Komisionalky
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
V pohode, ja som to v zlom, ani nezobral, ako som povedal. Ale, ak sa niekde vyjadrim, ze som nieco, videl, zazil alebo bol, tak je to tak v skutocnosti. Ludia sa tu delia o skusenosti, zazitky, pocity. To, ze som toho zazil trosku viac, mal som trosicku viac stastia mozno - ja za to nemozem (ale som rad, ze to tak bolo/je) nie je dovod, aby ma tu niekto odsudzoval a nazyval uz neviem akymi vsetkymi moznymi menami. Ked sa s tym niekto nevie zmierit, tak nech si to necha pre seba, resp., nech to aj povie, mne ostava len usmev na tvari a zamavnutie rukou.prosex napísal:nechcem, aby si to pochopil zle, ja o tebe neviem nic a preto ani nemozem vediet ci pravdu mas alebo nie, ale aj v niektorych inych temach si sa vyjadril a trochu mi to pripomenulo ako keby si sa chvalil. Asi to nerobis umyselne, neviem ale sposob akym to podas, mi pripada ako chrobak truhlik, ktory vsade bol, vsetko ma a vsetko videl
Holubar: Aby sme to zase uviedli na spravnu mieru. Ja som nemal zaplatenu celu skolu od A po Z, ale ked si nejaky ucitel myslel, ze zozral mudrost sveta a z principu ma nechcel pustit dalej, lebo on zaraba poondiatych par tisic korun a zavidi, tak velmi rychlo zistil, ze aj on ma svoju cenu a nenecham si znicit zivot jednym zakomplexovanym idiotom. A ak hovorime o odrazovom mostiku, tak moja jedina podpora bola predtym, ako som odisiel do Bratislavy 15.000 SK, kt. som nasledne rodicom vratil. Vies na co som si ich pozicial? Aby som mohol zaplatit prvy mesiac byvanie, jedlo, MHD a zakl. ludske potreby. Odvtedy ja od rodicov uz peniaze nedostavam, resp. si ich nepytam.
Ja som sa do nikoho nechcel naviazat alebo niekoho zhodit. Chcel som len obranit svoj postoj a vysvetlit, ze niektori ludia nemaju pravo ma nazyvat roznymi slovami, lebo opakujem, nedosiahli v zivote este ani to mala spinaveho za nechtom. A ti, kt. sa to netyka prajem vsetko najlepsie. Tym na poslednom mieste - zavistlivym odkazujem len tolko, aby so svojim zivotom nieco robili a nie len ohovarali a zavideli niekomu, ze sa mu dari, a ze ma stastie, ze nesedi doma na riti a necaka, co bude, ale robi so svojim zivotom nieco.
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
Vedel by mi niekto detailnejsie vysvetlit ako take komisionalky prebiehaju? (na konci prveho polroka)
Chcem totiz o ne poziadat lebo z NOSky mi vychadza 4 (som druhak na gympli)
Problem je vsak to ze ci mi to schvalia lebo testy aj pisomky som pisal vsetky a nechybal som ani na jednej hodine.
Este by som chcel vediet ci to ma aj ustnu cast aj pisomku alebo ako to je.
thx..
Problem je vsak to ze ci mi to schvalia lebo testy aj pisomky som pisal vsetky a nechybal som ani na jednej hodine.
thx..
-
Marosc
Expert
Tie komisionalky ti nemusí nik schvaľovať. Normálne len vypíšeš papier, ktorý ti dajú a dáš to zástupkyni školy. On ti už len povie dátum skúšok,čas a miesto. Keď tam prídeš bude tam tvoja profesorka ktorá ťa učí predmet z ktorého robíš komisionalky, ďalej tam bude tvoj triedny profesor a ešte 1 profesor ktorý učí ten predmet na vašej škole. Tvoja profesroka ti dá otázky a dá ti 20 minút na prípravu(ja som si vtedy napísal také záchytné body o ktorých som potom rozprával). Keď doodpovedáš tak ťa pošľú na chodbu a poradia sa že čo ti dajú. Potom prídu k tebe a povedia ti na akú známku si odpovedal.skodde napísal:Vedel by mi niekto detailnejsie vysvetlit ako take komisionalky prebiehaju? (na konci prveho polroka)
thx..
Apoň na našej škole to tak prebiehalo(viem z vlastnej skúsenosti). Tiež chodím na gympeľ.
-
Marosc
Expert
Nie, ja som robil z geografie. Celý polrok som sa nič neučil mal som tam tri päťky a komisionalky som spravil na 3. Takže som bol nadmieru spokojný.
Ale postup pri komisionalkach je vždy rovnaký aj keď sa jedná o rozdielne predmety. Len pri matematike, fyzike a chémií dostaneš ešte aj nejaké príklady.
Ja som ich robil z toho istého dôvodu ako ty. Tiež by som dostal aspoň na pol roka zaracha na comp a nemohol by som nikam ísť.
Ale postup pri komisionalkach je vždy rovnaký aj keď sa jedná o rozdielne predmety. Len pri matematike, fyzike a chémií dostaneš ešte aj nejaké príklady.
Ja som ich robil z toho istého dôvodu ako ty. Tiež by som dostal aspoň na pol roka zaracha na comp a nemohol by som nikam ísť.
tiez mam podobny problem je to takto nedavno som prestupil na inu skolu a dokopy som mal asi 11 hodin chemie a s toho som asi 5 chybal a ucitelka mi povedala ze mam vymeskanych viac ako 30 percent takze mi moze dat komisionalky ale nema brat ona do uvahy aj tie hodiny chemie co som mal na starej skole v tomto polroku?