Hard situacia dik za radu :)
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hard situacia dik za radu :)
takze dostal som sa do celku tazkej situacie sam neviem ako dalej tak vam to trocha priblizim jedna sa o jedno dievca nevideli sme sa vyse 10 rokof no teraz sa stretavame tak 5 dni do mesiaca pretoze ona zije na orave ja som martincan ona chodi pracovat do rakuska na 3 tyzdne a 3 tyzdne je doma najvetsi sok je ale to ze je to moja sesternica bohuzial
((nevideli sme sa vyse 10 rokov ale mame sa strasne radi aspon myslim ze to je z oboch stran cele noci prekecame na skype niekedy to je laska aspon tak to pocitujem ja. ja mam skoro 20 ona 22 je to uz troska na mna moc neviem padli sme si rozumieme si navzajom tak ako nidko iny citame si navzajom myslienky mozno aj preto ze ich mame podobne heh vedel by niekto poradit co robit v takejto situacii dakujem za kazdu radu 
-
Mateq
Medium Professional
Právne je to určite v úplnom poriadku, takže žiadny strach. Prípadná degenerácia potomstva - tam by som sa predsa len obával (ale tak netreba zrejme ešte potomstvo riešiť). Najväčší problém by som ale videl v rodine. Počítaj s tým, že to neututláte, na druhej strane ste možno vo veku, keď Vás nejaká eliminácia konzervatívnych členov vašej rodiny nemusí až tak trápiť, keďže nevyhnutne nepotrebuješ bývať s nimi.Bushido napísal:Neviem ako sa veci majú v pripade rodinných vzťahov, teda narážam na to že deti súrodencov môžu byt postihnuté.
Tiež sa zamysli, či ti to s tými 3 týždňami čo je pravidelne preč stojí za to.
-
Betarik
Professional
poviem ti takto aj keby som mohol snou byt jeden den v mesiaci tak by mi to stalo za to pretoze ked sme spolu citim sa uplne inak citim sa ako niekto bez nej je to ufff neviem fakt ako dalejMateq napísal:Právne je to určite v úplnom poriadku, takže žiadny strach. Prípadná degenerácia potomstva - tam by som sa predsa len obával (ale tak netreba zrejme ešte potomstvo riešiť). Najväčší problém by som ale videl v rodine. Počítaj s tým, že to neututláte, na druhej strane ste možno vo veku, keď Vás nejaká eliminácia konzervatívnych členov vašej rodiny nemusí až tak trápiť, keďže nevyhnutne nepotrebuješ bývať s nimi.
Tiež sa zamysli, či ti to s tými 3 týždňami čo je pravidelne preč stojí za to.
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Inak, minule som čítal toto: Výsledok vedeckého bádania: 5 sexuálnych mýtov bolo popretých

Tak veľa šťastia4. Tabu: Sex s príbuzným
Mýtus: Musíte odolať sexy sesternici, mali by ste mentálne zaostalé deti.
Čo na to vedci: Po tridsiatich rokoch dôkladného bádania vedci prišli na to, že deti narodené po pohlavnom styku sesternice s bratrancom sú rovnako zdravé a šikovné ako tie ostatné.
-
Začiatok Konca
Professional
Ja si asi neviem predstaviť, že by som chodil so svojou sesternicou, ale to preto, lebo má asi 26..
Ale ak je takáto situácia, tak sa vyser na rodinu... ide predsa o Teba a o Tvoje a srdce...
deti mať degenerované nebudeš, ľubite sa..
ja viac nemám čo dodať.. Proste choďte do toho...
snáď vám len popriať veľa šťastia.. 
Ale ak je takáto situácia, tak sa vyser na rodinu... ide predsa o Teba a o Tvoje a srdce...
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
-
djxtreme
Light Professional
je to mozno tym ze ich poznas od malicka a pripada i to dost nepredstavitelne ako keby si sa mal bozkavat aj so svojou sestrou co u neho asi nehroziob3l1x napísal:neodsudzujem to ale neviem mne by prislo divne bozkavat sa s vlastnou sesternicou nie to este sex. A no neviem ci je to take ako pisali ti vedci ohladom tych deti ...