Prvy ?...no povedzme, ze bol na tabore, ale s tou babou by som to uz neskusal... ....No teraz to mam ine mam priatelku a s nou som mal prvy skutocny bozk..a som som s nou uz rok aj daco a zdokonalujem sa v tom stale
Inac by sa mohla tema rozsirit o poznanie, ze pre kolkych ste boli vy prvym... Ja viem o troch, mozno ich je viac, ale pochybujem ze tam moja vie ze som bol jej prvy
inak preco mam taky feeling z poslednych 2 stran ze tato tema sa zvrhla skor na vyplkavanie sa a nie je uz o zazitkoch pred,pocas a po prvom bozku?
ja kukam ze tu nemam ziadny post, takze napisem asi tolko ze 1x francuzak bol s babou ktoru som mal velmi rad, ja som mal 16, ona 15 - bolo to v Brne na invexe, sedeli sme na obrovskom kvetinaci a rozpravali sa a skor ako som si stihol vsimnut uz som bol v kvetinaci,ona na mne a bolo
Maki napísal:inak preco mam taky feeling z poslednych 2 stran ze tato tema sa zvrhla skor na vyplkavanie sa a nie je uz o zazitkoch pred,pocas a po prvom bozku?
ja kukam ze tu nemam ziadny post, takze napisem asi tolko ze 1x francuzak bol s babou ktoru som mal velmi rad, ja som mal 16, ona 15 - bolo to v Brne na invexe, sedeli sme na obrovskom kvetinaci a rozpravali sa a skor ako som si stihol vsimnut uz som bol v kvetinaci,ona na mne a bolo
hmmm,tak bolo too jedného krásneho večera ...mal som 15 ...bolo to také rýchle,žee kecáme a zrazu ani som si neuvedomil a už bola na mne ...jako od začiatku nič moc z mojej strany ale teraz je to už samozrejmosť...
asi mesiac po 14ke ? a bolo to pekne teraz je to uz bezna vec ale malicka zasada alebo vec ktoru momentalne robim alebo som robil (trebalo by to zmenit ) je ze prvu pusu my vzdy da dievca zatial sa mi to dari
neviem preco,ale fakt si na moj prvy bozk nepamatam...ale teraz ma napadlo,ze asi viem ...teda ak sa rata aj v utlom detstve...mohol som mat asi 5 rokov a bozkaval som spoluziacky,tajne ...uz vtedy som vedel co je dobre