Web Page Maker
Web Page Maker
Please potrebujem poradit ako už hotovú stránku dám na internet cez Web Page Maker. Neviem co mam zadat do kolonky VZDÁLENÁ SLOŽKA
Prosím poradte
tento software som sice nepouzival, no skusim ti poradit ako by som si to vysvetlil ja 
Vzdialena zlozka bude najskor adresa k zlozke na ftp. Napriklad ftp://tvojadomena.sk/adresar/adresar_ka ... ces_nahrat.
V pripade ze uz si zadaval ftp server (ftp://tvojadomena.sk) a aj pristupove heslo k nemu, tak do tej kolonky das len relativnu cestu k adresaru (v nasom pripade adresar/adresar_kam_to_chces_nahrat).
Ovsem, cely postup sa da zrealizovat len v pripade, ze mas zadovazeny webhosting s domenou.. ci uz free (ic.cz, php5.sk, szm.sk, wz.cz) alebo nejaky plateny... Pre zalozenie svojej domeny, postupuj podla instrukcii konkretneho webhostingu.
Vzdialena zlozka bude najskor adresa k zlozke na ftp. Napriklad ftp://tvojadomena.sk/adresar/adresar_ka ... ces_nahrat.
V pripade ze uz si zadaval ftp server (ftp://tvojadomena.sk) a aj pristupove heslo k nemu, tak do tej kolonky das len relativnu cestu k adresaru (v nasom pripade adresar/adresar_kam_to_chces_nahrat).
Ovsem, cely postup sa da zrealizovat len v pripade, ze mas zadovazeny webhosting s domenou.. ci uz free (ic.cz, php5.sk, szm.sk, wz.cz) alebo nejaky plateny... Pre zalozenie svojej domeny, postupuj podla instrukcii konkretneho webhostingu.
Môže to byť aj tým, že pri pomenovani obrázkov si dával mäkčene a dlžne a preto ti nezobrazuje niektore obrázky......to bola moja 1chyba, ked som robila v WPM ..........ešte raz sa pozri ako maš pomenovane obrazky/ bez mäkčeňov a dlžnouLenny napísal:Zdravim. Po zverejnení mojej stránky robenej cez WEB PAGE MAKER sa strašne dlho načítava a niektoré obrázky sa vobec nazobrazia pls poradte čím to može byt?