poi napísal:COD mas poodobne ako zachrante vojaka ryana ) A pochybujem ze by dakto sfilmoval NFS kedze tieto filmy s autami zaujmu vacsinou malo pozorovatelov
No tak mna filmy s autami a hlavne ich tuning a vylepsovanie bavy dost, mna by urcite zaujali
raz som mal maniu na CS tak som napisal Cssko ..
teraz uz nemam ale mal som na WOW.. ale rad by som si pozrel nejaky 25 raid na nejakeho bossa / bossov...
predstavoval by som si nejake expenie ... ako skilovanie .. \
najst partu ( ako bolo v armadegone ) ty najlepsi ...
no a potom uz len boj
Jednoducho nech japonci urobia počítačovú vec z MGS2ky. Veď tam už stačí málo. Hra je takmer zfilmované. Musia dorobiť už len boje. Rád by som si to pozrel
lekoklatik napísal:Jednoducho nech japonci urobia počítačovú vec z MGS2ky. Veď tam už stačí málo. Hra je takmer zfilmované. Musia dorobiť už len boje. Rád by som si to pozrel
v tomto s tebou musim suhlasit. japonci su na toto machri. ja si teraz planujem ked mi dojde DMC4 CZ, ze si pozriet vsetky videjka od zaciatku a budem mat z toho celo vecerny film
Hulkm napísal:v tomto s tebou musim suhlasit. japonci su na toto machri. ja si teraz planujem ked mi dojde DMC4 CZ, ze si pozriet vsetky videjka od zaciatku a budem mat z toho celo vecerny film
Ja som mal raz nápad že by som si všetko svoje hranie natočil na video, So všetkým a potom neviem čo s tým
Ale nikdy som na to nemal celý deň aby som to hral. Musím to nejak vymyslieť. Natočiť to na PC a nejak postrihať. Ja by som do toho šiel. Spraviť titulky a paráda
no tak to ja bych nejradsi videl Lineage ... nekery trailery sou uplne uzasny a maji smysl pribeh z virtualniho zivota ... film by to byl uzasny si myslim ..