Lavaci Vs. Pravaci
Tiež si pripadám obojruký. Píšem pravou, no gestikulácia mi ide skor lavou, hodinky nosim tiež jak lavak, lavu ruku mám aj silnejšiu, a pribor zvládam oboma, zaleží na tom ako to chytím, vobec nevnímam nejaký rozdielLOLCATS napísal:Som obojruky...pisem sice pravou no dokazem aj lavou...pribor (noz) vsak chytam do lavej ruky...
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
DPC! Brutalne to sedi. Na logiku/matiku som uplny debil, ale kreslenie mi ide, tiez robenie hudby. Hmmm.DarK_AngeL napísal:Pravaci ruku ovlada lava cast mozgu v ktorej je zakomponovana logika
Lavaci ruku ovlada prava cast mozgu v ktorej je zakomponovane umenie
Nemusi to tak byt to je len statistika co som sa docital
Lavakov je ale POOOOOOODSTATNE menej preco ? to uz neviem
-
mirak2
Hardcore addict
vacsina pravakov drzi hokejku na lavu stranu a taktiezz vacsina lavakov hra na pravu stranu...ale je aj mnozstvo vynimiek, na toto by som sa nespoliehal...djxtreme napísal:ja som pravak ale nechapem preco drzim tiez hokejku na lavej strane a vsetci sa mi cuduju ze nosim penazenku v lavom zadnom vacku teda po lavej ruke a nie pravej...celkom sranda ked sa nad tym zamyslim
k veci: som pravak, s lavou akurat hram hokej a vyberam mobil z vrecka
-
El Suvereno
Light Expert
-
DarK_AngeL
Amateur
som pravak, bezne cinnosti robim s pravou rukou, lepsie sa mi vask futbal hra s lavou, sice svaly v pravej ruke mam viac vytvarovane
ale v lavej mam vacsiu silu, ked nesiem nieco tazke tak vzdy si to radsej prehodim na lavu ruku v ktorej sa mi to uplne v pohode nesie pricom na pravej strane zomieram od zataze, v hokeji sa moc nevyznam ale hokejku drzim tak ze lava ruka je dole, prava ruka hore, neviem na aku je to stranu ale drzim ju tak 
-
Začiatok Konca
Professional
Hokejku držím, ako ľavák.. (teda pravá hore, ľavá dole). Píšem pravou, ale obmedzene(pomalšia a škradšie) sa mi to darí aj ľavou. Hrávam volejbal, lepšie pravou rukou, teda je preferovanejšia, ale viem smečovať aj ľavou, pri krízovejších situáciach. Kopem radšej pravou nohou, aj keď ani ľavou to nie je zlé... pri úchope vecí veľmi nerozlišujem, ktorou rukou čo chytám. Pravú ruku mám však citlivejšiu(je v nej viac citu), je rýchlejšia, silnejšia. Peňaženku nosím v pravom vrecku rifliach.. Dokážem jesť oboma rukami..
Ako to tak čítam, pozerám, že som skoro obojruký.. aj keď vždy som si myslel, že som pravák...
sranda.. 
Ako to tak čítam, pozerám, že som skoro obojruký.. aj keď vždy som si myslel, že som pravák...
-
olololwtfomg
Expert
-
moosha
Darca
No to nie si sama. Viac ludi si nevie pravou rukou ostrihat nechty na pravej ruke...Haslerka napísal:som pravacka,kopem lavou nohou...pravou rukou som absolutny antitalent...neviem si nou ani ostrihat nechty na pravej ruke,nedavno sa mi dostala do ruky gitara (kvoli hre guitar hero,cize nie ta klasicka ale herna ci jak to mam nazvat) a lavou rukou akordy akoze strasne nieco
Re: Lavaci Vs. Pravaci
Sú ľaváci fakt lepší v posteli?! Neviem, žiadneho som ešte nemal hehe, ale tak podľa mňa to nijak neovplyvňuje výkon.
Ľaváci zarábajú viac než ich pravorukí kolegovia? To tiež nie je pravda, môže byť ľavák žumpár a pravák bankový manažér - non-sense.
Ľaváci bývajú inteligentní a nadaní? Neviem, myslím že nie.. poznám veľa talentovaných ľavákov - ale na druhej strane aj pravákov.
Ľaváci sú bojazlivejší.. o5 diskutabilné.. myslím že nie, tiež to nezávisí od "silnejšej strany tela"..
Su lavaci vynimocni?.. Tak ako kto.. tým že sú ľaváci sú síce menšina, ale zaujímavi nie.. zaujímaví sú tí, čo niečo v živote dokázali/dokazujú - bez rozdielu ľavák - pravák..
Sú ľaváci ľaví? Keď sa myslí ľaví = nezruční - odpovedám NIE.
Ľaváci zarábajú viac než ich pravorukí kolegovia? To tiež nie je pravda, môže byť ľavák žumpár a pravák bankový manažér - non-sense.
Ľaváci bývajú inteligentní a nadaní? Neviem, myslím že nie.. poznám veľa talentovaných ľavákov - ale na druhej strane aj pravákov.
Ľaváci sú bojazlivejší.. o5 diskutabilné.. myslím že nie, tiež to nezávisí od "silnejšej strany tela"..
Su lavaci vynimocni?.. Tak ako kto.. tým že sú ľaváci sú síce menšina, ale zaujímavi nie.. zaujímaví sú tí, čo niečo v živote dokázali/dokazujú - bez rozdielu ľavák - pravák..
Sú ľaváci ľaví? Keď sa myslí ľaví = nezruční - odpovedám NIE.