(byvala) najlepsia kamaratka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

SmrtiKridlo napísal:Naposledy ked som snou mi bolo slubene ze pojde so mnou von na dalsi den preto som isiel kvoli jej kamaratovi domov.. nieje to ten jej chalan..
od vtedy som ju niekolko krat volal nemala cas... fakt si myslis ze "kedykolvek ty zaluskas" je vhodne? mala cas aj an ostatných a kedo niekom to tvrdim ze je moj najlepsi priatel tak by sa patrilo ked som mu naposledy nieco slubil a potom na nho kaslal...
Kokos a co ... Tolko naj kamaratom nevysiel cas a nevideli sme sa uz pol roka. A? Nic ...
Mal som pre neho darcek?? Tiez nema cas lebo ma Dieta a Novu robotu. S ostatnymi behava von ... len vie ze so mnou je to vzdy na dlho lebo si mame vzdy co povedat.
Tak som mu doniesol darcek pod barak, zbehla jeho snubenica podakovala a tym to haslo. Videl som sa s nim az minuly tyzden to mi on dal darcek a vsetko ide dalej.
Boze ja neviem ty sa spravas jak keby sa ti vyhybala priatelka alebo zahybala z viacerymi. Sak nie kazdy ma hovno na praci. Nevies preco na teba nema cas. Ale dobre ... Poslal si ju kade lahsie, uvidi sa ci si jej krivdil alebo nie.
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

ok vdaka =) vsetkym za nazor prosim o lock =)) nech uz to doapdne ako dopadne =)
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Skorocel »

Tak toto moc nechapem. Ked je to tvoja najlepsia kamoska, tak to znamena, ze ma byt stale s tebou, resp. ma byt s tebou viac ako s ostatnymi?
Chce klud, mozno klud od teba. Ved ked je pravda to co pises, tak si uz naozaj doterny. Ked bude chciet ist s tebou von, tak sa ozve.

Inak... aky je vas vek?
Stanlezz
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stanlezz »

Skorocel napísal:Tak toto moc nechapem. Ked je to tvoja najlepsia kamoska, tak to znamena, ze ma byt stale s tebou, resp. ma byt s tebou viac ako s ostatnymi?
Chce klud, mozno klud od teba. Ved ked je pravda to co pises, tak si uz naozaj doterny. Ked bude chciet ist s tebou von, tak sa ozve.

Inak... aky je vas vek?
lenze to je zakon schvalnosti a este k tomu dievca... na 80% sa neozve ;)
Shark NX napísal: Kokos a co ... Tolko naj kamaratom nevysiel cas a nevideli sme sa uz pol roka. A? Nic ...
tak myslim ze to uz nie su naj kamarati ked ste sa nevideli pol roka... nie? ano...
Napísať odpoveď