World of Goo
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
akurat som si to stiahol a je to riadna vecicka
... len sa chcem spytat ako ich mam potom odpojit aby som ich mohol hore nasat vsetky, napr v tom lvl skoro hned na zaciatku kde mam tie biele dole zobudit??? a este ekd si skusim lvl zahrat znova tak ak to prejdem lepsie tak sa mi pripocitaju v celkovemu postu tych Goov?
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
s tymi,ktorymi stavias,tie nenasajesHulkm napísal:akurat som si to stiahol a je to riadna vecicka... len sa chcem spytat ako ich mam potom odpojit aby som ich mohol hore nasat vsetky, napr v tom lvl skoro hned na zaciatku kde mam tie biele dole zobudit??? a este ekd si skusim lvl zahrat znova tak ak to prejdem lepsie tak sa mi pripocitaju v celkovemu postu tych Goov?
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
webmasterr
Medium Professional
noo nieje to celkom to iste..ale na podobny styl...a celkom fajn http://minihry.azet.sk/?&idGame=664 
-
Old Dirty Bastard
Guru
Naozaj pecka... len som teraz skysol na jednom moste, mam tam iba sivych goo-ov a jeden balon.. ani zapriet ten most nemam kde, vsetko je ostnate.
Skusam teda techniku postavit vezu a potom zhodit doprava, ale vzdy sa mi niekde v strede zalomi..
no nic, chce to viac trpezlivosti..
//autoeditácia príspevku ( 29 Jan 2009, 19:06 )
Tak som to uz presiel, je to fakt pecka.. ma to nejake pokracovanie?
Skusam teda techniku postavit vezu a potom zhodit doprava, ale vzdy sa mi niekde v strede zalomi..
//autoeditácia príspevku ( 29 Jan 2009, 19:06 )
Tak som to uz presiel, je to fakt pecka.. ma to nejake pokracovanie?
-
Old Dirty Bastard
Guru
ked postavis fakt slusnu vezu, ukazes ju priatelke (byvalej, sucasnej, buducej), a vymyslis trefne prirovnanie, mozno aj 
.. inak ta hra ma.. BOMBOVY soundtrack, navyse uplne gratis stiahnutelny na strankach tvorcov 2dboy.com .. Neuveritelne, kolko ma ten clovek talentu (jeden z dvojice zabezpecoval technicku stranku, a dalsi hudobnu, s designovou a tou umeleckou...)
.. inak ta hra ma.. BOMBOVY soundtrack, navyse uplne gratis stiahnutelny na strankach tvorcov 2dboy.com .. Neuveritelne, kolko ma ten clovek talentu (jeden z dvojice zabezpecoval technicku stranku, a dalsi hudobnu, s designovou a tou umeleckou...)
-
lekoklatik
VIP
uz je to davnejsie co som to hral, ale cakat vyslovene nieco nesmierne tazke - no neviem, niektore levely len vyzaduju davku trpezlivosti.
Jedine co povazujem za takmer nemozne a to u vacsiny levelov, je dosiahnutie "OCD", co je dane nejakou podmienkou.. moze to byt pocet zachranenych "goo", splneny casovy limit, ci pocet tahov. Co ale povazujem za neskutocne plus tejto hry, ze ani raz som nemal pocit "vsak toto som uz hral pred chvilou". Kazdy level je unikat.
Jedine co povazujem za takmer nemozne a to u vacsiny levelov, je dosiahnutie "OCD", co je dane nejakou podmienkou.. moze to byt pocet zachranenych "goo", splneny casovy limit, ci pocet tahov. Co ale povazujem za neskutocne plus tejto hry, ze ani raz som nemal pocit "vsak toto som uz hral pred chvilou". Kazdy level je unikat.