Web Page Maker

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Lenny
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Web Page Maker

Príspevok od používateľa Lenny »

Please potrebujem poradit ako už hotovú stránku dám na internet cez Web Page Maker. Neviem co mam zadat do kolonky VZDÁLENÁ SLOŽKA :?: Prosím poradte
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

tento software som sice nepouzival, no skusim ti poradit ako by som si to vysvetlil ja :)

Vzdialena zlozka bude najskor adresa k zlozke na ftp. Napriklad ftp://tvojadomena.sk/adresar/adresar_ka ... ces_nahrat.

V pripade ze uz si zadaval ftp server (ftp://tvojadomena.sk) a aj pristupove heslo k nemu, tak do tej kolonky das len relativnu cestu k adresaru (v nasom pripade adresar/adresar_kam_to_chces_nahrat).

Ovsem, cely postup sa da zrealizovat len v pripade, ze mas zadovazeny webhosting s domenou.. ci uz free (ic.cz, php5.sk, szm.sk, wz.cz) alebo nejaky plateny... Pre zalozenie svojej domeny, postupuj podla instrukcii konkretneho webhostingu.
Lenny
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Lenny »

Zdravim. Po zverejnení mojej stránky robenej cez WEB PAGE MAKER sa strašne dlho načítava a niektoré obrázky sa vobec nazobrazia pls poradte čím to može byt? :?:
janka1710
Novice
Novice

Príspevok od používateľa janka1710 »

Lenny napísal:Zdravim. Po zverejnení mojej stránky robenej cez WEB PAGE MAKER sa strašne dlho načítava a niektoré obrázky sa vobec nazobrazia pls poradte čím to može byt? :?:
Môže to byť aj tým, že pri pomenovani obrázkov si dával mäkčene a dlžne a preto ti nezobrazuje niektore obrázky......to bola moja 1chyba, ked som robila v WPM ..........ešte raz sa pozri ako maš pomenovane obrazky/ bez mäkčeňov a dlžnou
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

A keď sa ti dlho načítavajú tak tam dávaj jpg formát...
Napísať odpoveď