PREZVANANIE

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

Jussi napísal:jj to si myslim aj ja .... radšej napišem sms-ku nie? ked už nemôžem zavolať
a ked nemozes ani poslat sms-ku a ani zavolat, co spravis? ja mam pausal,mna sa to netyka,ale tak prezvanam aj ja ...
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lyson2580q »

wesley17 napísal:a ked nemozes ani poslat sms-ku a ani zavolat, co spravis? ja mam pausal,mna sa to netyka,ale tak prezvanam aj ja ...
Tak budem stastny, ze uz nemam ani korunu kred :D a budem doma spokojne sediet :D Mam zalohu zoberiem bratov,otcov,mamin alebo aj pevnu linku :D :D :D alebo skocim k susedom vzdy sa nieco najde.
K teme:Ten kto prezvana je podla mna ch*j.Ked nemam kred tak nech spokojne sedi a nech nerobi pi**viny.Prezvananie mi vadi.
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

tiež neznášam prezvánanie a ešte od niekoho kto niečo chce a ešte mu mám ja zavolať :smt067 možno len tak občas s frajerkou ale aj to má svoje medze:D
acherus
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa acherus »

Gangy napísal:Prezvananie je priznak debility.
nic viac netreba dodavat... len pridrbany sa prezvanaju osto sest 5x za den... Ked je t raz za den aby zistil ci je vsetko OK tak hej ale inak nie...
BloWerQo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BloWerQo »

no jo mas prafdu zas to neprehanat 2-3 krat za den prezvonit ze zijes, aby vedela ze si si nanu spomenul :)
acherus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa acherus »

presne to je najlepsie :)

a nie ked sa zobudi ide sa vycurat a kadejake p*coviny
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

prezvanam sa iba s frajerkou.. ked mysli na mna a chybam jej tak prezvoni a tak isto s mojej strany..
Suhlas, ja tiež s priatelkou, prípadne ešte s dobrými kamarátkami...tí ludia to berú rovnako , nie ako prípad debility , ako poväčšina podráždených diskuterov na tuto tému. :roll:
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

skusali ste uz niekto prezvanat na pevnu linku?...kamosa skoro porazilo ked musel behat parkrat za den dole schodmi k telefonu :lol:
prezvanannie je uplne nevyhnutne ked nemam kredit, ale za inych okolnosti ani nahodou...lebo kocka nema telefon :wink: :D
leo235
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa leo235 »

Prezvananie som tiez niekedy ked som bol mladsi a hlavne "single", neuznaval. No teraz, ked uz single niesom, tak sa mi celkom paci, ked mi moja polovicka prezvoni a viem, ze ne mna mysli :D

Len divné je, ze stale ked mam mobil pri PC na stole a ona prezvoni, tak sa strasne zlaknem. :lol: :lol:
Beybo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Beybo »

gdfg
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ee .. vôbec.. radšej napíšem správu abo zavolám... moju som prezvonil asi raz abo dva krát ked mi došiel kredit, druhý teflon bol vybitý a prišiel som domov z dobrej poľadovice.. tak som prezvonil že som už doma.. inak načo?
Manthy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Manthy »

je to buzovina :D
zwolf
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zwolf »

ja mam tiez pausal, takze prezvanaju mna..
ale ked sa na to niekto moc spolieha a prezvoni ma, cakajuc na to, ze mu zavolam, tak ho akurat tak prezvonim naspat a uz to neurobi nabuduce

inak v tom nejaky zmysel nevidim.. :smt018
DarK_AngeL
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa DarK_AngeL »

2-3 razy do dna da sa zniest ....ale 100 aj vyse a tieto brutality nektory aj 1000 kazdu minutu dovi dopo to nemusim
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

Gangy napísal:Prezvananie je priznak debility.
tvoj nazor.... ale podla mna mylný a rychlo odsudzujuci dobru vec....

K teme:
Osobne sa s priatelkou prezvaname uz cely cas co sme spolu cca 3,5 roka neprezvaname sa pravidelne kazdy den ale proste vtedy ked pomyslim na nu a mam chuť byť snou a nejde to tak isto... vzhľadom na to že bývame od seba 250km tak to má u nás dosť velký význam...

ano prezvaname sa a áno je to velmi dobrá vec hlavne vo vzťahoch na dialku
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

Nikdy za 16 rokov co zijem som nikoho neprezvanal. Riadim sa tym "co nechces aby robili tebe, nerob druhym"

Ale ak by som sa s nejakym kamošom dohodol že "ked ta prezvonim, vtedy dojdi ku mne" tak to beriem ako signalizaciu :wink:
Stanlezz
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stanlezz »

Guczmann napísal:Nikdy za 16 rokov co zijem som nikoho neprezvanal. Riadim sa tym "co nechces aby robili tebe, nerob druhym"

Ale ak by som sa s nejakym kamošom dohodol že "ked ta prezvonim, vtedy dojdi ku mne" tak to beriem ako signalizaciu :wink:
presne tak...

raz sa mi stalo, ze ma nejake nezname cislo prezvanalo... napisal som smsku na to cislo ze kto to je a nechcel prestat... tak jedna kamoska sa toho chopila, zavolala na to cislo ze preco ma prezvanaju, a odpovedala jej nejaka baba, ze si moje cislo len tak vymyslela... to je priznak demencie...

inak to neodsudzujem... ked mi chyba priatelka tak ju prezvonim... alebo ked nemam rkedit, tak prezvonim kamosa a ten mi zavola... ak ma kredit/pausal
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

moj osobny nazor na prezvananie je ze je uplne normalne,ja si tiez pomerne casto s priatelkou prezvanam...aj ked sa to pre niekoho zda zbytocne,prezvonenim dokazete druhej osobe ze na nu myslite,pripadne chcete na nieco upozornit ked sa dohodnete na nejakych signaloch :D ...napr ked ja priatelke prezvonim 2x,davam jej vediet aby prisla na ICQ :) a 3x aby mi zavolala,lebo ma na mna hovory zadarmo,teda resp. ma telefon s partnerskou kartou ktoru ma odo mna :) cize prezvananie vyuzivam dost casto :D
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Ako povedal gangy na začiatku "príznak debility"

Dnes ma prezváňalo neaké utajené číslo, raz sa mi to podarilo zodvihnúť a smiali sa tam neaké deti, to ma pekne dožralo. Prezváňal ma dotyčný/dotyčná ďalej zodvihol som to a zase sa tam niekto smial, to ma už vytočilo tak som sa ohlásil "počúvaj ma ty zasran, ešte raz zavoláš na toto číslo! myslíš si, že ja si nedokážem zistiť tvoju identitu ? A potom ma bude zaujímať čo nato povedia tvoji rodičia" zostalo ticho a dotyčný/dotyčná položil/a a odvtedy bol kľud.
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

ale tema je prezvananie medzi partnermi a nie ze ta chce niekto nasrat.... takze si trochu OT...
a ked sme uz OT, tak nepracujes ako ucitel? :D ucitelov decka moc nemaju v laske
Napísať odpoveď