Ako si urobit wifi doma

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Andrejka66
Amateur
Amateur

Ako si urobit wifi doma

Príspevok od používateľa Andrejka66 »

Ahojte, chalani nevedeli by ste mi poradit ako to spravit co na to potrebujem? mam chello a chcela by som si urobit wifi doma. Som absolutny laik, bola by som rada keby ste mi povedali co presne potrebuje. Vdaka . Adka
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

no potrebujes na to wifi router a wifi karty do pc respektive usb wifi adaptery

//ked si az uplny laik, najdi si niekoho kto ti s tym pomoze
Andrejka66
Amateur
Amateur

Mohol by si mi poradit nejaky strucny postu keby som kupila ten router mam doma stolovy PC a kupila som PDA s wifi, s bratom by sme to hadam zvladli. Myslis ze by nebol problem s chellom zistia to, treba to nahlasit? Diki Ada
black1
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa black1 »

alebo si daj nieco taketo ako mam ja :D http://black1.szm.sk/wifi01.JPG , inac budes potrebovat router do ktoreho si privedies signal a potom ho rozosles bud po LAN alebo WIFI :) polopate aby si tomu pochopil :) potom uz len kupit hardware pre PC ktore chces napojit neake AP alebo karty...., na www.google.sk je toho dost precitaj si neake recenzie
jimmy_xp
King
King

black1 napísal:alebo si daj nieco taketo ako mam ja :D http://black1.szm.sk/wifi01.JPG , inac budes potrebovat router do ktoreho si privedies signal a potom ho rozosles bud po LAN alebo WIFI :) polopate aby si tomu pochopil :) potom uz len kupit hardware pre PC ktore chces napojit neake AP alebo karty...., na www.google.sk je toho dost precitaj si neake recenzie
:D tie anteny nemaju chybu, su na vsetky svetove strany :D

:arrow: Andrejka -> tak napr takyto router by ti trebalo http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=9836995 , a co sa tyka toho ci na to pridu, tak to pochybujem a k tomu aj tak nerobis nic nelegalne, nainstalovat si wifi router preto aby si mala pristup z viacerych zariadeni doma nie je trestne ani nezakonne pokial dobre viem
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Na zrealizovanie wifi siete doma, budes potrebovat:

1 x wifi router
1 x wifi USB alebo PCI kartu do stoloveho PC ak aj ten chces riesit cez wifi, ak nie tak potom kablom.
1 x pevne nervy :lol:

Dalej k tomu chellu, niesom si isty, ale neviem ci to nemali riesene cez MAC adresu danej sietovku na PC, teda bude treba ten chello internet preregistrovat na MAC adresu toho routra.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

tato hracka by ti mohla stacit, ma aj lan a usb wifi adapter... :)
jimmy_xp
King
King

Don_Pipino napísal:Na zrealizovanie wifi siete doma, budes potrebovat:

1 x wifi router
1 x wifi USB alebo PCI kartu do stoloveho PC ak aj ten chces riesit cez wifi, ak nie tak potom kablom.
1 x pevne nervy :lol:

Dalej k tomu chellu, niesom si isty, ale neviem ci to nemali riesene cez MAC adresu danej sietovku na PC, teda bude treba ten chello internet preregistrovat na MAC adresu toho routra.
do routra sa da nastavit aby vysielal mac adresu sietovej karty co je v pc
Andrejka66
Amateur
Amateur

diki moc
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

jimmy_xp napísal:do routra sa da nastavit aby vysielal mac adresu sietovej karty co je v pc
To ano, ale obavam sa, ze to nieje pravidlo.
Napísať odpoveď