baba ma nechala pre somarinu
No ale aj tak, cakat, kym sa mi baba ozve, ci bude nas vztah pokracovat alebo nie, sa mi zda trosku detske. Bud ANO alebo NIE, a nie rozmyslat.... Ona ti vravi, ze ta lubi, ale chce cas... a na co chce cas ? Ste spolu denno denne ze trpi ponorkovou chorobou ? Keby takto so mnou kyva baba, tak jej dam pokoj a hladam inde, alebo si uzivam slobodu, a ked ti zavola, ze sa konecne rozhodla pre teba, lebo ju "mlady" uz omrzel, tak jej poviem svoj nazor na vec, ze mala sancu ale prepasla ju, a teraz ma proste smolu. Si vezmi, ze by takto s tebou zametala aj niekedy v buducnosti.... To, ze sa rozplace na veci nic nemeni. Je to len na tebe, co urobis a ako budes dalej pokracovat. Kazdopadne ma bude zaujimat vysledok celeho tohto "sporu"
vela stastia
-
midnight_man
Guru
Hi 
No to je mi citanie takto z rana. Páč si s teba holka evidentne robi dobry den(ci uz chtiac alebo nechtiac) ked si chce uzivat zivot (
) nech si nehlada chlapa. Taketo spravanie sa vyskytuje v obdobi okolo 15 rokov, ale vidite, vynimka potvrdzuje pravidlo. Vies co by si mal spravit? Ju pekne nechaj si si posklada zivot dokopy, nech si uvedomi troska ze co dalej..a ty si chod vlastnou cestou. Šak nie je jedina na svete, páč ak si troška chlap tak s tym nebudes mat problem.... (Ak čakaš na telefonat alebo smsku v ktorej ti povie ze ta miluje a ze chce s tebou prezivot zvysok svojho zivota a ze ta caka pred domov, ti nechcem brat iluzie ale take veci sa veru nestavaju casto, ono to ma tendenciu skor sa opakovat toto tzv. "vymyslanie") Tak si na to nezvykni! GL
No to je mi citanie takto z rana. Páč si s teba holka evidentne robi dobry den(ci uz chtiac alebo nechtiac) ked si chce uzivat zivot (