Vzdy robili ucitelia bububu a monitor bol jeden z najlahsich testov co som robil. Inak da sa fajne opisovat kedze vidis len kriziky spoluziakove napriklad Nestresujte sa, bude to v poho
Filipito napísal:zaxman zoberu ma ja ked mam 2 zo spravania ?
No ja som nemal 2, ale jeden typek mal a dostal sa na gympel, to zavisi aj od toho aka je skola resp. riaditelka ako berie vecy, lebo unas na gympel sa hlasili LEN siedmy tak pravdaze ho zobrali...
akoze ked mate stres z takejto voloviny tak co budete robit na statniciach alebo na jednotlivych skuskach,popripade mature(i ked matura je prechod ruzovym sadom)
ako ja ked nenapišem dobre monitor tak sa nedostanem na školu ked nezmaturujem tak sa nedostanem na vysoku školu ked ty nespraviš skušku neprejdeš do dalšieho semestra je to všetko to iste jedna odpoved jedna pisomka a porovnavať tu čo je tažšie a čo nie je smiešne ...........ano tebe sa zda že monitor by si napisal raz dva-------ano teraz ano ale keby si mal 15 tak by si tu tiež teraz pisal niečo ine
mne staci ze napisem monitor nad 90% a ma zoberu na gympel ale mam trochu strach ze to zbabrem (co sa mi vacsinou stava) a budem musiet pisat podobnu hlupost (prijimacky) o dva mesiace
lacijawa:Tak to mas velmi tazke tych 90%, kazda uloha je za 3,33% to znamena, ze mozes mat iba 3 zle.U nas treba mat na gympel nad 85% ,tak dufam ze sa to podari a ked nie tak poslem fotrika do skoly so samopalom a hned sa podari. (vtip)
//Este raz pisem nestresujte sa, lebo to este viac doseriete, prides tam 11 marca a z toho stresu zabudnes ako sa volas
plasmon napísal:lacijawa:Tak to mas velmi tazke tych 90%, kazda uloha je za 3,33% to znamena, ze mozes mat iba 3 zle.U nas treba mat na gympel nad 85% ,tak dufam ze sa to podari a ked nie tak poslem fotrika do skoly so samopalom a hned sa podari. (vtip)
//Este raz pisem nestresujte sa, lebo to este viac doseriete, prides tam 11 marca a z toho stresu zabudnes ako sa volas
NJN
//autoeditácia príspevku ( 19 Jan 2009, 17:57 )
tesim sa ked uz bude po monitore a do skoly budeme chodit len tak aby sme tam boli (niektori tak chodia vzdy )
Heh, mne hustili do hlavy, ze o 2 stupne sa znamka nemoze zhorsit ked chcem ist na gymko. Je to kravina podla mna, ale nejak strasne som sa neucil. Maximalne tak 5 minut cez prestavku. Ale ta chemia aj tak vyzerala 5,3,3,3,1 a vysledna znamka 2. Alebo fyzika bola medzi 2-3 a dala mi 1.
yazoo napísal:Heh, mne hustili do hlavy, ze o 2 stupne sa znamka nemoze zhorsit ked chcem ist na gymko. Je to kravina podla mna, ale nejak strasne som sa neucil. Maximalne tak 5 minut cez prestavku. Ale ta chemia aj tak vyzerala 5,3,3,3,1 a vysledna znamka 2. Alebo fyzika bola medzi 2-3 a dala mi 1.
ucitelia chapu ziakov ze uz sa ucit nebudu a tak im prilepsuju
oto ani nejde ide oto že niektory nato nemaju ale vidia že sa to ten žiak učil .........a da mu 1. aj ked odpoveď bola na 3..............lenže pride na strednu a tma to už take nebude