Komisionalky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Robili ste niekedy Komisionalky

Hlasovanie ukončené 06 sep 2006, 12:50

Ano
3
7%
Nie
43
93%

Celkom hlasov: 46

Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

O obliekani krmeni a pod hovor az vtedy, ak budes o niekom vediet trochu viac ako jeho nick na fore. Nie kazdy ma taky dobry odrazovy mostik,aby mohol v 18ke odist. Niekto totiz chce skolu zvladnut aj inou cestou ako uplatkami a to je casto dost narocne,ak za tebou nikto nestoji...len tolko
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

prosex napísal:nechcem, aby si to pochopil zle, ja o tebe neviem nic a preto ani nemozem vediet ci pravdu mas alebo nie, ale aj v niektorych inych temach si sa vyjadril a trochu mi to pripomenulo ako keby si sa chvalil. Asi to nerobis umyselne, neviem ale sposob akym to podas, mi pripada ako chrobak truhlik, ktory vsade bol, vsetko ma a vsetko videl :?
V pohode, ja som to v zlom, ani nezobral, ako som povedal. Ale, ak sa niekde vyjadrim, ze som nieco, videl, zazil alebo bol, tak je to tak v skutocnosti. Ludia sa tu delia o skusenosti, zazitky, pocity. To, ze som toho zazil trosku viac, mal som trosicku viac stastia mozno - ja za to nemozem (ale som rad, ze to tak bolo/je) nie je dovod, aby ma tu niekto odsudzoval a nazyval uz neviem akymi vsetkymi moznymi menami. Ked sa s tym niekto nevie zmierit, tak nech si to necha pre seba, resp., nech to aj povie, mne ostava len usmev na tvari a zamavnutie rukou.

Holubar: Aby sme to zase uviedli na spravnu mieru. Ja som nemal zaplatenu celu skolu od A po Z, ale ked si nejaky ucitel myslel, ze zozral mudrost sveta a z principu ma nechcel pustit dalej, lebo on zaraba poondiatych par tisic korun a zavidi, tak velmi rychlo zistil, ze aj on ma svoju cenu a nenecham si znicit zivot jednym zakomplexovanym idiotom. A ak hovorime o odrazovom mostiku, tak moja jedina podpora bola predtym, ako som odisiel do Bratislavy 15.000 SK, kt. som nasledne rodicom vratil. Vies na co som si ich pozicial? Aby som mohol zaplatit prvy mesiac byvanie, jedlo, MHD a zakl. ludske potreby. Odvtedy ja od rodicov uz peniaze nedostavam, resp. si ich nepytam.

Ja som sa do nikoho nechcel naviazat alebo niekoho zhodit. Chcel som len obranit svoj postoj a vysvetlit, ze niektori ludia nemaju pravo ma nazyvat roznymi slovami, lebo opakujem, nedosiahli v zivote este ani to mala spinaveho za nechtom. A ti, kt. sa to netyka prajem vsetko najlepsie. Tym na poslednom mieste - zavistlivym odkazujem len tolko, aby so svojim zivotom nieco robili a nie len ohovarali a zavideli niekomu, ze sa mu dari, a ze ma stastie, ze nesedi doma na riti a necaka, co bude, ale robi so svojim zivotom nieco.
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mistr.Bombastik...1x »

Tak píšem že správil som ich.
skodde
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa skodde »

Vedel by mi niekto detailnejsie vysvetlit ako take komisionalky prebiehaju? (na konci prveho polroka)
Chcem totiz o ne poziadat lebo z NOSky mi vychadza 4 (som druhak na gympli)
Problem je vsak to ze ci mi to schvalia lebo testy aj pisomky som pisal vsetky a nechybal som ani na jednej hodine.
Este by som chcel vediet ci to ma aj ustnu cast aj pisomku alebo ako to je.
thx..
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

Mam kamosku ktora je v tretiaku na strednej neuci sa ani H a prechadza,raz robila komisionalky,inak pohoda, z odpovede dostane gulu na pisomky narobi tahaky...tak nechapem ako niekto nemoze prejst...to uz musi byt riadny bulo
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marosc »

skodde napísal:Vedel by mi niekto detailnejsie vysvetlit ako take komisionalky prebiehaju? (na konci prveho polroka)
Chcem totiz o ne poziadat lebo z NOSky mi vychadza 4 (som druhak na gympli)
Problem je vsak to ze ci mi to schvalia lebo testy aj pisomky som pisal vsetky a nechybal som ani na jednej hodine.
Este by som chcel vediet ci to ma aj ustnu cast aj pisomku alebo ako to je.
thx..
Tie komisionalky ti nemusí nik schvaľovať. Normálne len vypíšeš papier, ktorý ti dajú a dáš to zástupkyni školy. On ti už len povie dátum skúšok,čas a miesto. Keď tam prídeš bude tam tvoja profesorka ktorá ťa učí predmet z ktorého robíš komisionalky, ďalej tam bude tvoj triedny profesor a ešte 1 profesor ktorý učí ten predmet na vašej škole. Tvoja profesroka ti dá otázky a dá ti 20 minút na prípravu(ja som si vtedy napísal také záchytné body o ktorých som potom rozprával). Keď doodpovedáš tak ťa pošľú na chodbu a poradia sa že čo ti dajú. Potom prídu k tebe a povedia ti na akú známku si odpovedal.
Apoň na našej škole to tak prebiehalo(viem z vlastnej skúsenosti). Tiež chodím na gympeľ.
skodde
Light Expert
Light Expert

Diky moc. Mohol by si este napisat kolko tych otazok bolo?
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Ja som dostal 5 otázok. Ale také otázky že som na každú opovedal aspoň 7 minút. ale niektoré otázky mi dali ozaj zabrať.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Naco na pol roka komisionalky? Polrocne vysvedcenie sa ani nedava do prihlasky na VS.
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

Fabo napísal:Naco na pol roka komisionalky? Polrocne vysvedcenie sa ani nedava do prihlasky na VS.
na pol roka sa robia komisionalky aj ked mas malo znamok, alebo ziadne..
skodde
Light Expert
Light Expert

Fabo napísal:Naco na pol roka komisionalky? Polrocne vysvedcenie sa ani nedava do prihlasky na VS.
Uprimne: radsej pojdem na komisinalky ako pol roka nepojdem vonku a na comp :)

to Marosc: tiez si robil z NOSky?
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Nie, ja som robil z geografie. Celý polrok som sa nič neučil mal som tam tri päťky a komisionalky som spravil na 3. Takže som bol nadmieru spokojný.
Ale postup pri komisionalkach je vždy rovnaký aj keď sa jedná o rozdielne predmety. Len pri matematike, fyzike a chémií dostaneš ešte aj nejaké príklady.
Ja som ich robil z toho istého dôvodu ako ty. Tiež by som dostal aspoň na pol roka zaracha na comp a nemohol by som nikam ísť.
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Pokial samozrejme nie je vo 4. ročníku.
skodde
Light Expert
Light Expert

No ja sa toho zatial nejak nebojim kedze za cely polrok sme nemali ani 10 hodin dokopy takze uciva je pomerne malo. Skusat ma mozu len z uciva co bolo prebrate dufam :?:
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Teraz sa ešte nebojíš ale horšie to bude tak hodinu pred skúškou. Ja som riadne stresoval keď som tam išiel. A mali by ťa skúšať iba to čo ste prebrali.
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

skodde napísal:No ja sa toho zatial nejak nebojim kedze za cely polrok sme nemali ani 10 hodin dokopy takze uciva je pomerne malo. Skusat ma mozu len z uciva co bolo prebrate dufam :?:
jj, z coho ineho by ta mali ? len to co ste brali.
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

tiez mam podobny problem je to takto nedavno som prestupil na inu skolu a dokopy som mal asi 11 hodin chemie a s toho som asi 5 chybal a ucitelka mi povedala ze mam vymeskanych viac ako 30 percent takze mi moze dat komisionalky ale nema brat ona do uvahy aj tie hodiny chemie co som mal na starej skole v tomto polroku?
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

mozu sa robit komisionalky aj na polrok ? nieje to nejaka hlupost ? lebo profesorka s tym stale strasi ...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Pokial viem tak nemozu.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

aj ked mam jednu znamku ? lebo mne sa do zda byt xujovina sak sa prihlasim dostanem 5 budem klasifikovany :D ale nemozu vravis ?
Napísať odpoveď