Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
Black.Raven
Medium Star
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pozrel som si film Slumdog Millionaire (CSFD 91% a IMDB 8.7/10), ale nezdal sa mi az taky dobry, aby dostal taketo fantasticke hodnotenie. Islo o zaujimavy kusok z Indie, nametom pre film bola relacia Milionar a mal svojske spracovnie, ked cast filmu sa odohrava v sucastnosti a cast sa prelina pribehmi z detstva. Na moj vkus bol film niekedy prilis pomaly, mal dlhe sceny a 120 minut je pre mna vela, ale jedno je vsak iste, ze tento film sa urcite bude objavovat medzi ocenenymi filmami. Urcite stoji za pozretie.
-
R1k1nko
Darca
Slumdog Millionaire určite odporucam nič nestratite tým ze si ho pozriete !! hodnotenie si zasluzi ... ( jj viem ze to tu uz bolo spomenute par krat ale tak este raz neuskodi
)
a tak isto dalsi a dlhy ( cez 2 hodky ) film čo som práve teraz dopozeral
chhannggellling
no a musím povedať ze pre mna peckovy film !!!
Angelina tam podla mna bola naozaj peckova... ( sedela mi tam )
tak isto dej filmu, ale to by som uz spojleroval kedyže písem viac o deju ...
8,7 / 10
dalsi film : balls out the gary houseman story hra tam Stifler
taka menšia haluz ten film ... pozerať sa to dá!!! 5/10 ( neviem co viac k tomu filmu napisat no... )
a posledný film uz raz spominany film do Setha : How to Lose Friends Alienate People ja neviem u mna taky zlaty priemer 6/10
a tak isto dalsi a dlhy ( cez 2 hodky ) film čo som práve teraz dopozeral
chhannggellling
no a musím povedať ze pre mna peckovy film !!!
Angelina tam podla mna bola naozaj peckova... ( sedela mi tam )
tak isto dej filmu, ale to by som uz spojleroval kedyže písem viac o deju ...
8,7 / 10
dalsi film : balls out the gary houseman story hra tam Stifler
taka menšia haluz ten film ... pozerať sa to dá!!! 5/10 ( neviem co viac k tomu filmu napisat no... )
a posledný film uz raz spominany film do Setha : How to Lose Friends Alienate People ja neviem u mna taky zlaty priemer 6/10
Mrkol som si Slumdog Millionaire a myslim si, ze tento film si svoje hodnotenie nezasluzi. Je to nadpriemer, mozno 75%, ale 92%? Zas tak v prdeli som z toho nebol..
spoiler
spoiler
nemam rad take happyend, mozno preto zrazam viac ako ostatny, ale zili stastne az kym nepomreli, (navyse so sku*vene tucnym balikom penazi) mi uz akosi lezie hore krkom
-
lekoklatik
VIP
Film Wrestler. http://www.csfd.cz/film/235508-wrestler-the/#
Na film som sa v celku tešil. Pohodlne som sa usadil, uvaril si čaj a stlačil play. Po tradičnej úvodnej znelke od Fox Entertaiment ma milo do filmu privítali úvodné titulky, ktoré rozpovedali príbeh Wrestlera v jeho najlepšej forme. Ako inak, ma do filmu vtiahol Mickey Rourke a jeho masívne ruky
. Netradičný začiatok v ktorom mi chvíľkami chýbala viac náladová hudba, som sa vžil do kamery. ktorá pri tomto filme viac než sedela. Keďže som svoje detstvo prežil ako každý iný chalan, scény z wrestlerového ringu ma dostali do úzkych, pretože som vedel, že ma od filmu už nič neodtrhne. Celý film má nádych nenútenej atmosféry, ktorá chvála režisérom nebola tá typická Hollywoodska jednorázová predvýdateľná show, ktorých je dnes na filmovom plátne až až. Mickeyho herecký výkon bol pre mňa skutočne viac než výborný a scény zo zákulisia Wrestlingu snáď potešia každého. Herecké obsadenie nemá chýb a príbeh vás dostane do sveta fingovaného násilia. Film nie je presítený romantickými scénami, dokonca som si žiadnu nevšimol. Zapôsobili na mňa dojemné scény, z ktorej som sa pri jednej z nich dokonca skoro pustil do sĺz, ktoré som už dlho pri filme na krajíčku oka necítil. Prostredie v ktorom je film natočený, sedí filmu tak veľmi, až si myslíte že je to realita. Film vás neustále núti premýšľať "čo sa bude diať"...
Suverénne film u mňa získava plný počet bodov už len zo záverečných scén, ktoré stoja za veľké uznanie už len kvôli, pre mňa majstrovskému zakončeniu diela, ktoré sprevádza moja neodteliteĺná súčasť každého jedného filmu, hudba. Tá vás prinúti sedie i pri čítaní, pre mnohích "otravných titulkov". Pri tomto filme som si zaručene musel zapáliť "spokojnú" cigaretu, pretože vo mne po celú dobu vládla pohoda. Z filmu mám neutrálne pocity, ktoré však v tomto prípade veľmi tešia...
Na film som sa v celku tešil. Pohodlne som sa usadil, uvaril si čaj a stlačil play. Po tradičnej úvodnej znelke od Fox Entertaiment ma milo do filmu privítali úvodné titulky, ktoré rozpovedali príbeh Wrestlera v jeho najlepšej forme. Ako inak, ma do filmu vtiahol Mickey Rourke a jeho masívne ruky
Suverénne film u mňa získava plný počet bodov už len zo záverečných scén, ktoré stoja za veľké uznanie už len kvôli, pre mňa majstrovskému zakončeniu diela, ktoré sprevádza moja neodteliteĺná súčasť každého jedného filmu, hudba. Tá vás prinúti sedie i pri čítaní, pre mnohích "otravných titulkov". Pri tomto filme som si zaručene musel zapáliť "spokojnú" cigaretu, pretože vo mne po celú dobu vládla pohoda. Z filmu mám neutrálne pocity, ktoré však v tomto prípade veľmi tešia...
RocknRolla
Výborná Ritchie-ovka ,nie taká dobra ako Podfuck ,ale pre milovníkov tohto štýlu povinnosť.
Výborná Ritchie-ovka ,nie taká dobra ako Podfuck ,ale pre milovníkov tohto štýlu povinnosť.
-
lekoklatik
VIP
Invincible http://www.csfd.cz/film/217967-nepremoz ... nvincible/
Perfektny film
V bare bola tabulka s napisom " Pivo dela hezky tela "

A Rocknrolla je vynikajuci film,zboznujem anglicky prizvuk
Perfektny film
V bare bola tabulka s napisom " Pivo dela hezky tela "
A Rocknrolla je vynikajuci film,zboznujem anglicky prizvuk
-
twardykamen
Medium Professional
Into The Wild, velmi zaujimavy film odporučam pre milovnikov dobrodružnych a dramatickych filmov!
http://www.csfd.cz/film/229841-into-the-wild/
http://www.imdb.com/title/tt0758758/
http://www.csfd.cz/film/229841-into-the-wild/
http://www.imdb.com/title/tt0758758/
-
R1k1nko
Darca
The Wrestler 4,2 / 5 - bez komentra ten nadomnou sa mi velmi paci sttoznujem sa snim !!
The Curious Case of Benjamin Button dlhyyyyyy ale naozaj dobry film ten koniec bol taky brrr brr rychlo rychlo to hodnotenie ma vysoke, ale ja davam 3,8 / 5
RocknRolla mam rad tieto filmy 4,1 / 5
tiez chcem byt pravy RocknRolla ako ty na konci ....
jaaaj a zabudol som na total super film podla skutocnej udalosti :
Defiance 4,8/5 ani minutu som sa nenudil film ubehol velmi rychlo ( dobre obsadenie si myslim vsetkych troch bratov )
The Curious Case of Benjamin Button dlhyyyyyy ale naozaj dobry film ten koniec bol taky brrr brr rychlo rychlo to hodnotenie ma vysoke, ale ja davam 3,8 / 5
RocknRolla mam rad tieto filmy 4,1 / 5
tiez chcem byt pravy RocknRolla ako ty na konci ....
jaaaj a zabudol som na total super film podla skutocnej udalosti :
Defiance 4,8/5 ani minutu som sa nenudil film ubehol velmi rychlo ( dobre obsadenie si myslim vsetkych troch bratov )
-
lekoklatik
VIP