Mirrors Edge
-
James13579
Star
problem s mirrors edge
nazdar v jednom akte mi uplne spomali beh a nemozem skakat, robi to aj vam? a niekedy mi hra pada. moze to byt vistami? dakujem
Re: problem s mirrors edge
pouzi patchkofish1 napísal:nazdar v jednom akte mi uplne spomali beh a nemozem skakat, robi to aj vam? a niekedy mi hra pada. moze to byt vistami? dakujem
-
James13579
Star
tak mne to zacalo sekat az ked ma zacali nahanat cca 5 chlapici v tom veziaku kde ide hlavna hrdinka pomoct svojej sestre, ktorej zbranou zabili takeho podnikatela...tusim druha misia...ale inak hra sa mi moc paci..dobre je to spravene a od zaciatku to cloveka zaujme a pohlti
ovladanie, coho som sa najvacej obaval pri takejto hre je myslim dobre vyriesene a da sa nan velmi rychlo zvyknut...tot vso..ak to sekanie bolo sposobeny zlym crackom hold si pockam na nejaky opravny...
//autoeditácia príspevku ( 15 Jan 2009, 15:05 )
tak skusal som nainstalovat aj patch 1.01 aj novy crack fix od reloaded ale jedine co sa mi podarilo dostat kusok dalej a potom mi to vzdy sekne ked otvorim take cervene dvere....ked sa nejako preklikam do windowsu tak mi ukazuje ze procak taha na 100% a ramky zeru 1,22GB neni na to nejake medicinka....? dufam ze to nejak daju dokopy
//autoeditácia príspevku ( 15 Jan 2009, 15:05 )
tak skusal som nainstalovat aj patch 1.01 aj novy crack fix od reloaded ale jedine co sa mi podarilo dostat kusok dalej a potom mi to vzdy sekne ked otvorim take cervene dvere....ked sa nejako preklikam do windowsu tak mi ukazuje ze procak taha na 100% a ramky zeru 1,22GB neni na to nejake medicinka....? dufam ze to nejak daju dokopy
-
Thomas1804
Novice