ešte ma napadlo : ked kliknem v hamachi ne jeho meno a dam ping vybehne tabulka a vypisuje REPLY FROM jeho IP ....
no je mu ze "vyprsel casovy limit zadosti", je chyba u neho alebo u mna ?
Mame hamachi vytvorim siet on sa pripoji. Zapneme COD dam crate server zvlim tam LAN server sa vytvori znova spustim cod pripojim sa na server no kamarat ma nevie najist. Dava vkuse refresh a zvoli Local a nic.
Čím to môže byť ?
ešte ma napadlo : ked kliknem v hamachi ne jeho meno a dam ping vybehne tabulka a vypisuje REPLY FROM jeho IP ....
no je mu ze "vyprsel casovy limit zadosti", je chyba u neho alebo u mna ?
otvorte obaja hamachi, klikni dole na take ozubene koliecko, dajte Nastavenia, na boku dajte Okno(Window) a zaskrtnite moznost "Show advenced peer menu item...", potom obaja kliknite na seba v hamachi pravym a dajte Advenced, tam je kolkonka Peer VPN alias ktora je prazdna a napiste tam nieco v takomto tvare x- tvoja cisla v IPcke, y-jeho cisla v IPcke cize xxx.xxx.xxx.yyy,ak nechapes tak to popisem takto, ty mas IP 5.1.1.10 a on ma 5.2.2.20 tak ty tam napises 5.1.1.20 a on tam napise 5.2.2.10
potom date obaja rlg na hamachi a otvorite si v Ovladacich paneloch svietove pripojenia, hore v menu date Spresnit -> Rozsirene nastavenia a posuniete hamachi siet pomocu sipkej uplne hore, potom date reset PC a uz by to malo ist, ak vam stale nenajde hru tak skuste cez konzolu, nam to napriklad islo len cez konzolu
potom date obaja rlg na hamachi a otvorite si v Ovladacich paneloch svietove pripojenia, hore v menu date Spresnit -> Rozsirene nastavenia a posuniete hamachi siet pomocu sipkej uplne hore, potom date reset PC a uz by to malo ist, ak vam stale nenajde hru tak skuste cez konzolu, nam to napriklad islo len cez konzolu
ak mas win xp chod do: C:\Documents and Settings\ACCNAME\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players a v subore active.txt prepis hodnotu na dany profil
PS: musis mat zapnute zobrazenie neviditelnych suborov
PS2: aky mas patch alebo aky mas crack na MP? lebo ja ked si dam nieaky profil na MP a vypnem hru a znovu ju zapnem ten profil mi uz nechce zobrat, pise ze si musim vytvorit online profil, nemohol by si mi cez SS napisat aky mas patch?
PS2: aky mas patch alebo aky mas crack na MP? lebo ja ked si dam nieaky profil na MP a vypnem hru a znovu ju zapnem ten profil mi uz nechce zobrat, pise ze si musim vytvorit online profil, nemohol by si mi cez SS napisat aky mas patch?
-
Šu-Do
Redeemer
L.A.M.E napísal:reinstaloval som win a nehal som si iba profil ktory som si ho tam chcel neskvor dat ale nezisti mi ho da sa to takto dakolebo uz som bol daky 50 lvl a od znova sa mi to dako nece a lvl hack nechcem da sa to aby som mal zas vlastny profil co som mal pred tym
-
L.A.M.E
Medium Star
lvl hackŠu-Do napísal:http://www.hojko.com/post958293.html?hi ... vel#958293
omg FAIL-=wolf=- napísal:ak mas win xp chod do: C:\Documents and Settings\ACCNAME\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players a v subore active.txt prepis hodnotu na dany profil