kto mi za to dal K- je dement a nie ja
odblokovanie 3110c
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
odblokovanie 3110c
zdravim da sa tento telefon odblokovat doma ? dik
ja ta mam na saláme : )
-
luto
Darca
Tento ti je na dve veci, ak si si nevsimol po spusteni tam mas vypisane jednotlive telefony a pre pokrocile nastavenie DCT-2, DCT-3,DCT-4 . Vidis tam niekde ochranu BB5? Lebo ja niemazi1962 napísal:Skúsil si to cez WorldUnlock Codes Calculator v4.4? Ak to nepôjde tak už len u operátora na ktorý chceš odblokovať ale mobil servis.
Ludia nebudte naivni, na nete nieje ziadna kalkulacka na BB5 a vyssie, teda aspon taka, ktora zadarmo chrli unlock codes
-
bb5unlock
Light Professional
dobra rada nad zlatomazi1962 napísal:Skúsil si to cez WorldUnlock Codes Calculator v4.4? Ak to nepôjde tak už len u operátora na ktorý chceš odblokovať ale mobil servis.
tymto len docieli toho, ze u operatora mu to neodblokuju (pretoze im po zablokovani nepojde zadat ani spravny kod) a v servise to moze byt drahsie ako by si to dal spravit keby neskusal nahodne kody
PS: Nie nadarmo sa jeden telefon vola 3110 (DCT-2) a 3110 classic (BB5)
-
luto
Darca
presne tak ...tymto len docieli toho, ze u operatora mu to neodblokuju (pretoze im po zablokovani nepojde zadat ani spravny kod) a v servise to moze byt drahsie ako by si to dal spravit keby neskusal nahodne kody
A ak by niekdo stale nevedel o co sa jedna, tak tu su oba tie telefony : http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone1=1862
Hadajte, ktory z nich sa da odblokovat cez free kalkulacky ??