ako doblokovat SGH U600

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pepo »

cavte mam telefon zatial samsung U600 s t-mobile a potrebujem ho odblokovat na orange ... hladal som po nete ale neuspesne plis som cital ze sa to da aj dakym kodom tak poradte dakto dakujem

//autoeditácia príspevku ( 12 Jan 2009, 16:36 )
plis nikto nevie :cry:
TraiTor
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TraiTor »

tak pokial viem Tmob neblokuje svoje mobili voci inym operatorom a pozeral som na jeden web ale o tvojom mobe tam neni zmienky mozno ti poradia niekde v mobilshope kde odblokuju mobile ale poisti sa ze ci ti to nepokazi zaruku ;)
pepo
Medium Professional
Medium Professional

no ved to da sa urcite cez daky kod ..:( a dufam ze s orange bude odblokovany tel. bo stade budem mat SE C905 a tam chcem dat eurotel
a hod mi cez ss na akych forach ...
luto
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

Nie Nove samsungy idu odblokovat len cez servisny box. na stare samsungy platilo zopar uni kodov ale naozaj na velmi stare.
Niektore modely od T-mobilu isli neblokovane, ale je to len nahodne. napr Nokia 5310 a niektore N95.

Samsung odblok 16 Euro
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

TraiTor napísal:tak pokial viem Tmob neblokuje svoje mobili voci inym operatorom a pozeral som na jeden web ale o tvojom mobe tam neni zmienky mozno ti poradia niekde v mobilshope kde odblokuju mobile ale poisti sa ze ci ti to nepokazi zaruku ;)
Ked T-Mobile neblokuje, doneste mi kefu, a ja ju zjem :D
TraiTor
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

pepo sry ja som to kukal len zbezne a nic presne som nenasiel...

Diesel : mozno jak hovori nadtebou ze len niektore modele neboli blokovane ... napr mal som zopar tych slavnych N95-8gb a ziadna znich nebola blok.. mozno len moja domienka beriem spat :?
pepo
Medium Professional
Medium Professional

tak s t-mobile som mal aj ja daktore odblokovane aj s orange no ale tento samsung dako neije a potrebujem ho odblokovat :(
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

TraiTor napísal:pepo sry ja som to kukal len zbezne a nic presne som nenasiel...

Diesel : mozno jak hovori nadtebou ze len niektore modele neboli blokovane ... napr mal som zopar tych slavnych N95-8gb a ziadna znich nebola blok.. mozno len moja domienka beriem spat :?
No, T-Mobile blokuje drvivu vacsinu, rukami mi presli E51, 5310, Moto V8, iPhone, vacsina SEcok a vsetko blokovane. Orange je v tomto benevolentny, vacsinu neblokuje. U T-Mka ma to ale riadne zerie...
pepo
Medium Professional
Medium Professional

tak to aj mna t-mobil ma naprd vyber vecsinou a tel vsetky blokuje orange ani nepametam kedy som mal blokovany fon odnich a inak ten samsung U600 uz mam odblokovany :D
TraiTor
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

aspon nam povedz ako si to spachal :) nech su aj iny mudrejsi :)
pepo
Medium Professional
Medium Professional

no tak uplne klasickym sposobom zasiel som do servisu a za 300 sk nechal odblokovat :D

//autoeditácia príspevku ( 20 Jan 2009, 18:31 )
a pocujte neviete dakto ako spravitm to ze mam na simkarte ulozene mena a ked ich skopirujem do telefonu tak v zozname mi ich zobrazuje dvojako cize 2 krat neda sa tam desi prepnut aby zobrazovalo len s karty alebo telefonu ? dik

//autoeditácia príspevku ( 26 Jan 2009, 22:03 )
tak hosi tento fon je na predaj cize je novy s 2rocnou zarukou a k tomu ako som tu uz podotkol je odblokovany na vsetky siete ...
tak ak ma dakto zaujem sem s cenami
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ak predávaš, tak predávaj v bazáre. Prečítaj si pravidla bazáru a potom si tam založ tému
pepo
Medium Professional
Medium Professional

jj uz to tam mam :)
Napísať odpoveď