PS: ja som na vyske a mam volno kedy chcem...
Petícia - 3 dňový víkend ...
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
ades, ak das Tvoj navrh do pisomnej podoby, rad podpisem...Flinstone napísal:je to blbosť už teraz sme aký tupí čo by to bolo potom ...![]()
a čo sa tyka toho že si na teba sadla učiteľka filipito tak to je jednoducho smola zažil som to aj ja .... no hľadaj chybu v sebe najprv až potom zvaluj na ucitela aj ked niektory ucitelia su fakt hrozny ... nepoznam tych tvojich takze neviem ja som mal takýto problém minulý rok s fyzikou ... no zistil som že učitelka na mna len trosku viac pritlacila aby som sa ucil a tento rok prirodopis trosku ma stve a slovencina ... ale slovencinu sa ucim aspon s tym vedomim ze ak aj budem mat 4 budem vediet ... nie ze budem mat znamku za nic a budem dutý. No mohla by trošku zmiernit svoje metody ...myslim si ze v minulosti boli ucitelia este horsi takze budme radi ze sme radi a nevymyslajme sprostosti
//autoeditácia príspevku ( 11 Jan 2009, 22:58 )
Ved v pohode, len nechapem...hadam polka gramatickych chyb co tu vidim na fore a celkovo na internete je Nominativ mnozneho cisla...pritom je to uplne primitivne.
Tak toto je dobra kravina. Sak sa okolo seba pozri. Uroven skolstva sice nie je najlepsia, ale vacsine ludi by prospelo sediet v skole aj v sobotu tak su tupi. Par rokov dozadu bola sobota pracovnym dnom a ludia to prezili. A tebe sa mali. WAKE UP 
Suhlasim.Kibo napísal:pozri, vsetci sme si tym presli, alebo prejdeme, je mi jasne, ze kopa tem ti bude v zivote na hovno, ale bud rad za system vzdelavania aky mame, lebo mozeme dakovat, ze nie sme na urovni amikov alebo ze vobec mame moznost sa vzdelavat...
-
Flinstone
Light Professional
to bude asi tým že píšem veľa ... a píšem rýchlo a neuvedomujem si že čo píšemVigor napísal:ades, ak das Tvoj navrh do pisomnej podoby, rad podpisem...
//autoeditácia príspevku ( 11 Jan 2009, 22:58 )
Ved v pohode, len nechapem...hadam polka gramatickych chyb co tu vidim na fore a celkovo na internete je Nominativ mnozneho cisla...pritom je to uplne primitivne.
-
Stenky
Professional
ja mam posledne 4 roky na VS 3-4 dnove vikendy ako standard. kto ma na VS v piatok skolu a nevie si to vybavit, ten na VS NEPATRI!!!!
a ostatni maju 3 mesiace (rakusko) letnych prazdnin pre to lebo chodia do skoly aj v SOBOTU!!!!!! co by si ty urcite privital.
takze ziadne ze "mne by stacili 2 mesiace a 3dni vikendy" ty uz tie 2 mesiace mas tak nemas kde robit kompromisy.
ale to ze kolko dnovy vikend bude kto mat je kazdeho osobna volba. nechod pracovat, daj sa na statnu podporu a budes mat 7 dnovy vikend. budes byvat v karavane, pozerat futbal, chlastat lacne pivo, zrat cele dni parky lebo na viac mat nebudes a budes tr*kat skaredu tlstu zenu!
ak chces viac, tak na sebe makaj a nerozmyslaj nad pi*ov***
konec
a ostatni maju 3 mesiace (rakusko) letnych prazdnin pre to lebo chodia do skoly aj v SOBOTU!!!!!! co by si ty urcite privital.
takze ziadne ze "mne by stacili 2 mesiace a 3dni vikendy" ty uz tie 2 mesiace mas tak nemas kde robit kompromisy.
ale to ze kolko dnovy vikend bude kto mat je kazdeho osobna volba. nechod pracovat, daj sa na statnu podporu a budes mat 7 dnovy vikend. budes byvat v karavane, pozerat futbal, chlastat lacne pivo, zrat cele dni parky lebo na viac mat nebudes a budes tr*kat skaredu tlstu zenu!
ak chces viac, tak na sebe makaj a nerozmyslaj nad pi*ov***
konec
-
audiotrack
VIP
-
Shark NX
Addict
Niektory chodia aj na take skoly kde si nevyberes kedy mas volno a kedy nie. Cize ja si mozem robit co chcem v piator tak ci tak naklusem do skoly. Vdaka tomu idem sice v pondelok az na 14:00.Stenky napísal:ja mam posledne 4 roky na VS 3-4 dnove vikendy ako standard. kto ma na VS v piatok skolu a nevie si to vybavit, ten na VS NEPATRI!!!!
tak ako nehnevaj sa na mna, ale to si teda zadrel dobru blbost... to mozem povedat aj to, ze na keru onu ti je vysoka 5 rokov, ked si ju mozes skratit na 3 a pol a mat normalny tyzden 5+2?Stenky napísal:kto ma na VS v piatok skolu a nevie si to vybavit, ten na VS NEPATRI!!!!
k tym statom: taki greci maju volno od polovice maja do polovice septembra, ucia sa aj v sobotu. take dlhe volno maju preto, lebo v tom teple sa neda ucit a este kvoli tomu, ze greci maju drvivu vacsinu prijmov z turizmu: uz zacina turisticka sezona a kedze obrovske mnozstvo sluzieb tykajucich sa turizmu je v sukromnych rukach, deti pomahaju rodicom.
-
Flinstone
Light Professional
vidím že z teba to ide samo ... no tak vo mne asi zakorenená niejeKibo napísal:vyhovorka typu ze pises rychlo a neuvedomujes si je odveci,nakolko ta gramatika by mala byt zakorenena a ked ju ovladas, tak to z teba sype bez rozmyslu aj pri 300 uderoch za minutu![]()
-
R1k1nko
Darca
velmi pekne napísane!!!!den333 napísal:a dnesna mladez by uz bola uplne vymleta....ved tato generacia(moja) sa nedokaze nic poriadne naucit za 5 dni a co by bolo za 4....a nemame tolko penazi aby sme sa mohli ozrat 3 krat za vikend
hlavne ta posledna veta som sa dobre zasmial
no a k teme : hlasoval som nech sa deti ucia a mi pracujeme ziadne 3 dni volna !!!
keby mal vikend 3 dni tak by zakladna skola mala az 10 rocnikov
Hlasoval som tretiu moznost, samozrejme ze by som chcel mat viac volna ale nie je to realne. Podobne ako ked si poviem ze tento tyzden sa mi nechce ist do skoly, "idem byt chory". Hned v zapati si uvedomis ze to nema vyznam lebo aj tak si vsetko budes musiet dobrat. Vikend bude mat 3 dni a vsetko sa ti posunie o par rokov.
Hlasoval som tretiu moznost, samozrejme ze by som chcel mat viac volna ale nie je to realne. Podobne ako ked si poviem ze tento tyzden sa mi nechce ist do skoly, "idem byt chory". Hned v zapati si uvedomis ze to nema vyznam lebo aj tak si vsetko budes musiet dobrat. Vikend bude mat 3 dni a vsetko sa ti posunie o par rokov.
-
Soviet
Darca
SI zoberte, ze niektory starsi ludia ..okolo 50ky su radi ked su v robote a maju pokoj od manzeliek..Vsak toto by ich zabilo
Aj mojho oca zeru mrle ked je dlhsie doma..
Dnesna mladez by sa len a len chcela ulievat..V tych skolach dokopy nic sa dnes uz nerobi..ziaci nadavaju ucitelom a este sa stazuju,ze im je dlho 5dni vydrzat a pritom maju vkuse prazdniny? To uz kde sme..
Vsak oni zistia aka im bola skola dobra, ked zistia co je to pracovat..Sice ma clovek peniaze ale 20dni volna na rok je 20dni
Ziadne falsovane ospraveldnenky nepomozu 
Dnesna mladez by sa len a len chcela ulievat..V tych skolach dokopy nic sa dnes uz nerobi..ziaci nadavaju ucitelom a este sa stazuju,ze im je dlho 5dni vydrzat a pritom maju vkuse prazdniny? To uz kde sme..
Vsak oni zistia aka im bola skola dobra, ked zistia co je to pracovat..Sice ma clovek peniaze ale 20dni volna na rok je 20dni
zakladatelovi temy doprajem aj sobotnajsie vyucovanie
.. vsak toho volna maju skolaci za skolsky rok az az..
Inak mi to pripomenulo ten vtip o novom veducom neviemakeho uradu:
Tak kolegovia, pracovny tyzden bude vyzerat nasledovne:
Pondelok - oddych po vikende
Utorok - priprava na pracovny den
Streda - riadny pracovny den
Stvrtok - oddych po pracovnom dni
Piatok - priprava na vikend
na co sa jeden zo zamestnancov poburene spyta - A v stredu sa tu akoze do kolkej budeme za*ebavat?
Inak mi to pripomenulo ten vtip o novom veducom neviemakeho uradu:
Tak kolegovia, pracovny tyzden bude vyzerat nasledovne:
Pondelok - oddych po vikende
Utorok - priprava na pracovny den
Streda - riadny pracovny den
Stvrtok - oddych po pracovnom dni
Piatok - priprava na vikend
na co sa jeden zo zamestnancov poburene spyta - A v stredu sa tu akoze do kolkej budeme za*ebavat?