Dan Brown - Da Vinciho kod, Anjeli a demoni, Bod klamu ....

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ako sa dívate na fakty v dielach D. Browna?

Sú zakompované veľmi dobre a verím že to tak môže byť
43
28%
Sú zakompované veľmi dobre, ale je to vymysel
22
14%
Dačo je na tom pravdy a dačo nie
51
34%
Tie fakty nie su faktami ale paci sa mi to
17
11%
Je to úplná blbosť
19
13%

Celkom hlasov: 152

turban
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa turban »

ja verim v antihmotu, jezisa aj mimozemstanov. davinciho kod je zaujimava kniha a dobre sa cita. suhlasim ze niektore udalosti mozu byt pravdive, ale ako celok je to vymyslene tak aby sa to dobre predavalo, nic viac
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

to ikovan: ja len ze antohmota existuje aj na zemi... len ma velmi kratku dobu zivota, pretoze hned nihiluje. takze aj ked vytvoria vedci antihmotu, tak potrebuju obrovske mnozstvo energie na jej udrzanie...
constantine
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa constantine »

podla mna je to zaujimava kniha poukazuje na mnohe fakty aj fikcie tej doby a dozvedame sa mnozztvo poznatkov a mimochodom verim na antihmotu
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Je o tom aj daco natocene. Su tieto rls:
Cracking.The.Da.Vinci.Code.2004.STV.PROPER.DVDrip.Xvid-F1nd
Cracking.the.Da.Vinci.Code.2004.DVDRip.DivX.AC3-MaskX
Cracking.The.Da.Vinci.Code.2004.DVDivX.AC3-TG

http://imdb.com/title/tt0439219/
Fikacu
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fikacu »

Sú tisíce kníh ktoré uvádzajú tieto fakty už niekoľko storočí, ale až Brown ich pospájal tak šikovne, že výsledný obraz je vážne ohromujúci. Nedaá sa tomu neuveriť.

PS:Milé fórum. Nemá niekto niekde foto poslednej večere od Da vinciho v kvalitnom rozlíšení?
Pauliess
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pauliess »

Práve som začal čítať Da Vinciho kód tak sem potom hodím môj názor na toto dielo. :wink:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

No pekne...
Autor Da Vinciho kódu pôjde pred súd

Dan Brown, autor svetového bestselleru Da Vinciho kód, bude musieť čeliť multimiliónovej žalobe. Autora obviňujú z toho, že jeho kontroverzný príbeh je plagiátom 24 rokov starého diela Svätá krv a svätý grál, ktorého základné elementy protiprávne použil vo svojej knihe.

So žalobou, ktorú podali autori spomínanej odbornej publikácie Michael Baigent a Richard Leigh, sa bude najvyšší civilný súd v Anglicku zaoberať už v pondelok.

Podľa informácií britského denníka The Times sa obaja žalobcovia snažia získať odškodnenie vo výške 10 miliónov libier (540 mil. Sk). Podľa britského práva by však bolo príliš komplikované zažalovať autora ako fyzickú osobu, preto sa poškodená strana rozhodla, že žalobu vznesie voči Brownovmu knižnému vydavateľstvu Random House. Procesu sa bude musieť autor zúčastniť ako svedok.

Ak by súd uznal žalobu za oprávnenú, neznamenalo by to len zákaz ďalšieho predaja knihy Da Vinciho kód, ale ohrozilo by to aj májovú kinopremiéru rovnomenného hollywoodskeho filmového spracovania.

Kedy sa však 41-ročný spisovateľ, momentálne žijúci v americkom štáte New Hampshire, objaví pred súdom, je zatiaľ nejasné. O Danovi Brownovi je však známe, že sa len veľmi nerád ukazuje na verejnosti.

Zdroj: TASR
mateu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mateu »

ja som nazoru ze aj ked neni vsetko pravda co popisal......ale napisal to perfektne....je to super....
Tomasito
VIP
VIP

mateu napísal:ja som nazoru ze aj ked neni vsetko pravda co popisal......ale napisal to perfektne....je to super....
Mal si si najprv nastudovat, o co v skutocnosti vo vyssie citovanom clanku vobec ide...... ad. plagiat :roll:
plagiát = napodobnenie al. doslovny odpis cudzieho diela bez udania predlohy; dielo, kt. takto vzniklo.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Mno necital som aj ked kolom mna je toho vela ludi posadnutych...tos ale ak pise proti cirkvi tak mu budem verit...uz len zo zasady.
Tomasito
VIP
VIP

Martin44, zo zasady verit autorovi romanu vo veci romanu bez toho, aby si aspon jeden z jeho romanov precital? :smt056
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

videl a cital som veci ako odpoved na jeho knihy a posledne aj davinciho kod a hlavne v nej vychadza z urcitych faktov ktore su uplny vymysel...
Konkretne uz len to bratstvo Sionu je spolocenstvo zalozene jednym francuzom ktory sa neskor k tomu priznal a teda nie je to take stare ako autor tvrdi a kedze na tom je dost kniha zalozena... dost blbe (aj ked presvedcive) fakt dost faktov je tam uplne doverihodne vyvratenych
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

ja práve čítam Da Vinciho Kód a je to proste bomba...........
fakt suuper.........
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

vyjadrim sa k tomu asi nasledovne: Da Vinnciho kod som precital a musim uznat, je to uplne super citanie,...velmi sa mi paci ako opisuje Luver a tie take najkrajsie a najcennejsie pamiatky v Parizi,... a taktiez ma u mna velke plus, uz len kvoli tomu ako sa dokazal postavit proti cirkvi!!
ma talent chalanisko!! 8)
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Ja tiez prave citam Da Vinciho kod, ale su to same klamstva a 90% z toho nie je pravda. Ale je to velmi dobra kniha :wink:
pogger
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa pogger »

piton-
mas uplnu pravdu na 100% jeho knihy su pisane sice velmi zaujimavo a putavo ale fakty akosi privelmi casto nesedia...
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

Akurat citam Da Viciho kod a je zatial super a ked som pocul, ze vraj bolo okopirovane, tak ma islo roztrhnut :x
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quasimoto »

kniha je dobra, napinava a vacsina ludi co poznam, ju precitala za 1 den

ale s realitou to nema nic spolocne, je to proste krasna literatura, beletria, a kazdy renomovany historik vam na tom povie ze je to len vymysleny pribeh, ved aj teraz vyslo plno knih o tom ako to naozaj je
ganja_rk
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ganja_rk »

ma velmi dobre knihy,vzdy ma to dokaze drzat v napati az do konca a uplne super prekvapivy zaver,este mi chyba precitat poslednu jeho knihu digitalna pevnost,co hovorite na tu knihu oplati sa precitat? je lepsia ako ostatne alebo horsia?
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

MystiQ napísal:Akurat citam Da Viciho kod a je zatial super a ked som pocul, ze vraj bolo okopirovane, tak ma islo roztrhnut :x
Urcite to nie je okopirovane, v da vinciho kode je kniha Svata krv, svaty gral dokonca aj spomenuta a nemyslim ze je kopirovanie ked autor pouzije teoriu autora svatej krvi o tom ze Jezis mal zenu a deti...
Napísať odpoveď