Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
gora133
Novice
Novice

Príspevok od používateľa gora133 »

caute, chcel bi som pocut vas nazor na tento NB a ci sa da kupit nieco lepsie do tej ceny(NB bude prevazne na hry)

http://www.notebookshop.sk/notebooky/to ... 0-13o.html

mam moznost ho kupit za 1550eur.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa yazoo »

V tej cene je to asi najlepsi kus podla mna. Je to aj novinka so slusnou vybavou. Na tvojom mieste by som nevahal.
murcatko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa murcatko »

http://tinyurl.com/noutbuk - potrebujem ho len na surfovanie po nete a mozno aj skola trochu - word atd... nic specialne.. na stahovanie a tak mam pc.
chcem sa len spytat, ci sa oplati za 320 eur a ze ci je dost rychly atd.. ze ci ma nieco dobre, resp. zle, lebo tym cislam a pismenkam tam moc nerozumiem :)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Ako si pisal v druhej teme. Na skolu a net to podla mna bude stacit. Len mozno troska maly displej na moj vkus. Po inych mininotebookoch si nepozeral?
murcatko
Light Expert
Light Expert

hmm

Príspevok od používateľa murcatko »

aj mne sa akurat zdal ten displej maly... ja mam momentalne 20 palcov, a neviem, ci si na 9 zvyknem....
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Tak potom skus pozriet nejaky Asus EEE ak chces teda nieco mensie, alebo nejaky 11-13.3". Zas druha otazka je, ci ta neobmedzuju financie.
tomeksup
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tomeksup »

ahojte chalani potrebujem pre svagra vybrat notebook nasiel som dva a to
http://www.datacom-ke.sk/default.asp?cl ... tiid=25182
http://www.datacom-ke.sk/default.asp?cl ... tiid=25468
prvy je Hp a druhy acer-ale travelmate....
pri tom prvom plus je ta znacka a servis v ke lebo som mal acer aspire a sa mi po 2 rokoch uplne rozpadol..(udajne travelka by mali byt kvalitnejsie) a acer plus ze ma citacku na pcmcia karty ktora sa mu zijde na tv kartu. co uz ma
alebo skuste vybrat nieco ine poziadavka je 17 monitor, 17 bez Dph, hlavne na net, nieco napisat, zahrat sa mozno obcas nic extra. nech je to spolahlivy notas a nech dlho vydrzi lebo nie su zastancom pravidelnych investicii do pc.

vopred dik moc
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Na alze som nasiel nieco taketo do tych 17 000sk. Len neviem, ci je MSI pre teba dobra znacka.

http://www.alza.sk/notebook-msi-ex720x- ... 104490.htm
NZXT
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa NZXT »

Zdravim,

uz dlho citam testy,recenzie atd.....Ale zeby mi nejako pomohli sa rozhodnut, to nie :?

Neviem sa absolutne rozhodnut, co pre mna bude vhodnejsie. Ci klasicky 15.4 " ntb, alebo mensi.

Moje poziadavky - co najvyssia vydrz baterky pri praci = zapnute wifi a net, k tomu hudba (tym myslim 2.5 hod +) a kompaktnost.....Kvoli tomu neviem, ci zobrat napr. asus eee s 10" alebo nejaky klasicky 15.4". Sktarka, neskusal som si este vo vlaku alebo bude otvorit ntb a pisal (ziadny nemam...)

Takze, ak mat asus eee, alebo klasicky 15.4", a skusenosti z cestovanim, budem rad ak mi poradite...

A cena - do 15-16.000 (takze vypadava zlata stredna cesta 13" notebookov, ktore su drahe)

Dakujem :)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Zalezi aj od toho ako casto to chces prenasat.
NZXT
Zablokovaný
Zablokovaný

Dost.......kazdy druhy den..
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

V tom pripade by som si kupil nieco mensie ako 15.4". ;)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

ja s mojim macbookom pro nemam problem moc s prenasanim, neviem, zalezi na cloveku, mne to nie je vela...

ale ked mas hentie poziadavky, tak ber nejaku 13tku... drahe? skusim nieco najst editnem potom
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Tie uz vylucil, pretoze su drahe. Pisal to vo svojom poste. Ja by som potom skusil nieco z mininotebookov. Bud HP mininote (myslim, ze tak sa vola) alebo to EEE.
NZXT
Zablokovaný
Zablokovaný

Uvazujem nad tym. Mate niekto ntb z 10" lcd? A da sa pisat na klavesnici? A net? Prehladne? Zatial som totiz zvyknuty na 22" lcd, tak neviem ako mi to pojde....

No, musim dodat jednu dolezitu spravu - co ma az teraz napadlo :( Budem vyuzivat mobilny net od orange - cez Express datovu kartu - a neviem, ci to bude mozne aj u tych 10" notebookov
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Skus pozriet to nove lenovo s10 :wink:
NZXT
Zablokovaný
Zablokovaný

kukiak napísal:Skus pozriet to nove lenovo s10 :wink:
pozdava sa......ale ani google nepomohol najst ho ku kupe na SR...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

u nas ho mame :wink: ja som pracoval na 8,9" a uplne v pohode som si zvykjol. ked si kolega zvykol na NB100 co ma este mensie tlacitka, tak je to v pohode. vcear som tu s10 drzal a nie je daka micronanomalicka :)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

cawte, priatelka rozmysla nad kupou noveho booku a mame limit 25k +/- 2k. ma to byt pre studentku, na caste prenasanie, s mensim lcd tak okolo 13" a aby bol lahsi. ziadne naroky na grafiku. bude pouzivany na net, filmy, office. pozeral som http://www.alza.sk/SK/toshiba-satellite ... 102762.htm a dost sa mi pozdava. co na to hovorite? alebo mate iny napad?
budem vdacny za vsetky napady.
NZXT
Zablokovaný
Zablokovaný

No, nakoniec som sa rozhodol pre 15,4", nakolko je mi treba trosku vyssi vykon nez tie 10", a s prenasanim az taky problem nemam.

Co by som chcel - cpu asi core 2 duo (pre nizku spotrebu - ak vsak ma iny typ cpu lepsiu spotrebu pri rovnakom vykone, poradte..), dalej nezdielanu grafiku, ram staci 2gb....a na hdd ani nezalezi. Co vsak zalezi, je vydrz baterie - skratka, co najviac. 2 hodiny su malo...

Popr. ak by sa k tomu notebooku dala dokupit aj dalsia bateria z vyssou kapacitou...

Cena - do 15-17.000sk (498 - 564 €) - nemala by vsak tych 17.000 presiahnut...

Dakujem! :)
Napísať odpoveď