Ako si urobit wifi doma
-
Andrejka66
Amateur
Ako si urobit wifi doma
Ahojte, chalani nevedeli by ste mi poradit ako to spravit co na to potrebujem? mam chello a chcela by som si urobit wifi doma. Som absolutny laik, bola by som rada keby ste mi povedali co presne potrebuje. Vdaka . Adka
-
Andrejka66
Amateur
alebo si daj nieco taketo ako mam ja
http://black1.szm.sk/wifi01.JPG , inac budes potrebovat router do ktoreho si privedies signal a potom ho rozosles bud po LAN alebo WIFI
polopate aby si tomu pochopil
potom uz len kupit hardware pre PC ktore chces napojit neake AP alebo karty...., na www.google.sk je toho dost precitaj si neake recenzie
black1 napísal:alebo si daj nieco taketo ako mam jahttp://black1.szm.sk/wifi01.JPG , inac budes potrebovat router do ktoreho si privedies signal a potom ho rozosles bud po LAN alebo WIFI
polopate aby si tomu pochopil
potom uz len kupit hardware pre PC ktore chces napojit neake AP alebo karty...., na www.google.sk je toho dost precitaj si neake recenzie
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Na zrealizovanie wifi siete doma, budes potrebovat:
1 x wifi router
1 x wifi USB alebo PCI kartu do stoloveho PC ak aj ten chces riesit cez wifi, ak nie tak potom kablom.
1 x pevne nervy
Dalej k tomu chellu, niesom si isty, ale neviem ci to nemali riesene cez MAC adresu danej sietovku na PC, teda bude treba ten chello internet preregistrovat na MAC adresu toho routra.
1 x wifi router
1 x wifi USB alebo PCI kartu do stoloveho PC ak aj ten chces riesit cez wifi, ak nie tak potom kablom.
1 x pevne nervy
Dalej k tomu chellu, niesom si isty, ale neviem ci to nemali riesene cez MAC adresu danej sietovku na PC, teda bude treba ten chello internet preregistrovat na MAC adresu toho routra.
do routra sa da nastavit aby vysielal mac adresu sietovej karty co je v pcDon_Pipino napísal:Na zrealizovanie wifi siete doma, budes potrebovat:
1 x wifi router
1 x pevne nervy![]()
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa: