Nespustí počítač do Winu - Pokazená Grafika ?
Nespustí počítač do Winu - Pokazená Grafika ?
Zdravím,
Mám nasledovný problém, asi po štyroch rokoch som otvoril skriňu PC, a bola úplne strašne zanesená, prach atď.
Tak som sa rozhodol že ju trochu vyčistím (robil som to 1 krát), keďže sa už nedalo vydržať ako PC hučalo, takže som čistil najviac ventilátory.
Povysával a tak.
A teraz keď zapnem PC, tak normálne okno či chcem ísť do Biosu, dá že windows ist loading (XP), tú čiernu obrazovku, kde je logo XP.
A keď má dať už windows, plochu, koniec čierna obrazovka, ale PC hučí, a ide ďalej žiadny reštart ani nič.
Do safe modu ide sa dostať normálne.
Kde je problém? Tipujem asi niekde v grafike (GF MX 4 - aktív chladenie), ten ventilátor som čistil najdlhšie.
Ďakujem za rady.
Mám nasledovný problém, asi po štyroch rokoch som otvoril skriňu PC, a bola úplne strašne zanesená, prach atď.
Tak som sa rozhodol že ju trochu vyčistím (robil som to 1 krát), keďže sa už nedalo vydržať ako PC hučalo, takže som čistil najviac ventilátory.
Povysával a tak.
A teraz keď zapnem PC, tak normálne okno či chcem ísť do Biosu, dá že windows ist loading (XP), tú čiernu obrazovku, kde je logo XP.
A keď má dať už windows, plochu, koniec čierna obrazovka, ale PC hučí, a ide ďalej žiadny reštart ani nič.
Do safe modu ide sa dostať normálne.
Kde je problém? Tipujem asi niekde v grafike (GF MX 4 - aktív chladenie), ten ventilátor som čistil najdlhšie.
Ďakujem za rady.
heh uz davno som sa tak nezasmial-=wolf=- napísal:CHYBANikdy nevysavat PC, mozes uchytit male tranzistory alebo inu cast zakladne dosky popripade okoliteho HW, na taketo ucely sa skor pouziva fen, je mozne ze si teda nieco "vcucol"
Robim s PC uz 15 rokov a taky vtip som este nepocul
S vysavacom pokial mechanicky "neodlomis suciastku" nemozes MB nijak uskodit. (Samozrejme ak tam nieje vyrobna chyba)
Ci vysavas,alebo vyfukujes-nemas to jedno?S vysavacom suciastku vysajes a s kompresorom odfuknes...Korektne napajkovane suciastky nemas sancu povysavat,odfuknut-samozrejme ak nepouzivas turbinu
.Skor by som si daval bacha na tociace sa ventilatory pri tychto cinnostiach-indukuje sa tam striedave napetie,co moze poskodit dosku..
to nebude sucistkami ked mu ideobraz a do safe modu sa dostane normlane tak ten komp je okejj tam bude inde problem..a ete tak doplnim pri vysavani kompov je vysoke nebezpecie prenosu statickej elktriny hlavne doska moze byt ennavrtane poskodena ta je na to najnachylnejsia..no a teraz k porblemu...skus v biose si pozriet nastavienia tej grafiky popripade cely system hod na default a skus tak mne to tiez robilo...
-
Marko5211
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja vysavam pc odkedy s nimi robim...a este som vzivote nic neodlomil ani nic...a sry ale ak sa ti chce vksue kupovat stlaceny vzduch(co je podla mna zbytocnost) tak si niekoho zaplat co ti to bude robit a nehuc tu...sak to je uplne normalne btw ked uz sme pri tom prani ako nevidim dovod preco by aj cely komp(samozrejme okrem mechanickych casti)nemohol byt vo vode ked nieje pod napetim...jedine zdroj by tam mohol robit hluposti lebo v niektorych zdrojoch su zle lakovane cesty ale nicomuinemu by to bohvieako vadit nemalo...ak sa riadne vysusi tak nieje problem:-D
a ja robim s pc cca 5 rokov a 2krat som uz videl ako vysavac nieco zobral z doskymarcelxx napísal:heh uz davno som sa tak nezasmial
Robim s PC uz 15 rokov a taky vtip som este nepocul
S vysavacom pokial mechanicky "neodlomis suciastku" nemozes MB nijak uskodit. (Samozrejme ak tam nieje vyrobna chyba)