World of Goo

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Hulkm
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

akurat som si to stiahol a je to riadna vecicka :D ... len sa chcem spytat ako ich mam potom odpojit aby som ich mohol hore nasat vsetky, napr v tom lvl skoro hned na zaciatku kde mam tie biele dole zobudit??? a este ekd si skusim lvl zahrat znova tak ak to prejdem lepsie tak sa mi pripocitaju v celkovemu postu tych Goov?
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

Hulkm napísal:akurat som si to stiahol a je to riadna vecicka :D ... len sa chcem spytat ako ich mam potom odpojit aby som ich mohol hore nasat vsetky, napr v tom lvl skoro hned na zaciatku kde mam tie biele dole zobudit??? a este ekd si skusim lvl zahrat znova tak ak to prejdem lepsie tak sa mi pripocitaju v celkovemu postu tych Goov?
s tymi,ktorymi stavias,tie nenasajes :P....iba tie ktore su volne...v dalsich leveloch budes mat aj take specialne ktore sa budu dat odpajat :P
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

MNAM :P .... o zabavu postarane od nedele a keby som stym poslednym lvl necakal(co sa tam iba tie lietajuce veci pripojili co som nevedel) tak by osm to mal aj skor. este viac takychto zaujimavych hier PLS :smt009
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

aj ja som zhanal niečo podobne a nikde nič :) toto ma velmi chytilo.. ale tak tiež zaujimave hry su napr. Balance, Crayon Physics Deluxe
//ale take prijemne do pohody odreagovačky su napr. hry ako Gotcha!(paintball, da sa hrať online) alebo Multiplayer od Postala je free tiež :)
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

noo nieje to celkom to iste..ale na podobny styl...a celkom fajn http://minihry.azet.sk/?&idGame=664 :cookies:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

podobne necakana sleha ako audiosurf - ten som tiez nejaku dobu ignoroval a urobil som chybu. Sto bodov tato hra ziskala u mna aj za to, ze demo po zaplateni preslo na full, teda to co uz som raz presiel, som nemusel odznova... proste parada :)

strasne pri tom uteka cas, to je asi jedine minus :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

kolko ta stala full verzia?
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

:) Je to Steam, čiže to kupiš za 10 eur
KoCi
Darca
Darca

na steame to stoji 19.99EUR.. je moznost kupit to aj priamo na 2Dboy.com za 19.99 dolarov, ale.. :) takto mam jasno kde tu hru mam hladat, keby sa k nej chcem vratit casom.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Naozaj pecka... len som teraz skysol na jednom moste, mam tam iba sivych goo-ov a jeden balon.. ani zapriet ten most nemam kde, vsetko je ostnate.
Skusam teda techniku postavit vezu a potom zhodit doprava, ale vzdy sa mi niekde v strede zalomi.. :? no nic, chce to viac trpezlivosti..

//autoeditácia príspevku ( 29 Jan 2009, 19:06 )
Tak som to uz presiel, je to fakt pecka.. ma to nejake pokracovanie?
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

:( nema, ale môžeš stavať vežu z nadbytočnych goo-ov čo si ziskal počas hry :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

A co potom s nou? Zbalim na to niekoho?
KoCi
Darca
Darca

ked postavis fakt slusnu vezu, ukazes ju priatelke (byvalej, sucasnej, buducej), a vymyslis trefne prirovnanie, mozno aj :D

.. inak ta hra ma.. BOMBOVY soundtrack, navyse uplne gratis stiahnutelny na strankach tvorcov 2dboy.com .. Neuveritelne, kolko ma ten clovek talentu (jeden z dvojice zabezpecoval technicku stranku, a dalsi hudobnu, s designovou a tou umeleckou...)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Drtím to drtím. Dostal som sa pred chvíľou do tretieho sveta. Je to proste paráda. Jednuchosť príbehu ma udivuje :) Proste nič netreba nadabovať. Tie titulky sa k hudbe neskutočne hodia. Príbehy sú tiež peckové :-P
A nápad so zápaľkami v treťom svete akože dovi doppo.
Parádna hra :)
KoCi
Darca
Darca

Pockaj si na koniec Chapter 3 (product launcher) - to som sa nemohol zdrzat smiechu.. no a to co nasleduje v Chapter 4 je vrcholne necakane a mimoriadne originalne :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Neskutočná hra :D Raz to vytiahol spolužiak počas nudnej prednášky a odvtedy to všetci drtíme :P Skvelá hudba, hrateľnosť a zábava pri hraní.

Pred chvíľou som prešiel 1. chapter, tak čakám už nejaké ťažšie levely...
KoCi
Darca
Darca

uz je to davnejsie co som to hral, ale cakat vyslovene nieco nesmierne tazke - no neviem, niektore levely len vyzaduju davku trpezlivosti.

Jedine co povazujem za takmer nemozne a to u vacsiny levelov, je dosiahnutie "OCD", co je dane nejakou podmienkou.. moze to byt pocet zachranenych "goo", splneny casovy limit, ci pocet tahov. Co ale povazujem za neskutocne plus tejto hry, ze ani raz som nemal pocit "vsak toto som uz hral pred chvilou". Kazdy level je unikat.
Napísať odpoveď