Hard situacia dik za radu :)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Betarik
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Hard situacia dik za radu :)

Príspevok od používateľa Betarik »

takze dostal som sa do celku tazkej situacie sam neviem ako dalej tak vam to trocha priblizim jedna sa o jedno dievca nevideli sme sa vyse 10 rokof no teraz sa stretavame tak 5 dni do mesiaca pretoze ona zije na orave ja som martincan ona chodi pracovat do rakuska na 3 tyzdne a 3 tyzdne je doma najvetsi sok je ale to ze je to moja sesternica bohuzial :(((nevideli sme sa vyse 10 rokov ale mame sa strasne radi aspon myslim ze to je z oboch stran cele noci prekecame na skype niekedy to je laska aspon tak to pocitujem ja. ja mam skoro 20 ona 22 je to uz troska na mna moc neviem padli sme si rozumieme si navzajom tak ako nidko iny citame si navzajom myslienky mozno aj preto ze ich mame podobne heh vedel by niekto poradit co robit v takejto situacii dakujem za kazdu radu :oops:
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Neviem ako sa veci majú v pripade rodinných vzťahov, teda narážam na to že deti súrodencov môžu byt postihnuté. Ak sa takéto niečo nestane, tak by som sa nad tým nepozastavoval, ak si rozumiete tak sa nebran pocitom.
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

keby to bolo take lahke ona je katolicka tak ako ja a jej cela rodina neviem ako by to prijali neviem uz ona to povazuje za hriech ale ja nie neviem preco ked sa maju dvaja radi tak ach sam neviem ale dik
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

myslim ze vztah bratranec-sesternica nebude mat degeneracne ucinky..... ak to je fakt v pohode tak chod do toho....
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

keby je to brat a sestra tak to by bolo trošku ine ..........ale bratranec a sesternica si myslim že je niečo ine nevyrastáťe pod jednou strechou svojim spôsobom je to baba ako každa iná iba na papieri ste súrodenci
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

no tak do tohto sa dostat asi nie je sranda a uprimne ti nezavidim a aj ta dost chapem...rozmyslam akurat ci to nie je aj trestne,alebo sa mylim?ci sa to tyka len surodencov?
a to je sesternica z druheho kolena ci? :roll:
debo3000
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa debo3000 »

byt tebou tak by som do toho siel :)
a ku tej trestnosti, trestne je to iba medzi surodencami a medzi sesternicou a bratrancom to iba neni odporucane.
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

dik vsetkym za poznatky ja by som do toho velmi rad siel len neviem ci by ona chcela ale neviem si predstavit keby sa to niekto dozvedel uff ty kks ani neviem do coho som sa to dostal v noci ani nemozem poriadne spavat hehe stale nad tym premyslam ale este raz dik
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Bushido napísal:Neviem ako sa veci majú v pripade rodinných vzťahov, teda narážam na to že deti súrodencov môžu byt postihnuté.
Právne je to určite v úplnom poriadku, takže žiadny strach. Prípadná degenerácia potomstva - tam by som sa predsa len obával (ale tak netreba zrejme ešte potomstvo riešiť). Najväčší problém by som ale videl v rodine. Počítaj s tým, že to neututláte, na druhej strane ste možno vo veku, keď Vás nejaká eliminácia konzervatívnych členov vašej rodiny nemusí až tak trápiť, keďže nevyhnutne nepotrebuješ bývať s nimi.
Tiež sa zamysli, či ti to s tými 3 týždňami čo je pravidelne preč stojí za to.
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Mathews neodpovedal si mi na moj prispevok :roll: ...a este ma zaujima aky ma na to nazor ona
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Mateq napísal:Právne je to určite v úplnom poriadku, takže žiadny strach. Prípadná degenerácia potomstva - tam by som sa predsa len obával (ale tak netreba zrejme ešte potomstvo riešiť). Najväčší problém by som ale videl v rodine. Počítaj s tým, že to neututláte, na druhej strane ste možno vo veku, keď Vás nejaká eliminácia konzervatívnych členov vašej rodiny nemusí až tak trápiť, keďže nevyhnutne nepotrebuješ bývať s nimi.
Tiež sa zamysli, či ti to s tými 3 týždňami čo je pravidelne preč stojí za to.
poviem ti takto aj keby som mohol snou byt jeden den v mesiaci tak by mi to stalo za to pretoze ked sme spolu citim sa uplne inak citim sa ako niekto bez nej je to ufff neviem fakt ako dalej
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Inak, minule som čítal toto: Výsledok vedeckého bádania: 5 sexuálnych mýtov bolo popretých
4. Tabu: Sex s príbuzným

Mýtus: Musíte odolať sexy sesternici, mali by ste mentálne zaostalé deti.

Čo na to vedci: Po tridsiatich rokoch dôkladného bádania vedci prišli na to, že deti narodené po pohlavnom styku sesternice s bratrancom sú rovnako zdravé a šikovné ako tie ostatné.
Tak veľa šťastia :D :wink:
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

djxtreme napísal:Mathews neodpovedal si mi na moj prispevok :roll: ...a este ma zaujima aky ma na to nazor ona
ona taky isty ako ja ale nechceme si este viac ublizit v tom sme sa zhodli tak si musime o tom este raz porozpravat poriadne z oci do oci co vlastne chceme je to sesternica z 1 kolena
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

tak v tom pripade chod do toho a nezaujimaj sa o to co na to budu hovorit ostatni,hlavne ze sa mate radi a to ti zakazat nemoze nik :)
Deco
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deco »

mam znameho ktory chodil so svojou sesternicou. Dlho som ho nevidel,takze neviem ci su este spolu,ale nejaky ten rok spolu vydrzali... Ako niektori ludia mali zo zaciatku blbe poznamky, ale potom ich brali ako normalnych zalubencov :P ...vsetci na to zabudli,ze su rodina
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ja si asi neviem predstaviť, že by som chodil so svojou sesternicou, ale to preto, lebo má asi 26.. :D

Ale ak je takáto situácia, tak sa vyser na rodinu... ide predsa o Teba a o Tvoje a srdce... :) deti mať degenerované nebudeš, ľubite sa.. :) ja viac nemám čo dodať.. Proste choďte do toho... :wink: snáď vám len popriať veľa šťastia.. :wink:
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

neodsudzujem to ale neviem mne by prislo divne bozkavat sa s vlastnou sesternicou nie to este sex. A no neviem ci je to take ako pisali ti vedci ohladom tych deti ...
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Vsak v minulosti boli take zvazky uplne normalne, velmi casto sa brali bratranci a sesternice. Zaujimave, ze sa to casom uplne zmenilo a dnes to kazdemu pripada divne.
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

chod do toho =) ak sa to niekomu nebude pačiť je to ich problem
nebudu to oni pri tebe stať ale ona =)
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ob3l1x napísal:neodsudzujem to ale neviem mne by prislo divne bozkavat sa s vlastnou sesternicou nie to este sex. A no neviem ci je to take ako pisali ti vedci ohladom tych deti ...
je to mozno tym ze ich poznas od malicka a pripada i to dost nepredstavitelne ako keby si sa mal bozkavat aj so svojou sestrou co u neho asi nehrozi :)
Zamknuté