Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
pryja
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

aswer napísal:13 ? nemýliš si to s 23? :) http://www.cinemaview.sk/clanok/1171300 ... -number-23
dik, K+
štrkodrv
Amateur
Amateur

???

Príspevok od používateľa štrkodrv »

Hľadám názov seriálu pre deti, stv ho vysielala v 90. rokoch. Pamätám si že išlo o deti z rôznych krajín a spájali sa kvázi videohovormi a boli proti takému zloduchovi čo neznášal deti a ešte si pamätám že jedna hlavná postava sa volala Albert a mal sestru.
Vie niekto názov?
aswer
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aswer »

Mosko napísal:dvaja bratia tancuju brakedance so skupinou a jedneho z bratov zabije druha tanecna skupina pri bitke , brat co zostane sa ide prestahovat ku svojeje tete
tu ho máš :) Stomp the yard
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Ja hľadám názov jedného filmu kde nejaký vrah uviaže žene okolo krku plachtu a vyhodí ju z okna. Ona ostane vysieť obesená vo vzduchu. Z ulice to vydí jej priatel alebo manžel už sa nepamätám a volá na políciu. Policajti mu povedia aby jej zmeral tep či jej bije srdce a on im na to , že ako to má urobiť keď vysí 10 metrov nad zemou.
Mosko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mosko »

dakujem moc aswer
T3RM1X
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa T3RM1X »

Hladam film kde boli dvaja kamarti v kasine a jeden vyhral par milionikov za stvrtak toho druheho a cely film sa hadaju koho by mala byt vyhra..Ak viete povedzte nazov
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudo64 »

Ahoj,

ta ja by som chcel vediet ako sa vola film,ktorý bol nakriteny zevraj podla skutocnej udalosti a islo v nom o to,že nejaka rodinka sa nastahovala do domu,kde sa zacali diat cudne veci,az sa prislo na to ze to ze tam je nejaky demon,ktory si ich vybral,tieto ich problemy trvali niekolko rokov,skusali vsetko mozne,nepomohlo ani to ze sa prestahovali inam,az nakoniec cirkev povolila po nejakych 11 rokoch exorcizmus.Co si pamatam,tak ako prve bolo,ked sa prestahovali do toho noveho domu,ze nemohli zatriet flaky na stene,chlapik chcel robit s kladivom a zrazu ho tam nemal,zenska pocula "z vankusa" hlasy,ten duch na nu volal presnym hlasom ako jej matka a tak sa ten film aj skoncil,po tom asko sa nastahovali inam a mysleli ze maju uz pokoj povedala "ano mami" a zbadala ze to matka neni :smt065 Davali to par rokov dozadu,uz neviem na akom kanali asi o pol druhej v noci /to uz asi moc nepomoze,ze :lol: ? /
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

dudo64 napísal:Ahoj,

ta ja by som chcel vediet ako sa vola film,ktorý bol nakriteny zevraj podla skutocnej udalosti a islo v nom o to,že nejaka rodinka sa nastahovala do domu,kde sa zacali diat cudne veci,az sa prislo na to ze to ze tam je nejaky demon,ktory si ich vybral,tieto ich problemy trvali niekolko rokov,skusali vsetko mozne,nepomohlo ani to ze sa prestahovali inam,az nakoniec cirkev povolila po nejakych 11 rokoch exorcizmus.Co si pamatam,tak ako prve bolo,ked sa prestahovali do toho noveho domu,ze nemohli zatriet flaky na stene,chlapik chcel robit s kladivom a zrazu ho tam nemal,zenska pocula "z vankusa" hlasy,ten duch na nu volal presnym hlasom ako jej matka a tak sa ten film aj skoncil,po tom asko sa nastahovali inam a mysleli ze maju uz pokoj povedala "ano mami" a zbadala ze to matka neni :smt065 Davali to par rokov dozadu,uz neviem na akom kanali asi o pol druhej v noci /to uz asi moc nepomoze,ze :lol: ? /
tipujem to na jeden z amityville hororov
http://www.imdb.com/find?s=all&q=amityville&x=0&y=0
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudo64 »

Nazdar,

dik,ale neni to ani jeden z nich,teda aspon co sa tyka hercov a deja.Tiez to neni ani jeden z poltergeistov :)
santypo
Novice
Novice

Hladam nazov filmu o schizofrenikovi

Príspevok od používateľa santypo »

Cawte rad by som zistil nazov filmu , ktory sa odohrava v hotely. Stavaju sa tam rozne vrazdy a vzdy sa najde po vrazde kluc izby dalsej obete.. alebo tak nejak. Asi 13 klucov ale nie som si isty. Nakoniec sa to rozuzli tak ze sa to vsetko vlastne odohravalo len v mysli schizofrenika , ktory vlastne zabijal svoje dalsie osobnosti.. vopred diki
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Hladam nazov filmu o schizofrenikovi

Príspevok od používateľa axxis »

santypo napísal:Cawte rad by som zistil nazov filmu , ktory sa odohrava v hotely. Stavaju sa tam rozne vrazdy a vzdy sa najde po vrazde kluc izby dalsej obete.. alebo tak nejak. Asi 13 klucov ale nie som si isty. Nakoniec sa to rozuzli tak ze sa to vsetko vlastne odohravalo len v mysli schizofrenika , ktory vlastne zabijal svoje dalsie osobnosti.. vopred diki
Identita
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ja hladam film kde hral jim carrey a mal syna ........ale vždy ho klamal teda slubil mu že pride tam a tam a neprišiel a ked mal narodky mladý tak si prial aby jeho otec už nikdy neklamal a na druhy den nemohol klamať aj ked pisal alebo niečo vždy len pravdu .............
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

Zaxman napísal:ja hladam film kde hral jim carrey a mal syna ........ale vždy ho klamal teda slubil mu že pride tam a tam a neprišiel a ked mal narodky mladý tak si prial aby jeho otec už nikdy neklamal a na druhy den nemohol klamať aj ked pisal alebo niečo vždy len pravdu .............
http://www.csfd.cz/film/11351-liar-liar/
andrejko_svk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa andrejko_svk »

Takze ja hladam film ktory ma dej asi takyto:neviem ci to dobre vysvetlim alebo skusim:takze je jeden chlap zo zenu a ti maju na krku dva naramky ak sa od seba vzdalia 10 metrov tak vybuchnu!!neviem ci je to dostacujuce ale viac neviem dakujem!
kupo
Medium Professional
Medium Professional

andrejko_svk napísal:Takze ja hladam film ktory ma dej asi takyto:neviem ci to dobre vysvetlim alebo skusim:takze je jeden chlap zo zenu a ti maju na krku dva naramky ak sa od seba vzdalia 10 metrov tak vybuchnu!!neviem ci je to dostacujuce ale viac neviem dakujem!
http://www.csfd.cz/film/8929-obojok-deadlock-wedlock/
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Hladam film neviem o onom vela ale je to otom ako mal chalan 18 a jeho dedo 81 a v ejden den oslavovali a zeali si aby si vymenili ulohy a tak sa aj stalo vymenili sa im duse...Neveite ja ksa to vola?
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

hladam film ktory sa odohraval na sidlisku a bol o 2 chlapcoch a ich zivotnom osude. Jeden prepadol gamblingu a druhy bol zavisly na cigaretach. Dalej si nepametam ale bol to slovensky film. dik vopred
R87
Novice
Novice

Hľadám Film neviem ako sa volá.....

Príspevok od používateľa R87 »

Film je o jednom vojakovi ktorý bol na jednej misii myslím že v Mexiku tam si našiel dievča mali spolu dieťa chcel sa stať federalnym policajtom čo sa mu aj podarilo mal problemy z drogami. Išiel do Mexika za svojim dievčaťom ale nevedel že ma s nou dieťa ked sa to dozvedel chcel ju zabiť vo svojom aute ale neurobil to prekazil to jeho kamarát z ktorým tam bol potom odišli z Mexika a neviem presne ale sa mi zda že ukradol odtial Marihuanu alebo nieake drogy a chcel to predat u jedneho znameho prisli k nemu a bola tam jedna skupinka mužov s ktorymi mal preddtým konflikt postrieľal všetkých kym bol v dome ten čo mu mal drogy predať ked vyšiel z domu ten čo mu to mal predať vydel že už odchadzaju a že su postrielany ludia čo tam boli chytil zbran a začal strielať po nich vojaka trafila gulka z časti do hlavy ale žil ale prežival hroznu bolest tak požiadal svojho kamarata čo riadil auto aby ho zastrelil a on to urobil a potom ušiel a isiel za svojou ženou.

Kto vie nazov tohto filmu nech prosím napíše dakujem ten obsah neni uplne kompletny lebo som to vydel asi v auguste 2008 na HBO a už si to presne nepamätam vopred dakujem za nazov toho filmu. =)
kupo
Medium Professional
Medium Professional

R87
Novice
Novice

Príspevok od používateľa R87 »

velmi pekne dakujem =)) :wink: :wink:
Napísať odpoveď