// uz som na to prisiel vypnut CopyChat
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
xH4wK
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ano mozes to poslat na lubovolnu postavu, ale len na relame, je tam sice binds to account, ale mozes to lubovolne preposielat, len na napr BB alebo DT...Sheep napísal:Ta hlaska Bind to account znamena ze ten item mozem pouzivat na vsetkych postavach na svojom konte iba sa to neda predat ale mozem si to poslat na alta napr.?
dalej este poznamenam, ze to, ake su tam teraz staty, nemas od zaciatku, takze ak si lvl 1, tak mas adekvatne bonusy a DPS, no proste je to ako dobra modra/fialova vec ku tvojmi levelu, ale dane vlastnosti dosiahne az na lvly 80 tvojej postavy
-
Hotwire
Addict
jednoducho povedane, staty sa prisposobuju lvluAXO napísal:ano mozes to poslat na lubovolnu postavu, ale len na relame, je tam sice binds to account, ale mozes to lubovolne preposielat, len na napr BB alebo DT...
dalej este poznamenam, ze to, ake su tam teraz staty, nemas od zaciatku, takze ak si lvl 1, tak mas adekvatne bonusy a DPS, no proste je to ako dobra modra/fialova vec ku tvojmi levelu, ale dane vlastnosti dosiahne az na lvly 80 tvojej postavy
-
xH4wK
-
xH4wK
Keď si vyberal server, tak som ti napísal TH ako možnosťH@wk napísal:Zrazu ludia pisu ze pod tam a tam ale ked som si vyberal server pred hranim nikto nic:D:D nene ostavam na BB
Ale jednou z tvojich podmienok bola pomerne dobrá CZ / SK komunita.Na TH som akurát ja s kamošmi čo viem (tu, ten SchYzo, čo sem niekedy prispieva a par dalsich hehe.. a ešte hrá nejaka parta, ale tí sú už menej aktívni)
-
Hotwire
Addict
neviem kedy si si vyberal..ale ja tu lanarim ludi na TH uz pekne dlhoH@wk napísal:Zrazu ludia pisu ze pod tam a tam ale ked som si vyberal server pred hranim nikto nic:D:D nene ostavam na BB
-
Wishmaster
Medium Professional
Zdravim. Konecne som si kupil riding 300, samozrejme aj mountika 280% .. a co sa mi nestalo, idem mountntut a hla, disconnect. raz sa to da prezit, ale 5krat za sebou? :-/ Neviete preco to robi, alebo nestretli ste s niecim takym?
Hram na ofiku.
//edit: Problem vyrieseny. Po niekolkych desiatkach disconnectoch, som restartol wow, vymazal cache zo zlozky hry a voala, lietam
)
Hram na ofiku.
//edit: Problem vyrieseny. Po niekolkych desiatkach disconnectoch, som restartol wow, vymazal cache zo zlozky hry a voala, lietam
-
Hotwire
Addict
pochybujem ze niekto s tym ma problem...kazdopadne preco sa pytas nas a nie GM? sak otvor ticket a opytaj sa...myslim ze skor to vyriesi blizz nez my tuWishmaster napísal:Zdravim. Konecne som si kupil riding 300, samozrejme aj mountika 280% .. a co sa mi nestalo, idem mountntut a hla, disconnect. raz sa to da prezit, ale 5krat za sebou? :-/ Neviete preco to robi, alebo nestretli ste s niecim takym?
Hram na ofiku.
-
xH4wK