BTW: Blazer, ak tam mám pravopisnú chybu tak ma oprav
CS 1.6 Server hojko.com
-
Mad Dad
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
NO neviem či bohužial alebo nie, ale pridávam sa ku PAINOVY, či už sa mýlim alebo nie, nemám proti m.R.x. nič, sledoval som ho tiež zopár krát a nič nečisté som nevidel
ako nemám nič proti žiadnej strane rozhodnutia, ale stále som v presvedšení že nemá nič, a ten steam je dosť istý, jeden hráč tam tiež bol so steamom a dával "neludské" fraggy... Fakt nič na obe Strany
m.R.x, ohanas sa tu steamom, pritom na nom nehras (ja viem, VAC2 je svina
). Dalej, chces byt ako PG, ale pri tom hras CS for fun. Nezda sa ti, ze si trochu protirecis ?
Mad Dad: To, ze ma hrac Steam, uz dnes nic neznamena, a to, ze sa s tym niekto vychvaluje, tak to je ubohe noobstvo, pretoze dnes uz ma steam kazda lamka.
PAIN a Mad Dad: Chalani, vam sa nikdy nestalo, ze ste si pomysleli, ze mRx vzdy dokonale vie kde kto je, vie kde je hrac zakempeny. Nezdalo sa vam, ze mRx ma az neuveritelny aim, ked daval hlavy z 50m (sak jasne, ked mal no recoil). Na vlastne oci som videl, ako sa mRx sam flahsne, ma pred ksichtom mlieko jak materinske, ale to mu nebrani strielat po superoch (sak jasne, ked mal no flash).
A mRx, ja mam tiez 16bit, ale nedavam na inferne z hora zo stredu hlavy hracom cez stenu v smoku, v ktorom ich absolutne nie je vidiet
A posledna vec. Blazer ma pripravenu tajnu zbran, ktora vas nakoniec aj tak presvedci o tom, ze mRx je zabanovany pravom
Mad Dad: To, ze ma hrac Steam, uz dnes nic neznamena, a to, ze sa s tym niekto vychvaluje, tak to je ubohe noobstvo, pretoze dnes uz ma steam kazda lamka.
PAIN a Mad Dad: Chalani, vam sa nikdy nestalo, ze ste si pomysleli, ze mRx vzdy dokonale vie kde kto je, vie kde je hrac zakempeny. Nezdalo sa vam, ze mRx ma az neuveritelny aim, ked daval hlavy z 50m (sak jasne, ked mal no recoil). Na vlastne oci som videl, ako sa mRx sam flahsne, ma pred ksichtom mlieko jak materinske, ale to mu nebrani strielat po superoch (sak jasne, ked mal no flash).
A mRx, ja mam tiez 16bit, ale nedavam na inferne z hora zo stredu hlavy hracom cez stenu v smoku, v ktorom ich absolutne nie je vidiet
A posledna vec. Blazer ma pripravenu tajnu zbran, ktora vas nakoniec aj tak presvedci o tom, ze mRx je zabanovany pravom
to ze davam s 50 m halvy to je uz fakt len aim a trening a skill
dalej pokracujem ... ano hram for fun s pro hranim som prestal.. ako ste si mohly vsimnut ... tak steam ucet som daroval bratrancovy ... a hraval som len na hojkovy aj to len preto lebo nakazznicek ma zavolal inac by som csko uz nezacal hrat znova co by som mozno lutoval .. hravam s nim totiz v herni v banskej bystrici a vraj som vam to mal prist sem ukazat ako sa to hra
a ide mi hlavne o to ... aby som neodchadzal ako cheater ale ako normalny hrac mad a pain diky ze ste si ma zastaly to si cennim ... i tak uz unban nedostanem ale ked si poridim dinakimu vratim sa
to je asi vsetko ak ma este daco napadne tak to napisem .... popripade mozte okomentovat a vyjadrim sa znova
PS: drago kludne pot na steam ... a rozdupem ta tam ... tak ako na ns servery ... vac 2 nieje vobec svina je to super vecicka ... a
PS2: drago a ty si uz paranoidny ze vraj aj no flash
PS3: to ze mam steam to vobec nema nic spolocne s vychvalovanim ... to si si zasa len ty vymyslel nie .. to som napisal rpe to ze hraci co hraju na hojkovy mozno polka z nich ma steam lenze zo steamom sa na hojka neda napojit petoze tam je stary protocol 47 a ak ma dakedy dakto chce zavolat na fun mix tg ... tak ak chcete tu je moj email na steam nick si casto menim ... EMAIL: [email protected] to je vsetko rpeco som to napisal .. a vychvalovat sa vecou ktora stoji 247 korun ? ... to co by bola za ubohost takou lacnou vecickou sa vychvalovat ...
-
PepoJr.
Medium Star
ja sa pridam taktiez k painovi a mad dadovi....najma po tom TG u paina som si nejako utvrdil v hlave ze m.r.x asi nie je cheater...dovod...islo mu to tak dobre preto, ze fungovalo ventrilo, a ja (ako vzdy) som zomrel prvy a nahlasil som vase pozicie..a on len prisiel a vyvrazdil vas.....ohladne radaru...aj mne sa niekedy (ak som 100% sustredeny) podari pozretim na radar zistit kde sa nachadza super...ako napisal mrx bud tym ze zabiju mojho alebo podla rozlozenia hracov..... o flashy....nezazil som na vlastne skusenosti ze by mi dal hedu cez smoke....ale ak je to nejako dokazane tak nemam slov
na druhej strane ani ja som nebol rad ked ma stale zabijal...ale povedal som si co narobim...hodim si pod nohy HE?...nie...a tak som hral dalej...
a treba ale zasa zo strany adminov uznat ze je to strasne na rozhodnutie....a my hraci sa mozme rozculovat kolko chceme...oni su admini a oni nato maju pravo...ak teda rozhodnu ze je cheater nikto okrem nich s tym nic nenarobi
zhrnutie tohoto....som za mrx-om(aj ked ho tu uz neuvidim- jedine ze si zozenie naozaj tu dynamicu)

na druhej strane ani ja som nebol rad ked ma stale zabijal...ale povedal som si co narobim...hodim si pod nohy HE?...nie...a tak som hral dalej...
a treba ale zasa zo strany adminov uznat ze je to strasne na rozhodnutie....a my hraci sa mozme rozculovat kolko chceme...oni su admini a oni nato maju pravo...ak teda rozhodnu ze je cheater nikto okrem nich s tym nic nenarobi
zhrnutie tohoto....som za mrx-om(aj ked ho tu uz neuvidim- jedine ze si zozenie naozaj tu dynamicu)
-
lekoklatik
VIP
Tak ale prrr páni.
Už len nápad, Dynamická IP a znovu ukázanie sa na hojkovi, mu vyšliape cestu nenávideného hráča. Ak skutočne na server príde, možno aj s iným nickom, ale po čase sa zasití kto to je (to sa zsití vždy), tak u mňa skončil nadobro. m.R.x. nech ťa ani len nenapadne prísť druhý krát. Bol by si len nerád...
Už to neriešte. omfg...
Sám si m.R.x. povedal Že je t to u prdele tak nepíš...
Napíš mi na ICQ keď sa potrebuješ zveriť.
Už len nápad, Dynamická IP a znovu ukázanie sa na hojkovi, mu vyšliape cestu nenávideného hráča. Ak skutočne na server príde, možno aj s iným nickom, ale po čase sa zasití kto to je (to sa zsití vždy), tak u mňa skončil nadobro. m.R.x. nech ťa ani len nenapadne prísť druhý krát. Bol by si len nerád...
Už to neriešte. omfg...
Sám si m.R.x. povedal Že je t to u prdele tak nepíš...
Napíš mi na ICQ keď sa potrebuješ zveriť.
mRx, cize vlastne na vsetkych serveroch, vratane u2, fakahedy, e-sports a pod. su len admini debili lebo ani jeden z nich nepochopil tvoj "nadmerny" skill. Ano, rok si cheatoval, si lejm, tym to hasne. Ty si stale vede begrip ? Preco si sa ma potom pytal ako nanho ?
Dalej, ak ti tvoje IQ nestaci na to, ze blazerova veta "flashnuty dava s awp hlavy" bola obrazne, tak no comment. Tu nejde o jeden moment. Tu ide o to, ze ty ani nevies, ze by si mal byt flashnuty, lietaju ti tam pod nohy FB, ale sak co, preco by som nemohol veselo nadalej strielat do superov.
Serverov je vela (sice neviem ziadnom kde by si nemal BAN), tak sa chod realizovat inde. A ak si das dynamiku, len kvoli BANom za cheating, potom navstiv psychiatra. Kazdopadne na hojko uz sa nevracaj, radsej sa vrat na prvy stupen ZS kde si budes osvojovat zaklady gramatiky.
//edit: fruxo by ta rozdupal aj bez steamu a bez cheatov
Dalej, ak ti tvoje IQ nestaci na to, ze blazerova veta "flashnuty dava s awp hlavy" bola obrazne, tak no comment. Tu nejde o jeden moment. Tu ide o to, ze ty ani nevies, ze by si mal byt flashnuty, lietaju ti tam pod nohy FB, ale sak co, preco by som nemohol veselo nadalej strielat do superov.
Serverov je vela (sice neviem ziadnom kde by si nemal BAN), tak sa chod realizovat inde. A ak si das dynamiku, len kvoli BANom za cheating, potom navstiv psychiatra. Kazdopadne na hojko uz sa nevracaj, radsej sa vrat na prvy stupen ZS kde si budes osvojovat zaklady gramatiky.
//edit: fruxo by ta rozdupal aj bez steamu a bez cheatov
-
blazer
Professional
Mohol si ju hodit do prilohy, nech skusime co to je zac a vyjadrime sa. Taktiez by si ulahcil hojkovi hladanie tej mapyM@rt1n napísal:fy_housesmoj navrh pred riesenim mRx-a nemozete ju dat na server ?
PAIN: je velmi velmi vela lepsich hracov ako ja a nemaju ban, v tom to nebude
- Prílohy
-
- fy_houses.zip
- (341.42 KiB) 34 stiahnutí
-
GIGABYTE
King
Tak po prvé, pokial viem tak VAC2 v dnešnej dobe nieje problém obísť
Po druhé, dávaš zaujímavé veci, nevravím, že si cheater, ale je to pravdepodobné
Po tretie, vravíš tu stále niečo o "dinamike" (dynamike), myslíš si, že stým je problém ? Ban dostať na IP nemusíš, ale ver tomu po blazerovom zakročení sa na servy radšej neukážeš
Za štvrté, o tvojej gramatiky nehovorím, ak niekto dokáže napísať "speť" tak to je už aj na mňa moc..
Po druhé, dávaš zaujímavé veci, nevravím, že si cheater, ale je to pravdepodobné
Po tretie, vravíš tu stále niečo o "dinamike" (dynamike), myslíš si, že stým je problém ? Ban dostať na IP nemusíš, ale ver tomu po blazerovom zakročení sa na servy radšej neukážeš
Za štvrté, o tvojej gramatiky nehovorím, ak niekto dokáže napísať "speť" tak to je už aj na mňa moc..
1. niesom cheater takze vac2 nemusim obchadzat
2. luck/skill/brain
3. nevravim tu stale nieco o tom .. len ez ak sa mi raz podari zohant dinamicku IP ... tak sa mzono na 5 % vratim
4. gramatiku ignorujem niesom v skole vela ludi ma za to buzeruej a je mi to u prdele ... i tak mavam s diktatov petki ...
2. luck/skill/brain
3. nevravim tu stale nieco o tom .. len ez ak sa mi raz podari zohant dinamicku IP ... tak sa mzono na 5 % vratim
4. gramatiku ignorujem niesom v skole vela ludi ma za to buzeruej a je mi to u prdele ... i tak mavam s diktatov petki ...
Je v pravidlach zakotvene aj pouzivanie Ventrila?
Totiz hrac 400 kg si ide na d2, namieri za behu na krabicu a zabije tam cupiaceho supera. Hned sme ho obvinili z WH, ale priznal sa, ze je so SanteRom a Hitmankom na VT, ktori mu urcite hovorili, co a ako, ked boli mrtvi. 400 kg hral naozaj dobre, ale takyto sposob vyuzivania VT je voci ostatnym nefer.
Dalo by sa VT zakotvit pisomne do pravidiel zobrazovanych po napojeni na server?
Druha vec, ktora ma trapi, su nicky.
Nikdy som sa neopicil po ostatnych, nemenil som si nick na nick niekoho ineho s tym, ze som si pridal medzeru alebo akykolvek malo viditelny znak. Dnes to Mixal_Pd urobil, premenoval sa na {HATW} Mastros a cely cas ma to tu serie. Beha za mnou ako stoparsky pes, blokuje ma a do chatu pise to iste, co ja - spamuje.
Da sa aj proti tymto pripadom zakrocit aspon kickom alebo BANom na par minut?
Nejde mi ani tak o ten skomoleny clantag, ale o to, ze nehanebne skopiroval moj vlastny, originalny nick, ktory ani na Pokeci nik so mnou nezdiela, comu som len rad.
Tretia a posledna vec:
Da sa No Sky povazovat za cheat?
Je to funkcia, pri ktorej je modra alebo akakolvek ina farba oblohy nahradena ciernou farbou.
Totiz hrac 400 kg si ide na d2, namieri za behu na krabicu a zabije tam cupiaceho supera. Hned sme ho obvinili z WH, ale priznal sa, ze je so SanteRom a Hitmankom na VT, ktori mu urcite hovorili, co a ako, ked boli mrtvi. 400 kg hral naozaj dobre, ale takyto sposob vyuzivania VT je voci ostatnym nefer.
Dalo by sa VT zakotvit pisomne do pravidiel zobrazovanych po napojeni na server?
Druha vec, ktora ma trapi, su nicky.
Nikdy som sa neopicil po ostatnych, nemenil som si nick na nick niekoho ineho s tym, ze som si pridal medzeru alebo akykolvek malo viditelny znak. Dnes to Mixal_Pd urobil, premenoval sa na {HATW} Mastros a cely cas ma to tu serie. Beha za mnou ako stoparsky pes, blokuje ma a do chatu pise to iste, co ja - spamuje.
Da sa aj proti tymto pripadom zakrocit aspon kickom alebo BANom na par minut?
Nejde mi ani tak o ten skomoleny clantag, ale o to, ze nehanebne skopiroval moj vlastny, originalny nick, ktory ani na Pokeci nik so mnou nezdiela, comu som len rad.
Tretia a posledna vec:
Da sa No Sky povazovat za cheat?
Je to funkcia, pri ktorej je modra alebo akakolvek ina farba oblohy nahradena ciernou farbou.
-
Mad Dad
Medium Star
Mastos, Ten Mixal_Pd, je dosť čudný človek, stále tam vypisoval nejaké sprostosti keď si odišiel, potom jeho najčastejšia otázka že kto je admin, už ma to tak sralo, že som napísal že ja som, on že mám mať ban? kukám na neho že o čom? potom nejakú blbosť na tvoju adresu stále písal že neviem čo dlhšie ako ty a že či za to má mať ban, samozrejme vo mne bojová krv už tak som mu napísal že za to určite nie, ale za jeho debilizmus aspoň na rok
Samozrejme potom Sa premenoval, a zase tie isté blbosti začal hýbať proste jak úplný (nechcem byť neslušný,domyslite si moje pomenovanie)...To isté s tým blokovaním aj mne, a aj chodením za mnou, jedno štastie že CT hráči boli tentokrát mimoriadne presný, a vždy keď som vybehol spoza rohu aj s ním v závese tak odstránili ho čo som len rád
a Ten nápad s týmy nicknames sa mi tiež páči, bo raz som sa aj ja dopočul že niekto zaužíval môj nick bez povolenia, sú tam samozrejme aj hráči čo povedia niekomu nech hrá pod ich nickom, nebudem konkrétne menovať, dotyčný vie... ale pokial to je bez toho povolenia tak by za to mal byť nejaký trest, pochopím keď si niekto dá zo srandy ten nick ako napríklad ja si zvyknem keď dojde lekoklatik alebo drago na server
my sa chápeme, ale s takým prístupom ako mal ten hráč, to teda nie
ešte k tomu speaku čo si spomínal toho 400kg, No, nevidím na tom nič zlé keď to má, respektíve majú, možno to berieš ako nevýhodu, ale zober si že to môžeš spraviť aj ty
Ja tiež keď som hral a bratranec hral so mnou na hojkovy, on hral na notebooku(sedel za mnou bol CT) ja som bol za PC a za T a to isté, tiež mi vravel čo a jako i keď som ho o to nežiadal
To že si radia je buď ukážka že nevedia sami za seba, alebo skvelá forma hry, nič viac k tomu...
ešte k tomu speaku čo si spomínal toho 400kg, No, nevidím na tom nič zlé keď to má, respektíve majú, možno to berieš ako nevýhodu, ale zober si že to môžeš spraviť aj ty
osobne nehravam CS uz dlhe roky ale ked sa nudim citam si tuto temu a chcel by som k Mastrosovi povedat ze VT by podla mna zakazane nemalo byt(aj ked tu nehravam) pretoze je to len forma hry akou hraju, sice ja by som dal to VT akoze CT-cka do jednej miestonsti na VT a T-cka do druhej, ale ked im to tak vyhovuje nevidim problem, napriklad ja hravam wow, sme na jednom servery s kamosmi a niektori su hordaci(nieco ako T) a niektori alici(nieco ako CT) a ked sa spolu stretneme v battlegrounde(nieco ako ked si vy vytvorite mapu v CSku akurat ze tam je CTF mod, Master on the hill mod, Hold control mod a potom take zlozene mody z viacerych) no a my sme spolu na VT a my si v pohode navzajom hovorime kde prave ideme, co prave robime a oni nam tiez, tiez by sa druha strana mohla citit znevyhodnena pretoze ich vzdy odhalime kam idu ale zakazat to... to je podla mna blbost, je to iba forma hry alebo styl hry
thats all