Petícia - 3 dňový víkend ...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Mal by byť víkend trojdňový ?

Áno, pre školákov
30
27%
Áno pre všetkých
24
22%
Nie, školáci by sa mali učiť, a ľudia zarábať.
56
51%

Celkom hlasov: 110

mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

ano tusim niekde v nemecku maju 4 mesacne prazdniny...ale chodia do skoly aj v sobotu :!: :!: chod do skoly a ber si nadcasy lenivec jeden

PS: ja som na vyske a mam volno kedy chcem... :D sice teraz skuskove.... :hmm:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Flinstone napísal:je to blbosť už teraz sme aký tupí čo by to bolo potom ... :roll:
a čo sa tyka toho že si na teba sadla učiteľka filipito tak to je jednoducho smola zažil som to aj ja .... no hľadaj chybu v sebe najprv až potom zvaluj na ucitela aj ked niektory ucitelia su fakt hrozny ... nepoznam tych tvojich takze neviem ja som mal takýto problém minulý rok s fyzikou ... no zistil som že učitelka na mna len trosku viac pritlacila aby som sa ucil a tento rok prirodopis trosku ma stve a slovencina ... ale slovencinu sa ucim aspon s tym vedomim ze ak aj budem mat 4 budem vediet ... nie ze budem mat znamku za nic a budem dutý. No mohla by trošku zmiernit svoje metody ...myslim si ze v minulosti boli ucitelia este horsi takze budme radi ze sme radi a nevymyslajme sprostosti :wink:
ades, ak das Tvoj navrh do pisomnej podoby, rad podpisem...

//autoeditácia príspevku ( 11 Jan 2009, 22:58 )
Ved v pohode, len nechapem...hadam polka gramatickych chyb co tu vidim na fore a celkovo na internete je Nominativ mnozneho cisla...pritom je to uplne primitivne.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ja nechcem trojdnovy vikend, ja ho mam 5-dnovy :-)
Jasty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jasty »

Tak toto je dobra kravina. Sak sa okolo seba pozri. Uroven skolstva sice nie je najlepsia, ale vacsine ludi by prospelo sediet v skole aj v sobotu tak su tupi. Par rokov dozadu bola sobota pracovnym dnom a ludia to prezili. A tebe sa mali. WAKE UP :!:

Kibo napísal:pozri, vsetci sme si tym presli, alebo prejdeme, je mi jasne, ze kopa tem ti bude v zivote na hovno, ale bud rad za system vzdelavania aky mame, lebo mozeme dakovat, ze nie sme na urovni amikov alebo ze vobec mame moznost sa vzdelavat... :roll:
Suhlasim.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Vigor napísal:ades, ak das Tvoj navrh do pisomnej podoby, rad podpisem...

//autoeditácia príspevku ( 11 Jan 2009, 22:58 )
Ved v pohode, len nechapem...hadam polka gramatickych chyb co tu vidim na fore a celkovo na internete je Nominativ mnozneho cisla...pritom je to uplne primitivne.
to bude asi tým že píšem veľa ... a píšem rýchlo a neuvedomujem si že čo píšem :P veľa hodin už radšej idem spať ... by som povedal že tema by mohla lock ...aj tak to nikam nespeje :roll:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

vyhovorka typu ze pises rychlo a neuvedomujes si je odveci,nakolko ta gramatika by mala byt zakorenena a ked ju ovladas, tak to z teba sype bez rozmyslu aj pri 300 uderoch za minutu :wink: :P
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

ja mam posledne 4 roky na VS 3-4 dnove vikendy ako standard. kto ma na VS v piatok skolu a nevie si to vybavit, ten na VS NEPATRI!!!!

a ostatni maju 3 mesiace (rakusko) letnych prazdnin pre to lebo chodia do skoly aj v SOBOTU!!!!!! co by si ty urcite privital.

takze ziadne ze "mne by stacili 2 mesiace a 3dni vikendy" ty uz tie 2 mesiace mas tak nemas kde robit kompromisy.

ale to ze kolko dnovy vikend bude kto mat je kazdeho osobna volba. nechod pracovat, daj sa na statnu podporu a budes mat 7 dnovy vikend. budes byvat v karavane, pozerat futbal, chlastat lacne pivo, zrat cele dni parky lebo na viac mat nebudes a budes tr*kat skaredu tlstu zenu!

ak chces viac, tak na sebe makaj a nerozmyslaj nad pi*ov***

konec :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Peticia za trojdnovy vikend? To uz musi byt clovek fakt padnuty na hlavu.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

hmm keď nad tým tak rozmýšlam, nie sú dva dni vela?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Stenky napísal:ja mam posledne 4 roky na VS 3-4 dnove vikendy ako standard. kto ma na VS v piatok skolu a nevie si to vybavit, ten na VS NEPATRI!!!!
Niektory chodia aj na take skoly kde si nevyberes kedy mas volno a kedy nie. Cize ja si mozem robit co chcem v piator tak ci tak naklusem do skoly. Vdaka tomu idem sice v pondelok az na 14:00.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Stenky napísal:kto ma na VS v piatok skolu a nevie si to vybavit, ten na VS NEPATRI!!!!
tak ako nehnevaj sa na mna, ale to si teda zadrel dobru blbost... to mozem povedat aj to, ze na keru onu ti je vysoka 5 rokov, ked si ju mozes skratit na 3 a pol a mat normalny tyzden 5+2?
k tym statom: taki greci maju volno od polovice maja do polovice septembra, ucia sa aj v sobotu. take dlhe volno maju preto, lebo v tom teple sa neda ucit a este kvoli tomu, ze greci maju drvivu vacsinu prijmov z turizmu: uz zacina turisticka sezona a kedze obrovske mnozstvo sluzieb tykajucich sa turizmu je v sukromnych rukach, deti pomahaju rodicom.
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

audiotrack napísal:hmm keď nad tým tak rozmýšlam, nie sú dva dni vela?
omfg ukamenujte ho teraz pisete tu jak tym kazdy presiel ok ok tak majte nanho trocha pochopenia sak urcite si pamatate aj vy tie casy ked ste mali pokrk celej skoly
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

Kibo napísal:...
a co tak nieco z praxe? :)

http://www.exchangeusa.sk/2008/09/peto- ... ripraveny/
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

JV, tento semester som mal trojdnovy vikend + este jeden den volna, a tiez som mal miestami skoly po krk... s tymto to nesuvisi.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Kibo napísal:vyhovorka typu ze pises rychlo a neuvedomujes si je odveci,nakolko ta gramatika by mala byt zakorenena a ked ju ovladas, tak to z teba sype bez rozmyslu aj pri 300 uderoch za minutu :wink: :P
vidím že z teba to ide samo ... no tak vo mne asi zakorenená nieje :lol: no aj mne lezie na nervy ale učiť sa proste musím a aj keď budem rozmýšľať nad takými hovadinami tak sa nič nezmení
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Hned asi 5ty post to pekne navrhol !

6 dnovy vikend ! Pricom by som nenechal pracovny den, ale pracovny pol den, resp. pracovne dopoludnie.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

den333 napísal:a dnesna mladez by uz bola uplne vymleta....ved tato generacia(moja) sa nedokaze nic poriadne naucit za 5 dni a co by bolo za 4....a nemame tolko penazi aby sme sa mohli ozrat 3 krat za vikend :lol:
velmi pekne napísane!!!!
hlavne ta posledna veta som sa dobre zasmial :) ale mas pravdu pred 3 rokmi by som tiez to iste napisal teraz uz peniazky troska mam :)

no a k teme : hlasoval som nech sa deti ucia a mi pracujeme ziadne 3 dni volna !!! :)
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

keby mal vikend 3 dni tak by zakladna skola mala az 10 rocnikov
Hlasoval som tretiu moznost, samozrejme ze by som chcel mat viac volna ale nie je to realne. Podobne ako ked si poviem ze tento tyzden sa mi nechce ist do skoly, "idem byt chory". Hned v zapati si uvedomis ze to nema vyznam lebo aj tak si vsetko budes musiet dobrat. Vikend bude mat 3 dni a vsetko sa ti posunie o par rokov.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

SI zoberte, ze niektory starsi ludia ..okolo 50ky su radi ked su v robote a maju pokoj od manzeliek..Vsak toto by ich zabilo :D Aj mojho oca zeru mrle ked je dlhsie doma..

Dnesna mladez by sa len a len chcela ulievat..V tych skolach dokopy nic sa dnes uz nerobi..ziaci nadavaju ucitelom a este sa stazuju,ze im je dlho 5dni vydrzat a pritom maju vkuse prazdniny? To uz kde sme..

Vsak oni zistia aka im bola skola dobra, ked zistia co je to pracovat..Sice ma clovek peniaze ale 20dni volna na rok je 20dni :) Ziadne falsovane ospraveldnenky nepomozu :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

zakladatelovi temy doprajem aj sobotnajsie vyucovanie :D .. vsak toho volna maju skolaci za skolsky rok az az..

Inak mi to pripomenulo ten vtip o novom veducom neviemakeho uradu:
Tak kolegovia, pracovny tyzden bude vyzerat nasledovne:
Pondelok - oddych po vikende
Utorok - priprava na pracovny den
Streda - riadny pracovny den
Stvrtok - oddych po pracovnom dni
Piatok - priprava na vikend

na co sa jeden zo zamestnancov poburene spyta - A v stredu sa tu akoze do kolkej budeme za*ebavat?
Napísať odpoveď