Vytvorenie vlastnej hry..
Vytvorenie vlastnej hry..
Ahojte,chcem sa opýtať či sa dá vytvorit vlastná hra,a tiez by ma zaujimalo ako a co...dakujem 
Ide aj o to ze aky typ hry chces vytvorit. Ak chces daku adventuru tak ti odporucam Wintermute Engine. Je free. To s tym Game makerom je mozno na zaciatok fajn ale skorej by som skusil nieco ine. Ale to dost zalezi ze ci vies daky programovaci jazyk...ci vies modelovat a podobne. Ak nevies ani jedno z toho tak ten Game maker mozno ze nie je az taka zla volba
Re: SPORE
ROFL tak ty si cisty dement. Myslis ze ked to u nich robi sto ludi dva roky tak si to spravis len tak doma na kolene s html kodom?Lokol napísal:a keby som chcel spraviť nejakú hru ako od EA ..... napríklad SPORE????? ako?????trochu viem HTML jazyk... ten my asi k ničomu nepomohne
Sa zobudte.
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
Preco ich nenechas trosku snivat , dojde im to ked zacnu "robit" hry ze ake je do jednoducheGangy napísal:ROFL tak ty si cisty dement. Myslis ze ked to u nich robi sto ludi dva roky tak si to spravis len tak doma na kolene s html kodom?
Sa zobudte.
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Si myslis ze napisesLokol napísal:a keby som chcel spraviť nejakú hru ako od EA ..... napríklad SPORE????? ako?????trochu viem HTML jazyk... ten my asi k ničomu nepomohne
Kód: Vybrať všetko
<html>
<title>SPORE</title>
<body>
<monster1>menopostavy</monster1>
<monster2>menopostavy</monster2>
<monster1img_src=c://xx>
<monster2img_src=c://xx>
</body>
</html>vypalis na devedecka a beres peniaze? Wake up! Bezny clovek sa mozno nikdy nedozvie ako sa robi dobra hra. Mozno ze sa urobi 3D model postav a pouzije sa MoCAP.
Ak chcete poriadny program na hry tak tento: http://www.fpscreatorx10.com/ [iba nieco ako Counter strike! možno lepsie]
Hru mozes vytvorit v comkolvek, staci vediet programovat
viď moja stránka
je tam cast ze termitisko, svojim sposobom je to hra
popr ak sa niekto dostane az do casti download je tam daka moja tvorba vo VB6, daco tiez radoby hry
a potom moj vlastne z hier naj projekt je hra ktoru som spravil v Pascale (ako projekt do skoly), neviem ako velmi na ktorej grafike to pojde, ale ak mate doma poriadne stroje byvaju kompatibilne s VESA, popr velmi stare stroje (nove skolske PC to nezvladaju), viac menej mi par ludi povedalo ze taketo daco sa pokusat v Pascale je na cvokarinu a ze sa mi to nepodari, ale mozete posudit
viď moja stránka
Kód: Vybrať všetko
http://chmirko.ic.czpopr ak sa niekto dostane az do casti download je tam daka moja tvorba vo VB6, daco tiez radoby hry
a potom moj vlastne z hier naj projekt je hra ktoru som spravil v Pascale (ako projekt do skoly), neviem ako velmi na ktorej grafike to pojde, ale ak mate doma poriadne stroje byvaju kompatibilne s VESA, popr velmi stare stroje (nove skolske PC to nezvladaju), viac menej mi par ludi povedalo ze taketo daco sa pokusat v Pascale je na cvokarinu a ze sa mi to nepodari, ale mozete posudit
Re: Vytvorenie vlastnej hry..
nevie niekto urobiť v game makeri hru kde jazdiš z autom a je tam aj naklaňanie,nerovný terén atď. 
Vytvorenie vlastnej hry? tak napr tu to pekne opisuju teda postup v unreal engine: http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry ... akce-jedem toto je uz siesty diel a samozrejme sa da dostat aj k predchadzajucim.
Kto to vie, tak nedáva také primitívne dotazy na nete nie ?
Ja som bol na hernej konferencii, kde sa aj preberal priebeh vývoja hry. V prvom rade musíte ale vedieť programovať. Môžete si zohnať nejaký engine a upraviť si ho pre potreby svojej hry. No a potom sa už iba dohodnúť s nejakým dodávateľom na podmienkach distribúcie hry...Aké jednoduché