ja viem,mozno tomu neveris,ale ono to je prave zakon schvalnosti ze prave par otazok sa nenaucis a prave tie dostanes,co sa stalo aj mne na poslednej skuske...ucil som sa to ako magor 5 dni dlho do noci!!! fakt dlho a nevedel som 4 alebo 5 otazok zo 40 a to len preto lebo neboli v skriptach a uz nebol cas na zhananie,tak som to riskol a ked mi to ten profak dal,skoro ma poraziloades napísal:asi tak, osobne som mal tu moznost (a myslim, ze som to sem uz niekedy aj pisal) zistit, ze legendy su blbosti a odvtedy som pred skuskami uplne kludny a slovo nervozita nepoznam: bol som na jednej tazkej skuske, predo mnou islo ludi, vsetkych vyazila na uplne zakladnych veciach. potom som isiel ja (urobil som), vysiel som von a vsetci na mna pozerali ako na magora, ako som bol schopny to urobit. totiz ti, co isli predo mnou ked vychadzali, tak dali zaklad novym legendam slovami "vsetko som vedel, iba tuto drobnost nie a vyhodila ma", pripadne "je to krava, vsetko som jej povedal co chcela a nic".
VS - ucenie na skusky alebo rady skusenych
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ades: ja sa ucim z kliku a embryolu z prednasok,tak si hovorim,ze aspon na E take zaklady staci...lebo po anatke sa mi fakt nechce ucit nejake detaily a este mam taku knihu ze Junquiera,ale z toho sa vraj nikto neuci
inak to s tym ohovaranim profesorov je blbost,ja som si povedala,ze nebudem verit nikomu,lebo vzdy sa niekto najde,koho vyrazia a potom na dotycneho nakyda, co sa len da..tak to bolo snad pred kazdou skuskou a nakoniec som zistila,ze to vobec nie je take hrozne..takze ked uz niekto od zaciatku roka zacne strasit,tak len mavnem rukou
inak to s tym ohovaranim profesorov je blbost,ja som si povedala,ze nebudem verit nikomu,lebo vzdy sa niekto najde,koho vyrazia a potom na dotycneho nakyda, co sa len da..tak to bolo snad pred kazdou skuskou a nakoniec som zistila,ze to vobec nie je take hrozne..takze ked uz niekto od zaciatku roka zacne strasit,tak len mavnem rukou
Načo sa zbytočne učiťja som si kupil toto:
A mám po starostiach. Kamoš je na telefone a mam pokoj 
Kód: Vybrať všetko
http://www.spyshop.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=148&Itemid=107Za tie peniaze mi to nestoji, to sa radsej budem ucitsigma napísal:Načo sa zbytočne učiťja som si kupil toto:A mám po starostiach. Kamoš je na telefone a mam pokojKód: Vybrať všetko
http://www.spyshop.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=148&Itemid=107
-
djxtreme
Light Professional
to taketo nieco existuje???sigma napísal:Načo sa zbytočne učiťja som si kupil toto:A mám po starostiach. Kamoš je na telefone a mam pokojKód: Vybrať všetko
http://www.spyshop.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=148&Itemid=107
Mna zo skusky vyrazil s FXom, tak si hovorim... skusim stastie, vzdy som bol srab na podvody ale toto nebolo fer. (vyhodil ma na zaklade jednej chyby) tak som si pockal kym vzal takych desiatich.. no zhodil som sako, kravatu okuliare, rozstrapatil vlasy.. a siel zas, pisomku som si priniesol v rukave, otocil chrbtom ked som akoze hladal v kopke tu moju.. s arogantnym pristupom a sebavedomim som dostal C. Nepamatal si ma. Ten profak si neznacil tych co vyhodil a nepisal po pisomkovom papieri. Najlepsie na tom je ze som si nic na tej pisomke neupravil. FXmoni19 napísal:inak to s tym ohovaranim profesorov je blbost,ja som si povedala,ze nebudem verit nikomu,lebo vzdy sa niekto najde,koho vyrazia a potom na dotycneho nakyda, co sa len da..tak to bolo snad pred kazdou skuskou a nakoniec som zistila,ze to vobec nie je take hrozne..takze ked uz niekto od zaciatku roka zacne strasit,tak len mavnem rukou
Viac ma vsak tesilo, ze som mal gule spravit to ako to Ccko (ktore som si mimochodom zasluzil).
Takze ja na drby verim.
Este nahodou naladis RockFM a si v tahumoni19 napísal:tak na to by som sa teda nespoliehalavyzera to sice jednoducho,ale problem je nadviazat aj to telefonicke spojenie...hlavne ked si robis pripravu a vyucujuci na teba cely cas pozera..a potom ako mu nadiktujes otazky?
-
twardykamen
Medium Professional
take typy ako si ty by som sfleku pri zisteni podvadzania vyhodil zo skoly...a trebars pri mojom odbore a mojej katedre by si s tym ani neskrtol kedze tam vacsinou mame ustne skusaniesigma napísal:No ja mam na to spoluziaka, taky biflosko, takze sa to da a je to super. Nikto nic nepočuje iba ty.
nemam rad typy co idu len podvodom...
takže dvojkreditove predmety su uplne v pohodke - o nič tu nejde a su iste ačka ak sa splnia iste kritéria, napr. TV - je predpísaný počet 20 bodov, a to treba dosiahnut, alebo dohoda, že sa budu body v letnom semestri nadrabatUjoNecro napísal:Nájde sa tu nejaký študent práva na UMB v BB? Mohol by v krátkosti zhodnotit predmety zimného semestra teda čo sa skúšok týka? Díky moc vopred.
trojkreditové predmety (u mna to boli: filozofia, politologia, latinčina/ - všetky som porobil, latina skúška je písomna a dost naročna - asi preto, že som mal k tomu predmetu od počiatku nejakú takú vnútornú averziu - predsalen mrtvy jazyk učit sa
povinné predmety - najviac som sa bál dejin, kedže je potrebne spraviř zápočet a potom možno ist k ustnej skúške, kto napíše dobre je to formalne a kto tak priemer tak taha otazku a to je už loteria potom, kedže otazok je vela a nie každy všetko vie - ale treba tu asi prečitař a dat do hlavy najviac informacii
teoria štátu a práva - to stači zbuchat prusaka ako písal vigor, my tu musime preštudovař aj ustavne garancie ludskych práv a lexikon ústavneho práva
rímske právo - treba naštudovat na zimny semester presne 297 stran - je to dost a kazda vec može byř predmetom otazky, tuto skúšku mam v pondelok takze snad ju spravim, ale mam tri pokusy takze niet dovodov teraz stresovat, až v nedelu okolo pol noci
Vigor - trafil si, som z Prf v BB
Tááákže ako skúsená vysokoškoláčka:
Je to na tebe, musíš si vypracovať systém, buď budeš sedieť nad knihami celý semester, čo je zbytočné, pokiaľ nemáš počas semestra nejaké písomky alebo sa budeš učiť návalovo, čo je ťažké najmä na psychiku a trpezlivosť, ale ak sa nejaké to kvantum učiva naučíš pred skúškou tesne,tak nezabudneš...
ja osobne preferujem učenie až v skúškovom období, maximálne však jedna skúška týždenne
Je to na tebe, musíš si vypracovať systém, buď budeš sedieť nad knihami celý semester, čo je zbytočné, pokiaľ nemáš počas semestra nejaké písomky alebo sa budeš učiť návalovo, čo je ťažké najmä na psychiku a trpezlivosť, ale ak sa nejaké to kvantum učiva naučíš pred skúškou tesne,tak nezabudneš...
ja osobne preferujem učenie až v skúškovom období, maximálne však jedna skúška týždenne
-
djxtreme
Light Professional
neviem uz sice,kto mi tu na hojku poradil tuto stranku,alebo u koho som ju nasiel,ale mohlo by sa vam to hodit
http://nechodimnaprednasky.sk/post/143/ ... a-skusky-?
http://nechodimnaprednasky.sk/post/143/ ... a-skusky-?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict