Lavaci Vs. Pravaci

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Pravak alebo lavak?

pravak
179
82%
lavak
37
17%
prerobeny:D
3
1%

Celkom hlasov: 219

jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

to ze nas lavakov je malo je len taky dojem lebo si Europan...
ja som lavak... v skole sa ma snazili preucit, co urcite nebolo v moj prospech, ale ja som odolal a stale som lavak, aj ked pc mys, alebo salku drzim v pravej ruke
a k tym bodom... neviem to o nas lavakoch musia povedat pravaci
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Som obojruky...pisem sice pravou no dokazem aj lavou...pribor (noz) vsak chytam do lavej ruky...
Fondo
Medium Expert
Medium Expert

obojruký

Príspevok od používateľa Fondo »

píšem pravoui ale v škole som sa z nudy naučil písař aj ľavou :P vačšinu vecí ale robím pravou okrem otvárania flaší :D
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

LOLCATS napísal:Som obojruky...pisem sice pravou no dokazem aj lavou...pribor (noz) vsak chytam do lavej ruky...
Tiež si pripadám obojruký. Píšem pravou, no gestikulácia mi ide skor lavou, hodinky nosim tiež jak lavak, lavu ruku mám aj silnejšiu, a pribor zvládam oboma, zaleží na tom ako to chytím, vobec nevnímam nejaký rozdiel 8) Ale ak platia tie veci o poruche mozgu po prevýchove z laváctva tak to sedí. Normálny sa necitím ani náhodou-taký blázon skôr :lol: :lol:
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

DarK_AngeL napísal:Pravaci ruku ovlada lava cast mozgu v ktorej je zakomponovana logika
Lavaci ruku ovlada prava cast mozgu v ktorej je zakomponovane umenie

Nemusi to tak byt to je len statistika co som sa docital
Lavakov je ale POOOOOOODSTATNE menej preco ? to uz neviem :D
DPC! Brutalne to sedi. Na logiku/matiku som uplny debil, ale kreslenie mi ide, tiez robenie hudby. Hmmm.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

djxtreme napísal:ja som pravak ale nechapem preco drzim tiez hokejku na lavej strane a vsetci sa mi cuduju ze nosim penazenku v lavom zadnom vacku teda po lavej ruke a nie pravej...celkom sranda ked sa nad tym zamyslim :)
vacsina pravakov drzi hokejku na lavu stranu a taktiezz vacsina lavakov hra na pravu stranu...ale je aj mnozstvo vynimiek, na toto by som sa nespoliehal...

k veci: som pravak, s lavou akurat hram hokej a vyberam mobil z vrecka :lol: nohy su lave obe, ale prava je trochu sikovnejsia :D:D:D
El Suvereno
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa El Suvereno »

Som pravák. I keď v minulosti som používal často aj ľavú ruku ale po pár zlomeninách a obhoreniach ľavá ruka neni čo bývala.
MaSterS
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MaSterS »

no ja som pravak, pisem pravou, kopem pravou (futbal), ale dost vela inych veci robim lavou...napr drzim lyzicku pri jedeni... a co sa tyka tych "prerobenych", tak ja som mal kamosa, ktory bol lavak ale nutili ho pisat pravou...a sice to jeho pismo nie je velmi pekne, ale inac je chalan v pohode
DarK_AngeL
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa DarK_AngeL »

moosha,

je to po vacsine tak:) a ja som lavak no a myslim si ze viem kreslit:D
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

som pravacka,kopem lavou nohou...pravou rukou som absolutny antitalent...neviem si nou ani ostrihat nechty na pravej ruke,nedavno sa mi dostala do ruky gitara (kvoli hre guitar hero,cize nie ta klasicka ale herna ci jak to mam nazvat) a lavou rukou akordy akoze strasne nieco
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

som pravak, bezne cinnosti robim s pravou rukou, lepsie sa mi vask futbal hra s lavou, sice svaly v pravej ruke mam viac vytvarovane :lol: ale v lavej mam vacsiu silu, ked nesiem nieco tazke tak vzdy si to radsej prehodim na lavu ruku v ktorej sa mi to uplne v pohode nesie pricom na pravej strane zomieram od zataze, v hokeji sa moc nevyznam ale hokejku drzim tak ze lava ruka je dole, prava ruka hore, neviem na aku je to stranu ale drzim ju tak :)
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

-=wolf=- napísal:hokejku drzim tak ze lava ruka je dole, prava ruka hore, neviem na aku je to stranu ale drzim ju tak :)
to ju drzis ako lavak :wink:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Hokejku držím, ako ľavák.. (teda pravá hore, ľavá dole). Píšem pravou, ale obmedzene(pomalšia a škradšie) sa mi to darí aj ľavou. Hrávam volejbal, lepšie pravou rukou, teda je preferovanejšia, ale viem smečovať aj ľavou, pri krízovejších situáciach. Kopem radšej pravou nohou, aj keď ani ľavou to nie je zlé... pri úchope vecí veľmi nerozlišujem, ktorou rukou čo chytám. Pravú ruku mám však citlivejšiu(je v nej viac citu), je rýchlejšia, silnejšia. Peňaženku nosím v pravom vrecku rifliach.. Dokážem jesť oboma rukami..

Ako to tak čítam, pozerám, že som skoro obojruký.. aj keď vždy som si myslel, že som pravák... :) sranda.. :D
olololwtfomg
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa olololwtfomg »

bohužiaľ musím vás sklamať ale mám to lekárom potvrdené že som aj pravák aj ľavák :-b
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Som lavak ako repa.......jedine ze myšku som si zvykol drzat v pravacke
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

Boh vie co som .....kopem hadzem lavou piseme pravou ..... Takze som bud psychac alebo obojruky
infinite
Star
Star

pridajte tam moznost OBOJRUCNY :wink:
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Haslerka napísal:som pravacka,kopem lavou nohou...pravou rukou som absolutny antitalent...neviem si nou ani ostrihat nechty na pravej ruke,nedavno sa mi dostala do ruky gitara (kvoli hre guitar hero,cize nie ta klasicka ale herna ci jak to mam nazvat) a lavou rukou akordy akoze strasne nieco
No to nie si sama. Viac ludi si nevie pravou rukou ostrihat nechty na pravej ruke... :) .
infinite
Star
Star

moosha napísal:No to nie si sama. Viac ludi si nevie pravou rukou ostrihat nechty na pravej ruke... :) .
jj haslerka sa kusok sekla...... btw lavou rukou si neviem ostrihat nechty na pravej ani ja,
preto si ich hryziem :lol:
Innocence
VIP
VIP

Re: Lavaci Vs. Pravaci

Príspevok od používateľa Innocence »

Sú ľaváci fakt lepší v posteli?! Neviem, žiadneho som ešte nemal hehe, ale tak podľa mňa to nijak neovplyvňuje výkon.
Ľaváci zarábajú viac než ich pravorukí kolegovia? To tiež nie je pravda, môže byť ľavák žumpár a pravák bankový manažér - non-sense.
Ľaváci bývajú inteligentní a nadaní? Neviem, myslím že nie.. poznám veľa talentovaných ľavákov - ale na druhej strane aj pravákov.
Ľaváci sú bojazlivejší.. o5 diskutabilné.. myslím že nie, tiež to nezávisí od "silnejšej strany tela"..
Su lavaci vynimocni?.. Tak ako kto.. tým že sú ľaváci sú síce menšina, ale zaujímavi nie.. zaujímaví sú tí, čo niečo v živote dokázali/dokazujú - bez rozdielu ľavák - pravák..
Sú ľaváci ľaví? Keď sa myslí ľaví = nezruční - odpovedám NIE.
Napísať odpoveď