Kokos a co ... Tolko naj kamaratom nevysiel cas a nevideli sme sa uz pol roka. A? Nic ...SmrtiKridlo napísal:Naposledy ked som snou mi bolo slubene ze pojde so mnou von na dalsi den preto som isiel kvoli jej kamaratovi domov.. nieje to ten jej chalan..
od vtedy som ju niekolko krat volal nemala cas... fakt si myslis ze "kedykolvek ty zaluskas" je vhodne? mala cas aj an ostatných a kedo niekom to tvrdim ze je moj najlepsi priatel tak by sa patrilo ked som mu naposledy nieco slubil a potom na nho kaslal...
Mal som pre neho darcek?? Tiez nema cas lebo ma Dieta a Novu robotu. S ostatnymi behava von ... len vie ze so mnou je to vzdy na dlho lebo si mame vzdy co povedat.
Tak som mu doniesol darcek pod barak, zbehla jeho snubenica podakovala a tym to haslo. Videl som sa s nim az minuly tyzden to mi on dal darcek a vsetko ide dalej.
Boze ja neviem ty sa spravas jak keby sa ti vyhybala priatelka alebo zahybala z viacerymi. Sak nie kazdy ma hovno na praci. Nevies preco na teba nema cas. Ale dobre ... Poslal si ju kade lahsie, uvidi sa ci si jej krivdil alebo nie.